Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kılolu birini görünce bana da bi rahatlık geliyor cnm en iyisi zayıfları düşünmek
Canm bilincalti uzmani Tuğçe ışınsu yu takip ediyormusun o nasl beyin gücüyle zayıfladı öyle nasl oldu yaaa inanılmaz senin dediğin gibi bilinç altı ile yaptm diyor ama o bu işlerin uzmanı tabi biz yapabilirmiyiz kii...:işsiz: ama çok güzel oldu yaaa inanılmaz bir değişim

Canm bilincalti uzmani Tuğçe ışınsu yu takip ediyormusun o nasl beyin gücüyle zayıfladı öyle nasl oldu yaaa inanılmaz senin dediğin gibi bilinç altı ile yaptm diyor ama o bu işlerin uzmanı tabi biz yapabilirmiyiz kii...:işsiz: ama çok güzel oldu yaaa inanılmaz bir değişim
o sanırım bi yerde öyle zayıflamadığını itiraf etmiş karıştırıyor da olabiirim ama ben bilinçaltının gücüne çok inanıyorum benim sorunumun da bu olduğunu düşünüyorum bi kitap başlamıştım bitirsem süper olacak

Haha SchonerDuft SchonerDuft dan isteriz cezayı hatta o da gelsin varmısın schoner bu cuma 68leri görücez ???
Şuan kaç kilo olduğumu bile.bilmiyorum bağırsaklarım çalışmıyor :( ama elimden geleni yaparım diğer msjları evde okuyacam yanımda biri var bakamıyorum

Sabah az yağlı yarim omlet yedim
Salatalık domates
Şekersiz çay
3 dilim kepek ekmeği
Öğlen 4 kaşık pilav
Mantar yedim salata yedim
Ara öğün diyet tahta bisküvi yedim
Akşam
Bezelye yemeği
Salata yiyicem
Yatmadan meyve yiyicem
1 saat yürüyüş yaptım
İnsallah bir once hedefime ulaşacağım ☺️

o sanırım bi yerde öyle zayıflamadığını itiraf etmiş karıştırıyor da olabiirim ama ben bilinçaltının gücüne çok inanıyorum benim sorunumun da bu olduğunu düşünüyorum bi kitap başlamıştım bitirsem süper olacak
Sarı saçlı renkli gözlü gösterişli bir kadın canm dediğin o mu hala katları tüm programlar da bilinç altında ona ye ye diye şişman olmalısın diye verilen msj ı bulup çıkarıp sonra o nu bloke ederek verdim diyor yediklerine dikkat de ettim ama dikkat etmediğinde de bu beni şişmanlatmaz hatta zayıflatıcı bir gıda diye kodları değiştrdim filan diye anlatıyor zaten işi bu bilinç altı temizleme enerji ler filan vs. Koçluk filan yapıyor bunlarla ilgili bir sürü kitaplarıda var ama bence sıkı bir program ve sporda yapmasdır yoksa imkansz bence ya sarkma falan olurdu böyle olamazdı bişeyleri de gizliyodur mutlaka tabi

Kızlar dün ki + nın bayası inmiş bile şükür :KK51: demek ki ödem yaptm çoğunu da geri atmşm bile 69.5 çıktım fazlam şuan +300grama düşmüş yarn o da gitmiş olur sanırm :KK39: ayyy dün neydi öle +1 kiloyu görünce bayılacaktım ödem atıcı bir şeyde yapmadım ama koşu bandında yürümenin ve koşmanın faydası oldu demekki ödeme :KK37: bugunde koşym yüriyim de şu eksiler gelsin biran önce
Bak sana söylemiştim canım sevindim cumaya daha da eksilirsin

Kahvaltı : 1 hsl.yumurta,az peynir,3zeytin, 1dilim tam buğday

Ara: yarım muz

Öğlen: 1kase mercimek çorbası, 3kaşk yoğurt

Ara: 5badem,2ceviz çay çay

Akşam: kıymalı yumurta,2dlm kepekli ekmk

Spor: 30dakika koşu bandı: 75puan
1 saat kondisyon bisikleti: 180puan
Toplam: 255puan SchonerDuft SchonerDuft

Kahvaltı : 1 hsl.yumurta,az peynir,3zeytin, 1dilim tam buğday

Ara: yarım muz

Öğlen: 1kase mercimek çorbası, 3kaşk yoğurt

Ara: 5badem,2ceviz çay çay

Akşam: kıymalı yumurta,2dlm kepekli ekmk

Spor: 30dakika koşu bandı: 75puan
1 saat kondisyon bisikleti: 180puan
Toplam: 255puan SchonerDuft SchonerDuft
Çok güzel canım

Sabah az yağlı yarim omlet yedim
Salatalık domates
Şekersiz çay
3 dilim kepek ekmeği
Öğlen 4 kaşık pilav
Mantar yedim salata yedim
Ara öğün diyet tahta bisküvi yedim
Akşam
Bezelye yemeği
Salata yiyicem
Yatmadan meyve yiyicem
1 saat yürüyüş yaptım
İnsallah bir once hedefime ulaşacağım ☺️
Canım yarim omlet yerine tam yesen yumurta herzaman tok tutar ekmeği azaltsan mesela ve ara öğünde kuruyemiş yesen çiğ fındık ceviz badem yanında meyveyle akşam uzmanlar meyveyi önermiyor tabi en iyisini sen bilirsin bu ufak değişiklerle kilona yakın zamanda ulaşırsın

Sarı saçlı renkli gözlü gösterişli bir kadın canm dediğin o mu hala katları tüm programlar da bilinç altında ona ye ye diye şişman olmalısın diye verilen msj ı bulup çıkarıp sonra o nu bloke ederek verdim diyor yediklerine dikkat de ettim ama dikkat etmediğinde de bu beni şişmanlatmaz hatta zayıflatıcı bir gıda diye kodları değiştrdim filan diye anlatıyor zaten işi bu bilinç altı temizleme enerji ler filan vs. Koçluk filan yapıyor bunlarla ilgili bir sürü kitaplarıda var ama bence sıkı bir program ve sporda yapmasdır yoksa imkansz bence ya sarkma falan olurdu böyle olamazdı bişeyleri de gizliyodur mutlaka tabi
Kk da bi konu var bilinç-altı ile ilgili orda bi bayanın işte sadece bilinç-altı ile vermediğini yazmışlar bulursam söylerim canım

Canım yarim omlet yerine tam yesen yumurta herzaman tok tutar ekmeği azaltsan mesela ve ara öğünde kuruyemiş yesen çiğ fındık ceviz badem yanında meyveyle akşam uzmanlar meyveyi önermiyor tabi en iyisini sen bilirsin bu ufak değişiklerle kilona yakın zamanda ulaşırsın
Normalde yumurta sevmem hafta 1 yiyorum o da omlet haşlanmış midemi bulandırıyor aslında

magickk magickk cnm sen ne zaman başladın diyete
Çoook oldu karatayi kastediyorsan 4 sene önce hiç tavizsiz yaptım sporla beraber çok güzel kilo verdim sonra diyetisyen diyeti falan derken yine karataya döndüm ama şimdide yumurtadan bıktım arada karışık yapıyorum tatlım

Normalde yumurta sevmem hafta 1 yiyorum o da omlet haşlanmış midemi bulandırıyor aslında
Haklisin bende yumurtadan bıktım ama işte yemeden olmuyor senide anlıyorum doymuyosun o zaman yumurtayı cesitlendirip yap baharatlı falan ben bir zamanlar ağzıma sürmezdim ama gel gör ki yumurtayla kilo verdim

Back
X