Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sabah bir kaynamış yumurta iki dilim peynir bir dilim ekmek roka domates Zeytin bir bardak çay.

Ara bir kare bitter bir sade kahve.

Öğlen 3 parça çiğ köfte iki bardak ayran.

İncir ve kayısı kurusu iki parça ceviz

Akşam bir tabak hamsi bir tabak salata.

3 lt su iki bardak çay.
harikaaaa

Mezun olduktan sonra yazamadım nasılsınız kızlar,ben tedaviden dolayı sürekli İstanbul'a git gel yapıyorum çok yoğun geçiyor üstüne bir de grip oldum,böyle koşturmacanin en güzel yanı hiç kilo almadım hatta mezun olduğum kilodan biraz daha verdim diyebilirim tedaviden sonra yine buralarda olurum diyet yapmayı ozledim:KK68:
güzel haberlerini alırız inşallah canım
Kızlar, hiç kıyafetim kalmadığını söylemiştim eski grubumda , yellowcum bilir, tüm kıyafetlerimi sinirlenip dağıtmıştım anneme vermiştim götürmüştü, iki gün önce ilk kez istediğim şeyleri alıp giyebilmenin mutluluğunu yaşıyorum, biraz param gitti ama olsun..gerçekten harika bi duygu, karnında yağ dokusunun azaldığını hissetmek harika bir duygu..
yaaa nasıl güzel bir duygu değil mi ? güle güle kullan canım
tugbaFB tugbaFB sabah dan beri uğraşıyorum fotoraf yüklenmiyor yüklenebilirse sonra gene yüklemeye çalışırım ama daha fazla geç kalmadan bildirimimi yapayım canm

Geçen hafta: 69.2
Bu hafta: 68.7
:KK200:
tebrik ederim canım çok güzel vermişsin.
kız sorma 67 leri göremiyecem diye stres yaptım sabah bi uyandım 5.30 (zaten çoğu zaman o saatte kalkıyorum) kalk dedim tgb bugün tartı günü zayıfadığını gör :KK48: tabi o saatte birazda şişlik oluyor ama yapacak bişey yok :olamaz:
akşam kızıma meyve tabağı yapmıştım yememiş çoğunu eşime söyledim ye diye oda yemedi bozulacak olanları döktüm valla :ıslık: içim gitti ama yemedim :KK70:
daha bu başlangıç daha çok elimden çekeceğin var
bi sabit felan yazsın o listede yandın :sopa::sopa:
koşu bandının üzerinden indirmeyecem seni :KK70:
aynı şeyler benim içinde geçerli tabisi :-)
buzluğa atsaydın canım meyve suyu yapıp içirirdin kızına ya da sütle karıştırırdın ben öyle yapyoum kaldı mı .
kızlar suları içmeyi unutmayalımmm
daha 1 bardak su içtim mesajı görünce kalk su iç dedim kendime kalktım mı tabi ki hayır :D birazdan kalkıp içerim artık .
Ne zaman katilabiliriz
1.sayfada kurallarımız yazıyor yellow girl zaten açıklamış zaten . kurallara uyarsan 2 hafta deneme süresinden sonra cuma listesine girebilirsin . aktiflik şart ama
:KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42:
Günlerdir herşeyi yiyorum, buzdolabının önünde yatıp kalkıyorum, bu sabah 78,6 ile başladım güne 8ay 40 günlük hamile gibiyim. Evden çıkmak istemiyorum. :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:
Depresyondayım kocamışlık sendromuna ek olarak hipopotam sendromuna da girdim tam oldu
kuzum yaa :(
yürüyüşler yap sana yoga videoları atacaktım boşluğumda hemen atayım çok iyi gelecek emin ol canım benim ya :KK200:
çok geçmiş olsun canım.
bal zencefil limon çayı yap hızlıca atlatırsınız inşalah

Dün çok sormuştun sırrını vermemişti :KK70: ama bak kadere 1.olduğu için artk mecbur 1.ler sırrını paylasyr a sırrını paylaşmak zorun da :KK70:hahaha :KK62: @Nidsalii sırrını vermeden peşini bırakırız mı sandın yoksa :KK70: yok öyle yoook o yapılanlar tek tek yazılacak:mapus::KK48:
Aslında gün gün menüsü olsa uygulardık ama az yemiş spor yapmış sanırım

kız ben 3 kilo vercem demişim nasıl bi gaza geldi geldiysem çoşmuşsummm
SABAH
domates çorbası
ARA
raybos çayı
ÖĞLEN
karnıbahar yemeği , yoğurt
AKŞAM
yoğurt,yulaf,badem,fındık,nar karışımı
ARA
beyaz çay
Gaza gelmek diye asıl buna denir tabii :KK70:Canm en cesur senmişsin yaaa:KK70:ceza dan en çok sen kork :KK70: ama şimdi menünede baktm:cool: muhteşem evet 3kilo bile verdirebilir bir menün var sen yaparsın :KK76:

