- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #302.861

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o zaman süpriz olurmuNeymiş sürprizogrenelimde ona göre
![]()
sen süper gaz veriyorsun yakız sorma 67 leri göremiyecem diye stres yaptım sabah bi uyandım 5.30 (zaten çoğu zaman o saatte kalkıyorum) kalk dedim tgb bugün tartı günü zayıfadığını görtabi o saatte birazda şişlik oluyor ama yapacak bişey yok
akşam kızıma meyve tabağı yapmıştım yememiş çoğunu eşime söyledim ye diye oda yemedi bozulacak olanları döktüm vallaiçim gitti ama yemedim
daha bu başlangıç daha çok elimden çekeceğin var
bi sabit felan yazsın o listede yandın
koşu bandının üzerinden indirmeyecem seni
aynı şeyler benim içinde geçerli tabisi![]()
son etkinliği çarşamba olarak görünüyorMilana firuze gelsen mi artık
hani bizimde işimiz oluyor
listeyi yayınlamamız lazım ve seni bekliyoruz![]()
Canm annem burda hastayım diye neler yedirmeye zorluyor yemedim düşün gelirken neler neler getirmiş dedim bunlar ne bunları yersem yarın 1 kilo alırım hiç bir şey yemedim tadına bile bakmadım düşün artk gözümü nasl korkuttuysankız sorma 67 leri göremiyecem diye stres yaptım sabah bi uyandım 5.30 (zaten çoğu zaman o saatte kalkıyorum) kalk dedim tgb bugün tartı günü zayıfadığını görtabi o saatte birazda şişlik oluyor ama yapacak bişey yok
akşam kızıma meyve tabağı yapmıştım yememiş çoğunu eşime söyledim ye diye oda yemedi bozulacak olanları döktüm vallaiçim gitti ama yemedim
daha bu başlangıç daha çok elimden çekeceğin var
bi sabit felan yazsın o listede yandın
koşu bandının üzerinden indirmeyecem seni
aynı şeyler benim içinde geçerli tabisi![]()
Korktum bundan sonra burda bana sorsalar tüm bakıcılar baş tacıdır hepsi işini layığıyla yapar diycem hahaha
Peso zaman süpriz olurmu
tadı kaçar![]()
paylaşalım olmazsa canım herkesin keyfini bekleyemeyiz. listeden çıkmak istiyordu belki çıkacam diye düşünüyor . yanılmıyorsamMilana firuze gelsen mi artık
hani bizimde işimiz oluyor
listeyi yayınlamamız lazım ve seni bekliyoruz![]()
65 canım inşallahRabia- hedefin kaçtı
cuma listesine aldım canım65 canım inşallah
teşekkür ederm canımcuma listesine aldım canım