Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar günaydın güzel ve bol eksili bi hafta bizimle olsun:KK200:
bende bugün tartıldım (fazla tartan tartımla diğeri mefta olmuş) gerçeklerle yüzleştim:cry: listeye girmem bi kaç haftayı bulur sanırım :KK64:
dipnot: kilon kaç diye sormayın :olamaz: :olamaz:
valla merak ettim tubili ya . yarın eve geçersem sana listeyi atayım 1 ay yürüyüş ile beraber 4 kilo verebiliriz listeye tam uyarsak tabi
🤣 almadım diye bilirim canım cuma 64.2 idim pazartesi 63.6 ya inmiştim şimdi 63.9 um 🤣 pazartesiye göre 300grm fazla ama cumaya göre 300grm eksideyim canım 😁🤣 reglem de dün bitti daha ödem de atarım şiş hissediyorum canım
süpersin ödemler gidince de 62leri görürsün kaçamak yapmazan
Bayramda çok iyiydi börek, çörek hiçbir şey yemedim. Cumartesi günüydü sanırım browni yedim. Ama şuan çok artı olduğumu sanmıyorum. Dün bütün evi temizledim akşam bitti birazdan tartılıcam.
eline sağlık canım

**pazartesi kontrol bildirimleri gelsin **

E ELF_LR35 =90.6 - 91.0--91.4
blonde ambition blonde ambition =64.2 - 63.6 - 63.9
@Mavi95 =79.2 - 79.2
melisa- melisa- =63.8 - 62.9 - 64.7
ucukgenclik ucukgenclik =67.5 - 67.9 - 67.3
orkide1453 orkide1453 =62.0 - 60.2 -62,3

D dugi 59.5 - 58.6
Verano_porteno Verano_porteno =66 -
ebisssss ebisssss =

Hadi vurun beni öldürün ahahhahahahha
Ama ben bu kadar çılgında yemedim ya bi akşam yarım köfte ekmek yedim bide toplamda 4 tane baklava bu kadar olmamalıydı ahahahahha
4 baklava acaba bu baklavaların gramı kaçtı şimdi bunu sorgulamak lazım.:işsiz:

Merhaba :KK200:

Katılmak isteyenler beklerim yarışa

@Mavi95 =79.2 - 79.2

D dugi 59.5 - 58.6
ebisssss ebisssss =

Ama ben bu kadar çılgında yemedim ya bi akşam yarım köfte ekmek yedim bide toplamda 4 tane baklava bu kadar olmamalıydı ahahahahha
detoks sonrası olduğu için bu kadar fark etmiştir
cumaya kadar bi çözümüne bak bence
:KK48:

valla merak ettim tubili ya . yarın eve geçersem sana listeyi atayım 1 ay yürüyüş ile beraber 4 kilo verebiliriz listeye tam uyarsak tabi

eline sağlık canım
kuzum at valla başlayalım annemler burdalar sadece akşam çok uyamam listeye ama sabah öğlen çook dikkat edicem

eline sağlık canım
Yok canım regle ve bayrama rahmen baya baya dikkat ettim şimdi hem regle hem bayram bitmisken hayatta bozmam zaten ve spora hiç ara vermiyorum kuzucum hatta şuan bile yine kondisyon bisikleti üzerindeyim arkasından bolgesel ve koşu bandı yapicam ;) ama ciddi bir ödem olmuş tuzu mu çok kullandım yoksa suyu çok soğuk içtim diye mi bilmiyorum ama az önce yüzük bile parmağından zor çıktı ellerim şişmiş şu ödemi de atınca galiba 62'lerde çıkıcam ;)

@Mavi95 =79.2 - 79.2
melisa- melisa- =63.8 - 62.9
orkide1453 orkide1453 =62.0 - 60.2

D dugi 59.5 - 58.6
ebisssss ebisssss =
Harikasın canım maşallah ❤ böyle devam bayrama rağmen eksilerdesin 😍

@Mavi95 =79.2 - 79.2

D dugi 59.5 - 58.6
ebisssss ebisssss =

Canım keşke bayram öncesi detoks yapmasaydın bayram sonrası yapsaydın çünki detoks sonrası beslenme çok önemli hafif gıdalarla bir kaç gün geçiş süreci yapılması gerekiyor benim diyestisyenim öyle yaptırıyordu ve diyordu ki vucut detoks da kıtlık moduna kendini zaten adepde ediyor yeterli gida girişi yok çünki oyüzden detoksun hemen arkasindan ağır yağlı yada şekerli şeyler yersen vücut hepsini direk depo ediyor kendini yağlandırıyor malesef :( senin kaçamaklarınin fazlalığından daha önemlisi onların öncesi detoks yapman oldu :( önce vücuda açlık yaşatıp sonra ağır gıdaları yolladın direk yağlandrmasina sebep oldu bu :( neyse artk bidaha aklında olsun bu tarz zaman da detoks yapma canım kısa zaman da toplarsın yeni gelen kilolar kalıcı olmadığı için daha çabuk verilir ondan kalıcı laşmadan sıkı şekilde başla hemen ;)