Aslında gün gün menüsü olsa uygulardık ama az yemiş spor yapmış sanırım
Bende az yedim spor yaptm @sena zeynep de az yedi spor yaptı ikimizde 500gram verdik :KK70: üstelik bu haftada listede en fazla spor yapan gene @sena zeynep ve ben idim :KK70:ozaman nasl biz 500gram verdik de o 53 kilo olduğu halde az yedi spor yaptı diye 2 kilo birden gitti anlamadım:KK70: hiisşşttt :sus:biri sırlarını saklıyor olmalı yoksa kendimden korkucam :KK53:

Gaza gelmek diye asıl buna denir tabii :KK70:Canm en cesur senmişsin yaaa:KK70:ceza dan en çok sen kork :KK70: ama şimdi menünede baktm:cool: muhteşem evet 3kilo bile verdirebilir bir menün var sen yaparsın :KK76:
ver ver sende gazı ver:KK12::KK12: inşallah yapıcam yaaa

Bende az yedim spor yaptm @sena zeynep de az yedi spor yaptı ikimizde 500gram verdik :KK70: üstelik bu haftada listede en fazla spor yapan gene @sena zeynep ve ben idim :KK70:ozaman nasl biz 500gram verdik de o 53 kilo olduğu halde az yedi spor yaptı diye 2 kilo birden gitti anlamadım:KK70: hiisşşttt :sus:biri sırlarını saklıyor olmalı yoksa kendimden korkucam :KK53:
Cnm sena mesela mekik çekiyor puan i artıyor ondan daha çok ter attıran sporlar lazım yani araştırdığım kadarıyla bide kalorisi az olan şeyler yemiştir meyve bulgur yememiştir bize açıklaması lazım

Kızlar sabah kalktim az kitap okudum basim ağrıyordu hafif kalk spor yap dedim kendime cardio yaptım adından türk kahvesi yaptım içine limon damlattim ardından 1 yumurta bir küçük kase yoğurt içine pil biber ve nane ekledim bir dilim de tam buğday ekmeği yedim yoğurdun içine 5 6 ceviz koydum kahvaltı bitti akşam a kadar yeniysem tempolu bi temizlik beni bekler aksama misafirim var tavuklu kereviz salatası ile satma yicem akşam yemeyi oalarak

Cnm sena mesela mekik çekiyor puan i artıyor ondan daha çok ter attıran sporlar lazım yani araştırdığım kadarıyla bide kalorisi az olan şeyler yemiştir meyve bulgur yememiştir bize açıklaması lazım
Menüm menüde genelde bulgur,pirinç ve makarna hiç olmuyor zaten tek meyve oluyor ama işte tabi diyet çok yapıp bırakmaktan metobolizma yavaşladı birde ben çok hafif tutmuyor badem,fındık,ceviz gibi sağlk ve güzellik kaynağı gıdaları kalorili olsada menümde mutlaka bulunduruyorum 1meyve mutlaka koyuyorum kalifiye çok tiplere hiç çekmedim ben aslında öyle kalorisiz şeyler yesem daha hızlı veririm ama sağlk lı ilerlemek istiyorum

Kızlar sabah kalktim az kitap okudum basim ağrıyordu hafif kalk spor yap dedim kendime cardio yaptım adından türk kahvesi yaptım içine limon damlattim ardından 1 yumurta bir küçük kase yoğurt içine pil biber ve nane ekledim bir dilim de tam buğday ekmeği yedim yoğurdun içine 5 6 ceviz koydum kahvaltı bitti akşam a kadar yeniysem tempolu bi temizlik beni bekler aksama misafirim var tavuklu kereviz salatası ile satma yicem akşam yemeyi oalarak
bende spor yapmak istiyorum :( önceden vakit ayırıyordum şimdi vakit ayıramıyorum. . akşam sarma yeme bence

Nidsali daha gencecik bi cıtır onun avantajinida unutmayalim :lülülü:

Nidsali daha gencecik bi cıtır onun avantajinida unutmayalim :lülülü:
Canm şaka maka yaptm uğraştım tamam onlar bir yanada şimdi ciddi olarak da şuda var menüleri yok keşke paylaşsaydı ki bizde ne yaptı bilseydik mesala az az yenen ama sağlk lı gıdalar barındıran bir menü 1200 kaloriye denk gelebiliyorken sadece kalorisiz gıdalar ile beslenip günü 500 kalori ile de kapatabilirsin ıkisinde de az yediğin halde arada ciddi kalori ve kilo verme farkı olur tabiki yani nee yediği önemli :işsiz: merak ettim sağlk lı şekilde mi verdi vs. die

Back
X