- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.668
- 498
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #317.161
Günaydın cnmmGunaydin kizlar, tatil bitti inanamiyorum. Evdeyken kilo vermeye isleri pek iyi gitmiyor. Isin baslamasinin tell iyi tarafi diyet![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın cnmmGunaydin kizlar, tatil bitti inanamiyorum. Evdeyken kilo vermeye isleri pek iyi gitmiyor. Isin baslamasinin tell iyi tarafi diyet![]()
Çok doğru bildin yaa utanıyorum sabah 64.4 çıktım öleyim benSanırım utanç içindeler![]()
Dün akşam çok fena diyet bozdumdaaa burdayım ama yazcak yüzüm yok ahahhahahamelisa-
tugbaFB
orkide1453
@ELF_LR35
@dugi
@ebisssss
@Verano_porteno ?????
Kızlarrrr nerdesiniz ?????
Yarın herkes artıda olacak galibaÇok doğru bildin yaa utanıyorum sabah 64.4 çıktım öleyim ben
Dün akşam çok fena diyet bozdumdaaa burdayım ama yazcak yüzüm yok ahahhahaha
Ay ne güzel sen başarılı atlattında biz tosladıkYarın herkes artıda olacak galibaben de pek artı yok şükür bugün reglem bitti 63.9 çıktm canım hatta yarın a biraz daha iner belki 63.6 geri çıkar geçen pazartesi ki kiloya inmiş olurum sanırım
ama bir önceki cumaya göre şuan bile eksideyim
![]()
Evet canım regle etkiliyor zaten benimde bugün bitti kurtuldum ama ben tatillere gidince zaten illaki artı olarak dönücem ondan burdayken ne kadar dikkat etsem kâr diye bakıyorumAy ne güzel sen başarılı atlattında biz tosladıkinşallah umduğundan daha da eksi çıkarsın canım bende reglm belki ondan bu kadar fark oldu ama bugünde çok başarılı geçmiyo ama yarından snra sıkı bi diyete gircem
![]()
Yarın zaten pazartesi kontrol tartısı var ya canım sabah tartılırsın ve diyete spora başlarsınMerhaba kızlar ben de şimdi eve girdim tabi tatilde dağıttım ama ne kadar aldım bilmiyorum tek umudum sporda bakalim
Inşallah canım köyde olunca dağıttım ama toparlarım inşallahYarın zaten pazartesi kontrol tartısı var ya canım sabah tartılırsın ve diyete spora başlarsınyeni gelen kilo hızlı gidiyor zaten merak etme kalıcı kilolar gibi olmaz ki hemen geri atarsın gider
![]()
Dönüşler hep zordur canım.Hosbuldum canim saol, evet sorma cook kilo aldim. Yani anlamadim nasil ciktim o kiloyaalistim alismasina da is hayati, ev vs. bunlara alisamadim. Sanirim rahata alismisim, zorlaniyorum Hersey birarada. Sen nasilsin, Yogada ilerledin mi ?
iyi akşamlar canımIyi akşamlar nasılsınız kızlar
Ben yarın yola çıkıcam tartım da yok haberiniz olsunn kizlarrYarın zaten pazartesi kontrol tartısı var ya canım sabah tartılırsın ve diyete spora başlarsınyeni gelen kilo hızlı gidiyor zaten merak etme kalıcı kilolar gibi olmaz ki hemen geri atarsın gider
![]()
İyiyiz, sizler nasılsınız?Iyi akşamlar nasılsınız kızlar
Bu kadar kendini umutsuzluğa kaptırma beyninde doğru yönlendir vücudunu. Kitliyorsun bedenini biraz rahat bırak tadilin tadına varamadın.Çok zararlı beslendim ama hergün en az 6 km yürüyüp 2 saat yüzdük . Umarim dengelemistir...
Görümce bendeydi tatili onla geçirdik bugün iş başı yapıyorum. Yataktan zor kalktım vallaiyi akşamlar canımiyiyiz sen neler yapıyorsun
Iyi canım diyet nasıl gidiyorİyiyiz, sizler nasılsınız?
Görümce bendeydi tatili onla geçirdik bugün iş başı yapıyorum. Yataktan zor kalktım valla800 gr ile de bayramı atlattım herşey yedim ama sen ne durumdasın kilo almadan atlatabildin mi
Iyi canım diyet nasıl gidiyor