- 22 Mayıs 2014
- 6.173
- 17.832
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #302.921
AhahahBi kere içimi döksem hazır izindeyken

Cok alemsin sen yaa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AhahahBi kere içimi döksem hazır izindeyken
Senin hedefte bayagi iyi yani sen tuttur sana gercek süpriz var
Hafta sonu cok giremem ondan fazla fazla dürtüyüm demistim![]()
![]()
Sen merak etme o iş bendeSenin hedefte bayagi iyi yani sen tuttur sana gercek süpriz var
Hafta sonu cok giremem ondan fazla fazla dürtüyüm demistim![]()
![]()
Sendeki özgüveni banamı anlatıyosunSen merak etme o iş bendenasıl bir özgüven var ya
tutturamazsam acı bana
![]()
Sendeki özgüveni banamı anlatıyosun![]()
Aynen canmHaticeye değil neticeye bakmak lazım ben 700 gr dedim bakalım belki fazla gider belli mi olur![]()
Sus sus uyandiracan çocuğuÇocuğum uyurken bakayım dedim karnım agridiay valla çok tatlısınız ya hepinizi ayrı ayrı seviyorum
![]()
Yaparsın tatlım senAynen canmben de en kötü ihtimal olarak 900gram yazdm en az giden okadar olsun diye ama 1 kilo ve üzeri verebilmek için elimden geleni yapıcam
![]()
Kız birkere spora çok yüklenip 1 kilo vericem dedim tam 900 gram da kaldmKız 100 Gr fazla yazsaydin![]()
Söylemeyemem çok gizliTebrik ederim canm inanılmaz güzel vermişsin ve hedefe de nerdeyse varmışsınama bu kadar az kilo ile bu kadar kilo kaybının nasl bir sırrı yok mutlaka olmalı
söyle sırrını saklama
söyle bizde yapıcaz
ne yedin ne içtin sen bakiim ?
Yok. Valla olmam canım asıl hedefim 58 aslında 55 de çok güzel olur yaaaaaaCanım senin boy uzun 60 kilo da yok olmayasın![]()
yaaaaa. Ben nerdeyimmmmBuki_89 =63 -
Gokyuzundekiturna = 66.5 /
Milana firuze ???
ELF_LR35 = 97.2 /96.2
Senazeynep = 60.9 / 59.0
Nidsalii = 51.9 /51,4
magickk = 62.2 / 61.5
Yellow girl = 68.7 / 67.7
tgb1907 = 67.7 / 66.5
Ocean = ???
aurora_z = 66.5 /65.5
mutlurabia =77.9 / 75.0
schonerDuft = 72 /
orkide1453 =63.1 /61,5
hadi bakalım 14.takım hanımları hedeflerinizi görelim.
NOT: Hedefini tutturamayanlar için güzel süprizlerimiz var![]()