Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

DİKKAT DİKKAT
KAPTANINIZ DRDOTTY
KONUŞUYOR
Kızlar hepinizi ilgilendiren bir konu ile geldim. Bi süredir farklı telaşlar içindeyim burayı ihmal ettim ama hepiniz kuralları biliyorsunuz, çoğunluk bu kurallara uyuyorda. Teşekkür ederim.
@SchonerDuft ve
@tgb1907 gerekenleri yapıyor fazlasıyla ama içinizde kurallara uymayan, kafasına göre bir görünüp bir kaybolan üyeler var. Ben bu üyelerin takımda bulunmasından yana değilim. Listelerde bizi zorda bırakan, bildirimi eksik kimseleri takımdan diskalifiye etmeyi uygun gördüm.
Bu akşam diskalifiye olacak üyeleri açıklayacağım. İsterlerse başka takımla devam edebilirler. Bizim takım zaten şimdilik dolu.
Takımın en gayretli üyesini
@yellow girl tebrik ederim.

Kesinlikle haklısın canım :super:

belin kalın mı diyorsun sen bana :KK70::KK70:
yaparım kız yaparım şaka yaptım ben :KK70:
iş yerinde diyet yapan biri tadından yenmez :KK8:
buzdolabı yok mu iş yerinde ben p.tesi 4 lü paket yoğurt alıyorum üşenmiyorum tekrar markete gitmekten
bu arada dün itibari ile kendimede ev yoğurdu getireceğim (kıza zaten yapıyordum) minik kavanozlarım var onlarda yapıcam:confused:
bizde ortak yeniyor canım ayırmıyoruz yemekleri amcam getiriyor genelde ya da dışardan .istisna olarak biz yapyoruz.
yok belin zayıf ama niye daha zayıf olmasııınnn demmiii

Bu konuda fikri olan gözümden kaçanları paylaşmak isteyen olursa bekliyorum
hakkın olduğunu düşünüyorum sonuçta motive olmak için giriliyor birlikte zayıflamak için bireysel olacaksa burda ne işimiz var ben listede değilim de :D etkilememek için çıktım ama

Slm kizlar Hafta sonu yaptigim pastalari yükledim bahsetmistimya size

Eklentiler

• IMG_20190219_111255_258.webp
    IMG_20190219_111255_258.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 28
  • Screenshot_20190218-152454.webp
    Screenshot_20190218-152454.webp
    42,9 KB · Görüntüleme: 35
DİKKAT DİKKAT
KAPTANINIZ DRDOTTY
KONUŞUYOR
Kızlar hepinizi ilgilendiren bir konu ile geldim. Bi süredir farklı telaşlar içindeyim burayı ihmal ettim ama hepiniz kuralları biliyorsunuz, çoğunluk bu kurallara uyuyorda. Teşekkür ederim.
@SchonerDuft ve
@tgb1907 gerekenleri yapıyor fazlasıyla ama içinizde kurallara uymayan, kafasına göre bir görünüp bir kaybolan üyeler var. Ben bu üyelerin takımda bulunmasından yana değilim. Listelerde bizi zorda bırakan, bildirimi eksik kimseleri takımdan diskalifiye etmeyi uygun gördüm.
Bu akşam diskalifiye olacak üyeleri açıklayacağım. İsterlerse başka takımla devam edebilirler. Bizim takım zaten şimdilik dolu.

Sonuna kadar haklısın.

DİKKAT DİKKAT
KAPTANINIZ DRDOTTY
KONUŞUYOR
@SchonerDuft ve

Kaptanım çok teşekkür ederim:oops: :KK200: motive olalım pes etmeyelim diye hem arkadaşlarım hem kendim için elimden geleni yapmaya çalışıyorum :KK36: hepimizin birbirine çok katkısı oluyor ben de sizlere teşekkür ederim :KK200: hepinizi çok seviyorum

Yaaaa bayıldım çokkkk güzel makyaj malzemeli olan süper süper ellerine sağlık canım
cok sagol canim
Cok güzel olmus buki sen yapardin zaten :KK48:
Bende ikinci yaptigini kizimin kresi icin yapmayi düsünüyorum benimde elim yatkindir aslinda ama insallah yapabilirimo_O

sagol canim, sende yaparsin kesin. Yaptiginda resim bekliyorum:)

Çok güzel olmuşlar özellikle makyaj malzemeleri olana bayıldım tam benlik :KK70: ellerine sağlık canm harikalar:KK200:

hihih sagol canim ama baya ugrastirdi gercekten

Harika bunlar
Bende uğraşırım kendimce hiç bu kadar güzel bişey yapamadım
Tebrik ederim
sagol canim bende kendimden bukadarini beklemiodum:)

Kaptanım çok teşekkür ederim:oops: :KK200: motive olalım pes etmeyelim diye hem arkadaşlarım hem kendim için elimden geleni yapmaya çalışıyorum :KK36: hepimizin birbirine çok katkısı oluyor ben de sizlere teşekkür ederim :KK200: hepinizi çok seviyorum
Sen nasıl oldun canım.
Geçmiş olsun.drye gittin mi

Back
X