4 baklava acaba bu baklavaların gramı kaçtı şimdi bunu sorgulamak lazım.:işsiz:
Ya 2 parmağı ortadan kes o kadardı boyutları bide büzme ev baklavası kendi ellerimizle açtık hazır baklava da değil ama kızlar doğru diyo detokstan bozdum işi of :(

Canım keşke bayram öncesi detoks yapmasaydın bayram sonrası yapsaydın çünki detoks sonrası beslenme çok önemli hafif gıdalarla bir kaç gün geçiş süreci yapılması gerekiyor benim diyestisyenim öyle yaptırıyordu ve diyordu ki vucut detoks da kıtlık moduna kendini zaten adepde ediyor yeterli gida girişi yok çünki oyüzden detoksun hemen arkasindan ağır yağlı yada şekerli şeyler yersen vücut hepsini direk depo ediyor kendini yağlandırıyor malesef :KK43: senin kaçamaklarınin fazlalığından daha önemlisi onların öncesi detoks yapman oldu :KK43: önce vücuda açlık yaşatıp sonra ağır gıdaları yolladın direk yağlandrmasina sebep oldu bu :KK43: neyse artk bidaha aklında olsun bu tarz zaman da detoks yapma canım kısa zaman da toplarsın yeni gelen kilolar kalıcı olmadığı için daha çabuk verilir ondan kalıcı laşmadan sıkı şekilde başla hemen :KK66:
tugbaFB tugbaFB

Of çok mantıklı kızlar ya bide hala regl devam ediyo 5 aylık hamile gibi geziyom o zaman napayım ben şimdi dirseğimden kessem kolumu 5 kilo düşer mi yoksa tencere tencere çorba yapıp sabah akşam çorba mı içsem 😂

tugbaFB tugbaFB

Of çok mantıklı kızlar ya bide hala regl devam ediyo 5 aylık hamile gibi geziyom o zaman napayım ben şimdi dirseğimden kessem kolumu 5 kilo düşer mi yoksa tencere tencere çorba yapıp sabah akşam çorba mı içsem 😂
vicdan çorbası diye bişey varmış ondan yap iç :KK48:
ters bi zamanda yaptın detoksu ama toparlarsın tabi istersen:KK70:

tugbaFB tugbaFB

Bende çorba yaptm 🤣 yoğurtlu çorba yanına da börülce salatası yaptm hafif olsun diye 😊 canım planlı güzel bir diyet ve mümkün olursa yürüyüş yada dans gibi vücudu çalıştıracak şeyler yap düzenli şekilde ikisini bir yaparsan hızlı verirsin bitki çaylarından da destek alabilirsin sindirimi hızlandıran çaylardan filan yani birde tabi ki bol bol su iç kuzum

vicdan çorbası diye bişey varmış ondan yap iç :KK48:
ters bi zamanda yaptın detoksu ama toparlarsın tabi istersen:KK70:
Aaaa magickk magickk yapıyordu ondan 🤣 öyle hatırlıyorum 😁 magickk magickk nerelerdesin canım? Geziyordun gòrdüm keyfin bol olsun 😊 kilo koruma nasıl gidiyor ?

Canım keşke bayram öncesi detoks yapmasaydın bayram sonrası yapsaydın çünki detoks sonrası beslenme çok önemli hafif gıdalarla bir kaç gün geçiş süreci yapılması gerekiyor benim diyestisyenim öyle yaptırıyordu ve diyordu ki vucut detoks da kıtlık moduna kendini zaten adepde ediyor yeterli gida girişi yok çünki oyüzden detoksun hemen arkasindan ağır yağlı yada şekerli şeyler yersen vücut hepsini direk depo ediyor kendini yağlandırıyor malesef :KK43: senin kaçamaklarınin fazlalığından daha önemlisi onların öncesi detoks yapman oldu :KK43: önce vücuda açlık yaşatıp sonra ağır gıdaları yolladın direk yağlandrmasina sebep oldu bu :KK43: neyse artk bidaha aklında olsun bu tarz zaman da detoks yapma canım kısa zaman da toplarsın yeni gelen kilolar kalıcı olmadığı için daha çabuk verilir ondan kalıcı laşmadan sıkı şekilde başla hemen :KK66:
Daha da eksi olurdu da gece temizlik geç bitince 9 dan sonra acıktım salata falan akşam yemeği o saate kaydı o yüzden de geç yattım 4 saat kuralını bozmiyim diye bu sefer tüm gece ayaklı zombi oldum. Sabaha karşı 7 gibi tam uykuya daldım.

@Mavi95 =79.2 - 79.2

D dugi 59.5 - 58.6
ebisssss ebisssss =

cnm tamamen takmayla ve vc ile alakalı ben neler yediğimi yazsam varyaa senin mantıkla 5 6 kılo almam lazımdı ama ben sallamadım bi de vc ye çıktım kilo olarak çok çıkmadu bayramın 1. gününden itibaren ve devamında dün akşam da dahil yedim 64 filan bekliyordum olmamış ama yemeye devam edersem kalıcı bi şekilde kalır o yüzden artık toparlıycam

Back
X