Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

hahaha gizli gizli :KK70: bikaç hafta sıkı yapıcam demiştim cnm sıkı derken karnım doyana kadar yiyorum bikaç değişiklik yaptım hayatmda faydasını görürsem söylerim size de not ediyorum zaten hergün yaptıklarımı hafta hafta ufak değşiklikler yaparak devam edicem
harbi bak gizli gizli yapıyormuş ne yaptığını bizde de sölemiyor :KK20::KK48:
memnun kalırsan bizde deneriz yaptığından :rapci:

harbi bak gizli gizli yapıyormuş ne yaptığını bizde de sölemiyor :KK20::KK48:
memnun kalırsan bizde deneriz yaptığından :rapci:
kız ne gizlisi ben burda cok kılo vercem motveyim sunu bunu yapıyorum dedim olmadı ya söylesem ciddiye alınmam gibi geliyor yanı ben olsam ben de beni ciddiye almam yani ama size 60 oldum dersem o zaman güvenirsiniz :D

TÜM TAKIM ÜYELERİNİN DİKKATİNE!!!
Alıntılar çıkmamış duyanlar duymayanlara iletsin canlarım

DRDOTTY KONUŞUYOR
@Buki_89 Canım takıma biraz daha aktif katılmalısın sen deneyimli üyesin günlük zorunlu mesaj sayısını haftada ancak tamamlıyorsun. Oysa isteyince çok güzel kilo veriyorsun günlük olarak yaptıklarını paylaşırsan hepimize fikir olursun
@kmsl Hnd güzel anne seni tebrik ederim hem çok güzel kilo veriyorsun azimlisin hemde bebeğe rağmen buraya zaman ayırıp sorumluluklarını yerine getiriyorsun Bu hafta yaklaşık 60 mesaj paylaşmışsın maşallah:nazar:

@gokyuzundekiturna Canım Turnam, kilo verme başarınla takımın yüz aklarından birisin :KK9: ama katılımın çok zayıf.:KK43: Biraz daha aktif paylaşımlar bekliyorum. Günlük yeme içme spor düzenini bilmediğimiz gibi takım arkadaşlarına da yorumda öneride bulunmuyorsun. Bildirimlerin çok geç kalıyor.
(Mezun olma isteğini biliyorum ama mezun olana kadar takıma uygun ve destekleyici olmanı rica ediyorum)

@Milana firuze Senin katılımında çok değişken canım, biraz daha aktif olabilirsin

@ELF_LR35 Kuzum sen emzirmiyorsun diye anımsadım. Kilo vermek için biraz daha gayret.:kk77: Başlarda çok direnç göstermez vücut ama senin yüzden çok düşük.:KK67: Mezun üyelerin başarı öykülerini okumanı öneririm. :KK200:

@sena zeynep teşekkür ederim sende Hande gibi bebekle bize zaman ayırıyorsun ve yarışta bizi mahcup etmiyorsun. :nazar: Bu hafta 90 civarı mesajın var takımda :KK9:
@Nidsalii bebeğim izinden döndün daha aktif olmalısın :KK36:
@magickk seninde katılımın çok iyi 80 mesajla katılmışsın teşekkür ederim :KK200:
@yellow girl :sampiyon: 160 mesajla katılmışsın son 7 gündür maşallah :nazar:sana. sporunu yapıyorsun, diyetini yapıyorsun ve bizim için paylaşıyorsun hepimize destek oldun spor konusunda teşekkür ederim :KK74:

@Ocean takım içi diskalifiye olmaya adaysın. :KK14: (düzenli bildirim yapmıyorsun canım, başlarken 1. Sayfadaki kuralları kabul ettiğini beyan etmiştin ancak uygulamada göremedim. ) Asıl listede olmamak takımı hafife alma nedeni olamaz. Düzenli katılım ve bildirim zamanı en önemli kuralımızdır. Dilersen başka bir takımda devam edebilirsin yada bir mazeretin varsa bunu bize bildirmelisin.:63:
@aurora_z canım takıma başladığın ilk hafta aktif olmuşsun ama sonrasında günlük 5 mesaj kuralına hiç uymamışsın. :sinirli:Bu hafta şehir dışında olduğunu bildirmişsin seni idare edeceğiz ama bu haftadan sonra aktif katılımını bekliyorum. Günlük 5 mesaj kuralına uymak zorunludur
@mutlurabia canım ne mutlu ismin var Allah daha çok versin sana da bize de. Bebeğin küçük olduğu İçin sanırım katılımın çok düzensiz, biraz daha özen göstermeni rica edicem:KK5:

