Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

deneme niyetim var açıkçası .
valla gidiyoruz. sürekli yiyorum akşamları gündüz düzen olmayınca doymuyorum.
kız burda olduğu sürece düzenim olmayacak gibi işte gelsin öğrensin deniyor ama öğretecek kişiye sorulmuyor çok işim sarktı valla .

ekmeği kararında yedin mi yarar abarttın mı zarar işte erkekler hemen veriyor kiloyu
ne kadar daha orda kalacak uzun bi süre değildir inşallah yada kalacaksa tez zamanda öğrenir inşallah :KK15:

Kilosunu da sadece bilinç altıyla vermemiştir bence ne yaptıysa saklıyor ama verdiği kilo inanılmaz önceki hali sanki 100 kilo felan dimi canm baya şişmandı çok çünki ama şimdi 50li kilolarda gibi o değişime şokdayım
tabi ki vardır birşey . bende inanmıyorum 2 kişi denedi burdan işe yaramadı ki herkesin yapabileceği birşey de değil .
kaadına acayip gıcığım ya hep yemek resimleri atıyr sbahlıkla resim çekiliyor falan.
Verirsin canim birazda gayret et insan istedikten sonra hersey oluyor yeter ki salma kendini.
valla salmamış halim bu :D
ne kadar daha orda kalacak uzun bi süre değildir inşallah yada kalacaksa tez zamanda öğrenir inşallah :KK15:
3 5 ay dedik ama bilmiyorum 3 ay dolsun ben amcama derim konuşsun . zaten sürekli telefonla oynuyor birşey yapacaksa bekletiyor öğrenmek isteyen byle olmaz .geçen drye gittiğimde benim pcde bunları işle dedim saat 5e doğru işim yok diye çıkmış gitmiş . banada diyorki bugün işlerim diye işlemedim sen düşün artık

Yaaa olsun canm verirsin bu sonradan çıkan rakamlar genelde ödem oluyor zaten onlarda hızla gidiyor o yüzden takma bozmadan devam edersen yakında birden düşer
bakalım cnm inşallah motive olmaya çalışıyorum çünkü katı bir şekilde başlamak istiyorum araştırmalar yapıyorum bozmamk için

Günaydınlar biraz öğlen oldu ama iki gündür yoğunluk bitmiyor perşembe annem gideceği için son günlerimizi dolu dolu yaşıyoruz sabah menümü yazayım hemen bugün sabah kahvaltısını kakaolu smoothie yaptım öğlen yemeğini de aynı şekilde yapacağım akşam yemeğini hafif zeytinyagli yemek salata ve yoğurt yiyeceğim bir hafta akşamları protein süt içererek geciriyordum son iki gün gece ufak için kalktığımda acıkıyormuşum gibi hissetmeye başladım oyuzden bu haftayi akşamları yemek yiyeceğim protein süt yerine bu kakaolu smoothie daha tok tutuyormuş bundan böyle öğünlerimde yer etti kendisi

Günaydınlar biraz öğlen oldu ama iki gündür yoğunluk bitmiyor perşembe annem gideceği için son günlerimizi dolu dolu yaşıyoruz sabah menümü yazayım hemen bugün sabah kahvaltısını kakaolu smoothie yaptım öğlen yemeğini de aynı şekilde yapacağım akşam yemeğini hafif zeytinyagli yemek salata ve yoğurt yiyeceğim bir hafta akşamları protein süt içererek geciriyordum son iki gün gece ufak için kalktığımda acıkıyormuşum gibi hissetmeye başladım oyuzden bu haftayi akşamları yemek yiyeceğim protein süt yerine bu kakaolu smoothie daha tok tutuyormuş bundan böyle öğünlerimde yer etti kendisi
kakaolu smoothie nasıl oluyor

Canm uzun zamandr aklıma takılıyor senin menüler hep protein süt filan sonrada sadece sebze yemeği filan olarak yazıyorsun şahsen ben tek süt ile akşama kadar imkansız duramam senin şu yazdın menülerle dursam bu metobolizma yavaşlıgna rahmen en az 1kilo her hafta gider senin menün burdaki en sıkı menü+ spor yapıyorum diyorsunsenin bu şekilde her hafta 2 kilo vermek gerekir :KK64: sen ya gram ile veriyorsun ya da sabit oluyorsun nasl oluyor canm diğer yediklerini yazmıyormusun yoksa :KK70: hem iş hayatı var hem bebek var hem spor var hem de menün aşırı sıkı ve kilo yüksek olduğu için verme oranında yüksek bu durumda 2 - 3 kilo rahat gider gökyüzü öyle idi çünki öyle verdi tarifleri olmaz halde 2şer 2şer verdi canm ben anlamadım sen bazı günler diyet yapmıyor ve yazmıyor filan olabilirmisin acaba:KK72:

Back
X