Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

NAPTIN CANIM NASILSIN.
TUĞBA İLE HEDEF Mİ KOYDUNUZ ? BENİM DURUM ÇOK VAHİM.
2 HAFTADIR ARA ÖĞÜN BİLE YAPAMIYORUM WC SIKINTIMDA İLERLEDİ. ÇÖREK OTU YAĞINA BAŞLAYACAM BELKİ İŞE YARAR. SEN NE DURUMDASIN
Evt canm hedef koyduk ben de bu sabah +300gram ile 69.5 çıktım canm sabah tekrar tartılıcam bakalım ödem mi var bilmiyorum tuğba ile cumaya 68lere geçmş olma hedefi koyduk çarşamba perşembe dukan birası yaparım o iyi gelmişti bana sende bizimle beraber başla birlikte toparlayalım canım

Evt canm hedef koyduk ben de bu sabah +300gram ile 69.5 çıktım canm sabah tekrar tartılıcam bakalım ödem mi var bilmiyorum tuğba ile cumaya 68lere geçmş olma hedefi koyduk çarşamba perşembe dukan birası yaparım o iyi gelmişti bana sende bizimle beraber başla birlikte toparlayalım canım
yaa benim kahvaltı düzenim kalmadı onu dengelesem brazda spor yapsam muhteşem olacak .yoga yapıyorum ama tek yoga ile olmuyor malesef.
birde geçen haftadan beri tartılmadım :( .
sizinle başlayayım bakalım ama özel birşey yapamam şuan sadece adım sayımı arttırabilirim . birde oryantal yapabilirim yemek hazırlarken.
beslenme düzenin de eskiye mi döndün?
birde cezadan bahsetmişsin size ceza mı vereyim :D :D

orkide1453 orkide1453 spor nasıl gidiyor canım .
Kmsl Hnd Kmsl Hnd sen nasılsın göremedim seni mesajlarda herşey yolunda mı ?
drdotty drdotty sen nasıl ban yedin anlamadım ben ya :D
@sena zeynep eşinde diyete başlamış bundan sonrası daha kolay olur senin için .
magickk magickk senin diyet nasıl gidiyor.
A alone34 kriz dönemleri yaşıyorsan hergün akşam 20,30 gibi 200 ml süte tarçın ekleyip iç . regli döneminde bitter çikolata tüketebilirsin minik kare şeklinde bir tane damağına yapıştır orda kalsın krizi hafifletir ve geçirir.
@tgb1907 canım listeye girmek istiyorsan bu hafta alalım seni

yaa benim kahvaltı düzenim kalmadı onu dengelesem brazda spor yapsam muhteşem olacak .yoga yapıyorum ama tek yoga ile olmuyor malesef.
birde geçen haftadan beri tartılmadım :KK43: .
sizinle başlayayım bakalım ama özel birşey yapamam şuan sadece adım sayımı arttırabilirim . birde oryantal yapabilirim yemek hazırlarken.
beslenme düzenin de eskiye mi döndün?
birde cezadan bahsetmişsin size ceza mı vereyim :KK70: :KK70:
Evet canm eskiye döndüm aynen tartıda en azından 68.9 yazacak ama 69 yazmayacak artk dedik :KK70: 69larda çıkana ceza:KK62: sen kesersin artk bize veremezsek:KK22:

drdotty drdotty sen nasıl ban yedin anlamadım ben ya :KK70:
A alone34 kriz dönemleri yaşıyorsan hergün akşam 20,30 gibi 200 ml süte tarçın ekleyip iç . regli döneminde bitter çikolata tüketebilirsin minik kare şeklinde bir tane damağına yapıştır orda kalsın krizi hafifletir ve geçirir.
Bende giricem bu hafta bende bende @tgb1907 beraber listeye girelim bu hafta :KK55:

Evet canm eskiye döndüm aynen tartıda en azından 68.9 yazacak ama 69 yazmayacak artk dedik :KK70: 69larda çıkana ceza:KK62: sen kesersin artk bize veremezsek:KK22:
sizde bana kesin :D
@tgb1907 ile neye karar verirseniz .benim hedefte önce 70 sonra 67,90 olsun rakamlar arada değişsin

Yaaa ben izmir de nasl zorlanıyorum düşün işte :110: en son ne zaman boyoz yada lokma yedim acaba :bicak: ooff 2gün önce evimin önünde lokma arabası vardı bütün koku bize geldi düşün :deli: kapının önünde dağıttılar ben sadece kokladım :110: 5 kilo verene kadar onlardan tadamam kalorileri aşırı yüksek
Seni çok iyi anlıyorum ben izmirde yaşarken yani lise dönemimde neden tombalakmisim şimdi anladım tabi sonradan iyi zayıflamıştım da geneli kiloluydum ama arkadaşlarım hep zayıftı

Seni çok iyi anlıyorum ben izmirde yaşarken yani lise dönemimde neden tombalakmisim şimdi anladım tabi sonradan iyi zayıflamıştım da geneli kiloluydum ama arkadaşlarım hep zayıftı
Biz iştahlıyız galiba genelimizde bir sorun yaşayınca filan kendini yemeğe verme var zaten tam tersine sıkıntılı olunca iştahı gidenler hep zayıf oluyorlar

Canım benim iyi gidiyor çok şükür kazasız atlatırım inşallah şu haftayı spor kaç gündür yapamıyorum dün biraz yürüdüm ctesi temizlik yaptım bugünde regl olduğumdan karın ağrısı halsizlik vardı öyle kaldı yarında hastane işim var yapabilirmiyim bilmiyorum bakalım artık senin kabızlık vardı cozebildinmi o da çok zor ya kiloyuda engeller

Canım benim iyi gidiyor çok şükür kazasız atlatırım inşallah şu haftayı spor kaç gündür yapamıyorum dün biraz yürüdüm ctesi temizlik yaptım bugünde regl olduğumdan karın ağrısı halsizlik vardı öyle kaldı yarında hastane işim var yapabilirmiyim bilmiyorum bakalım artık senin kabızlık vardı cozebildinmi o da çok zor ya kiloyuda engeller
yok canım çözemedim bağırsak iritbali var ancak duphaalc çözer gibi onu hafat sonu alırım artık. evde olduğumda kullanırım. bugün ve yaraın sabah çörek otu yağı kullanacam işe yarar sanırım.
geçmiş olsun hastamısın.adım sayını arttırmak bile kalori yakmak demek .bugün tartıldın mı ?

Teşekkür ederim :KK200:

Back
X