@buzmavileylak :duduk:
DİSKALİFİYE! canım senin durumuna bakıyorum da uyarılara rağmen düzenli bildirim yapmamışsın kafana göre gelip gitmişsin. Bu şartlarda listede olsan takımı çok olumsuz etkilersin 2. Haftadan sonrada diskalifiye edilirsin ve bir daha hiçbir takımda yarışamazsın. Bu duruma gelmemek için (hem takımın düzeni için hemde senin için) takımdan diskalifiyeni uygun gördüm. İstersen başka bir takımda devam edebilirsin. :cry:Kilo verme yolunda başarılar diliyorum.
@tgb1907
SchonerDuft SchonerDuft
Sevgili kaptanlarım atladığım özel bir durum var mı? Cuma günü listeler hazırlanırken buzmavileylak liste dışı olacak
SevgilerHoppa
benim ekleyeceğim bişey yok canım
herşeyi söylemişin zaten :KK68:
takımın hakkaniyeti açısından bu uyarı çok yerinde ve zamanında oldu :super:
bundan sonra hepimiz ''takım'' olmanın verdiği sorumlulukları yerine getirebiliriz umarım :dua::dua:

kız ne gizlisi ben burda cok kılo vercem motveyim sunu bunu yapıyorum dedim olmadı ya söylesem ciddiye alınmam gibi geliyor yanı ben olsam ben de beni ciddiye almam yani ama size 60 oldum dersem o zaman güvenirsiniz :KK70:
aaa aşk olsun :KK200:
seninle kilo alma pahasına bulgurlu,nohutlu,yoğurtlu karışımı yapmadımmı :KK70::KK70:
seni ciddiye almasam yaparmıyım hiç :KK70:
(beni detokstan soğuttun bu arada :KK70::KK70: 1.5 kilo aldım yaa o detokstan :KK70:)

aaa aşk olsun :KK200:
seninle kilo alma pahasına bulgurlu,nohutlu,yoğurtlu karışımı yapmadımmı :KK70::KK70:
seni ciddiye almasam yaparmıyım hiç :KK70:
(beni detokstan soğuttun bu arada :KK70::KK70: 1.5 kilo aldım yaa o detokstan :KK70:)
sen nasıl aldın anlamadım ki ben bir gün yaptım 500 gr verdim bnm arkadaş 800 900 nverdi bi günde bana dün de dedi o çok iyi oldu diye :D ben onu yazın yapabilirim yine aralarda ananas detoksu yeşilçay detoksu yapıcam ben yine önce iştahım azalsın da :D

Sabah 2 tane ceviz iki kuru kayısı.
Bir haşlanmış yumurta iki dilim ekmek bir dilim peynir roka maydanoz zeytin bir bardak çay.

Ara bir kuru incir sütlü Nescafe.

Öğlen iki biber dolması bir kase yoğurt.

Akşam kahvaltı ve bir kase yoğurt. 3 lt su.
afiyet olsun canım menün çok güzel bence :halay:

Kahvaltı : 1bardak tarçınlı süt,1muz,3ceviz

Ara: 2dilim armut

Öğlen: turp otu salatası

Akşam: 1parça tavuk, 2kaşık yoğurt
2 kaşık karnıbahar
afiyet olsun canım harikasın ayrıyetten çaban ve katılımın motivasyonun için bende sana çok teşekkür ederimm

TÜM TAKIM ÜYELERİNİN DİKKATİNE!!!
Alıntılar çıkmamış duyanlar duymayanlara iletsin canlarım

