Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Haklisin bende yumurtadan bıktım ama işte yemeden olmuyor senide anlıyorum doymuyosun o zaman yumurtayı cesitlendirip yap baharatlı falan ben bir zamanlar ağzıma sürmezdim ama gel gör ki yumurtayla kilo verdim
Bakayım yarın kahvaltıda deneyeyim :)

10 kiloya yakın verdim canım
Çok güzel vermişsin canm ya bir kez daha tebrikler valla ben de şu 10 kiloyu veririrm inslh. :KK5: aslnda 2 ayda bile verilebilecek bir rakam 3 ayda da rahat rahat verilir ama metobolizma artk az yakıyor al ver al ver yavaşladı artk tepki gösteriyor

Son düzenleme:
Sabah yarim simit biraz sucuklu yumurta peynir zeytin çay.

Ara sekersiz türk kahvesi

Akşam menemen bir kase yoğurt iki dilim ekmek çay. 2,5 lt su.

Kızlar ben tekrar regl oldum :( sabah 61,70 çıktım tartıda:(

Çok güzel vermişsin canm ya bir kez daha tebrikler valla ben de şu 10 kiloyu veririrm inslh. :KK5: aslnda 2 ayda bile verilebilecek bir rakam 3 ayda da rahat rahat verilir ama metobolizma artk az yakıyor al ver al ver yavaşladı artk tepki gösteriyor
Ben senin su anki kilonla başlamıştım sanırım 3 ayda aslında verdim ne zaman izmire gittim tepetaklak gelsin boyozlar lokmalar pideler off off aslında mezun olmuştum kaptanımız bana istersen izine ayirayim dedi sonra toparlayamadım canım ya en sonunda verdim tabi kaç ayda :KK70:sen rahatlıkla verirsin yaza kadar kesin zaten işte ipin ucu kaçtı mi tamam

Sabah yarim simit biraz sucuklu yumurta peynir zeytin çay.

Ara sekersiz türk kahvesi

Akşam menemen bir kase yoğurt iki dilim ekmek çay. 2,5 lt su.

Kızlar ben tekrar regl oldum :KK43: sabah 61,70 çıktım tartıda:KK43:
Menün iyi gidiyor canım normal reglken kilo almak sonra gider

Bugün
Kahvaltı iki haşlanmış yumurta az peynir 5 zeytin salatalık 2 ceviz
Ara 1 portakal
Akşam 1 kase tarhana çorba 1 tabak sote pirasa 1 kase yoğurt
2.5 lt su
Spor yok regl olduğum için çok bitkinim kızlar yarın toparlaninca yapicam inşallah

Kizlar Caniniz çok tatlı istediğinde ne yapıyorsunuz özellikle regl günlerinde.Diyelim ki bir öğün kacirdiniz onlara ayarlamak için ne yapiyorsunuz diger öğunlerden mi kisiyorsunuz

Bugün
Kahvaltı iki haşlanmış yumurta az peynir 5 zeytin salatalık 2 ceviz
Ara 1 portakal
Akşam 1 kase tarhana çorba 1 tabak sote pirasa 1 kase yoğurt
2.5 lt su
Spor yok regl olduğum için çok bitkinim kızlar yarın toparlaninca yapicam inşallah
Çok guzel menu canım.

13/02/2018 - 19/02/2018 SPOR LİSTESİ

Buki_89 / 390+360+

yellow girl /230+255+165+180+

Kmsl Hnd /150+75+

sena zeynep/760+490+

SchonerDuft/10+60+20

ELF_LR35 /300+

aurora_z /75+110+

mutlurabia235 / 270+

orkide1453 /

Ben senin su anki kilonla başlamıştım sanırım 3 ayda aslında verdim ne zaman izmire gittim tepetaklak gelsin boyozlar lokmalar pideler off off aslında mezun olmuştum kaptanımız bana istersen izine ayirayim dedi sonra toparlayamadım canım ya en sonunda verdim tabi kaç ayda :KK70:sen rahatlıkla verirsin yaza kadar kesin zaten işte ipin ucu kaçtı mi tamam
Yaaa ben izmir de nasl zorlanıyorum düşün işte :110: en son ne zaman boyoz yada lokma yedim acaba :bicak: ooff 2gün önce evimin önünde lokma arabası vardı bütün koku bize geldi düşün :deli: kapının önünde dağıttılar ben sadece kokladım :110: 5 kilo verene kadar onlardan tadamam kalorileri aşırı yüksek

Back
X