DRDOTTY KONUŞUYOR
@Buki_89 Canım takıma biraz daha aktif katılmalısın sen deneyimli üyesin günlük zorunlu mesaj sayısını haftada ancak tamamlıyorsun. Oysa isteyince çok güzel kilo veriyorsun günlük olarak yaptıklarını paylaşırsan hepimize fikir olursun
@kmsl Hnd güzel anne seni tebrik ederim hem çok güzel kilo veriyorsun azimlisin hemde bebeğe rağmen buraya zaman ayırıp sorumluluklarını yerine getiriyorsun Bu hafta yaklaşık 60 mesaj paylaşmışsın maşallah:nazar:

@gokyuzundekiturna Canım Turnam, kilo verme başarınla takımın yüz aklarından birisin :KK9: ama katılımın çok zayıf.:KK43: Biraz daha aktif paylaşımlar bekliyorum. Günlük yeme içme spor düzenini bilmediğimiz gibi takım arkadaşlarına da yorumda öneride bulunmuyorsun. Bildirimlerin çok geç kalıyor.
(Mezun olma isteğini biliyorum ama mezun olana kadar takıma uygun ve destekleyici olmanı rica ediyorum)

@Milana firuze Senin katılımında çok değişken canım, biraz daha aktif olabilirsin

@ELF_LR35 Kuzum sen emzirmiyorsun diye anımsadım. Kilo vermek için biraz daha gayret.:kk77: Başlarda çok direnç göstermez vücut ama senin yüzden çok düşük.:KK67: Mezun üyelerin başarı öykülerini okumanı öneririm. :KK200:

@sena zeynep teşekkür ederim sende Hande gibi bebekle bize zaman ayırıyorsun ve yarışta bizi mahcup etmiyorsun. :nazar: Bu hafta 90 civarı mesajın var takımda :KK9:
@Nidsalii bebeğim izinden döndün daha aktif olmalısın :KK36:
@magickk seninde katılımın çok iyi 80 mesajla katılmışsın teşekkür ederim :KK200:
@yellow girl :sampiyon: 160 mesajla katılmışsın son 7 gündür maşallah :nazar:sana. sporunu yapıyorsun, diyetini yapıyorsun ve bizim için paylaşıyorsun hepimize destek oldun spor konusunda teşekkür ederim :KK74:

@Ocean takım içi diskalifiye olmaya adaysın. :KK14: (düzenli bildirim yapmıyorsun canım, başlarken 1. Sayfadaki kuralları kabul ettiğini beyan etmiştin ancak uygulamada göremedim. ) Asıl listede olmamak takımı hafife alma nedeni olamaz. Düzenli katılım ve bildirim zamanı en önemli kuralımızdır. Dilersen başka bir takımda devam edebilirsin yada bir mazeretin varsa bunu bize bildirmelisin.:63:
@aurora_z canım takıma başladığın ilk hafta aktif olmuşsun ama sonrasında günlük 5 mesaj kuralına hiç uymamışsın. :sinirli:Bu hafta şehir dışında olduğunu bildirmişsin seni idare edeceğiz ama bu haftadan sonra aktif katılımını bekliyorum. Günlük 5 mesaj kuralına uymak zorunludur
@mutlurabia canım ne mutlu ismin var Allah daha çok versin sana da bize de. Bebeğin küçük olduğu İçin sanırım katılımın çok düzensiz, biraz daha özen göstermeni rica edicem:KK5:

@buzmavileylak :duduk:
DİSKALİFİYE! canım senin durumuna bakıyorum da uyarılara rağmen düzenli bildirim yapmamışsın kafana göre gelip gitmişsin. Bu şartlarda listede olsan takımı çok olumsuz etkilersin 2. Haftadan sonrada diskalifiye edilirsin ve bir daha hiçbir takımda yarışamazsın. Bu duruma gelmemek için (hem takımın düzeni için hemde senin için) takımdan diskalifiyeni uygun gördüm. İstersen başka bir takımda devam edebilirsin. :cry:Kilo verme yolunda başarılar diliyorum.
@tgb1907
SchonerDuft SchonerDuft
Sevgili kaptanlarım atladığım özel bir durum var mı? Cuma günü listeler hazırlanırken buzmavileylak liste dışı olacak
SevgilerHoppa
teşekkür ederim canım amin inşaallah hepimiz çok mutlu olalım :KK60:bebeğim 16 aylık çalışıyorum ben ön muhasebeede haklısın daha aktif olucam artık

günaydın kızlar
Sabah
1 yumurta,5 zeytin,2 dilim peynir , yeşil çay,tere
Ara
yeşil çay,2 hurma
Öğlen
nohut yemği,2 kaşık bulgur pilavı
Ara
1 salatalık,yeşil çay
Akşam
yoğurt,yulaf,nar,badem,fındık karışımı bölgesel incelme için
misafirliğe gittiğim için malesef 2 küçük tuzlu kurabiye yedim

sen nasıl aldın anlamadım ki ben bir gün yaptım 500 gr verdim bnm arkadaş 800 900 nverdi bi günde bana dün de dedi o çok iyi oldu diye :KK70: ben onu yazın yapabilirim yine aralarda ananas detoksu yeşilçay detoksu yapıcam ben yine önce iştahım azalsın da :KK70:
iş yerinden arkadaşlarım dalga geçti bunla anca şişersin diye olumsuz etki yaptılar üzerimde oda tartıya yansıdı :olamaz::KK48:
herkesin bünyesine göre diyet olurya benim bünyeme uymadı o detoks hiç :KK48:
nilah keçecinin detoksları mesela tam bana göre
onun ayva detoksunuda denemek lazım çok memnun yapanlar

iş yerinden arkadaşlarım dalga geçti bunla anca şişersin diye olumsuz etki yaptılar üzerimde oda tartıya yansıdı :olamaz::KK48:
cnm şimdi mesela 60a inene lkada bozmayı düşünmüyorum 60a ini,ce bigün serbset yaptım dielim ertesi gün detoks planlıyorum ayva detoksu tok tututcu mu

bide bu fotoda hep sigara içiyomusssun gibi görüyorum sonra seçiyorum resmin doğrusunu :D

cnm şimdi mesela 60a inene lkada bozmayı düşünmüyorum 60a ini,ce bigün serbset yaptım dielim ertesi gün detoks planlıyorum ayva detoksu tok tututcu mu
sabah protein 2 yumurta peynir felan
öğlen sebze yemeği
ara öğün 1 dilim ekmek + peynir
akşam : ayvalı yoğurt

bence 1 gün yapılabilir

bence 5. ile başlayan haneyi görmeden serbest gün yapma
bi insen 59 lara daha çok motive olursun:rapci:
bide bu fotoda hep sigara içiyomusssun gibi görüyorum sonra seçiyorum resmin doğrusunu :KK70:
no smoke :KK14: yes kiss :KK8:

sabah protein 2 yumurta peynir felan
öğlen sebze yemeği
ara öğün 1 dilim ekmek + peynir
akşam : ayvalı yoğurt

bence 1 gün yapılabilir

bence 5. ile başlayan haneyi görmeden serbest gün yapma
bi insen 59 lara daha çok motive olursun:rapci:

no smoke :KK14: yes kiss :KK8:
inş cnm martın 10una kadar 59 u görcem hissediyorum

Dün giremedim özür dilerim büyük oğlum evdeydi tablet ı elinden alabilmek adına telefonları kaldırdık havada güzel olunca attık kendimizi sokağa beraber yürüyüş yaptım benim diyet yapıyor olmam onunda hoşuna gidiyor yaşına göre iri bir çocuk anne beraber spor yapalimmi dedi baya yürüdüm 10000 adım atmışız ama bütün bucayi yuruduk hipodromda spor yapılabiliyormuş havaların güzel olduğu günler orada çocukları da alıp yürüyüş e giderim dünkü menüm
2 haşlanmış yumurta domates salatalik bir bardak açık çay
Ara öğünde bir kase yoğurt 2 ceviz
Öğlen yemeğinde 3 büyük parca tavuk göğüsü az yağlı salata ayran bir dilim ekmek
Ara bir kase yogurt yarim elma
Akşam yemeği zeytinyagli taze fasulye yoğurt bir dilim ekmek

Back
X