Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Aaaa magickk magickk yapıyordu ondan 🤣 öyle hatırlıyorum 😁 magickk magickk nerelerdesin canım? Geziyordun gòrdüm keyfin bol olsun 😊 kilo koruma nasıl gidiyor ?
banada yengem atmış dün kabakla yapılıyormuş ama ben çorba sevmediğim için içemem rendeleyip kavurmak daha cazip geliyor:KK48:
tugbaFB tugbaFB tubaa bir sürahi suya limon salatalık zencefil dilimle taze nane de at gecedn dolaba koy gün boyu iç öbürgün tekrar taze yap çok faydalı ödem atar
:KK60: yaa bende düşünüyodum yarın için yapmayı
yeşilçaylı olanı yapıcaktım ama nilay keçeci paylaşmıştı
ama bu etkili dersen bunu yaparım
soğuk olması yağ yakımını hızlandırıyormuş

@dugi @ebisssss nasılsınız kızlar? Bugün tartıldınız mı? Bayram sonrası hasarınız nekadar? Tekrar diyete adepte oldunuz mu ? Bugün hep beraber toparlanıyoruz :KK66: tugbaFB tugbaFB kaptancım kızlar bu cuma listeye girecekler mı?
canım normalde bu hafta girmeleri lazım ama ben çok bi katılım görmedim haksızmıyım benimde gözümden kaçmış olabilir sen ev htc71 htc71 daha hakimdi 1 hafta

blonde ambition blonde ambition cnm spora başlayalım beni teşvk et liste yapalım bişeler yapalım
Canım teşvik için elimden geleni yaparım ama listeye vakit ayıramam malesef canım zaten 5gün sonra listeden izne çıkıcam menü paylaşacak vaktim bile olmaz diye ama tatil dönüşümde tabiki isterseniz spor listesi yaparım canım ;) şimdi de teşvik için elimden geleni yaparım tabiki ben davet ediyorum sürekli spora ama katılan olmuyor bugün gene spora başlarken seslendim ama katılan olmadı yaptgm sporları burayada yazayım teşvik olsun size ;)

Bana da uyar kızlar
Kızlar isterseniz liste yapalım ben zaten sporu hiç bırakmıyorum puanlarımı da listeye eklerim ama liste takibi için bu ay yapamam liste takibi yapabilsek biri var ise yada herkes puan larını eklerse filan yapalim

Aaaa magickk magickk yapıyordu ondan 🤣 öyle hatırlıyorum 😁 magickk magickk nerelerdesin canım? Geziyordun gòrdüm keyfin bol olsun 😊 kilo koruma nasıl gidiyor ?
Evet canım o çorbadan yapmıştım faydasida oldu napayım canım istanbula yeni döndüm malesef bayramda herşeyi mideme attım 🤣🤣 sen napiyosun nasıl gidiyor diyet ve dondurmalar :KK48:

Evet canım o çorbadan yapmıştım faydasida oldu napayım canım istanbula yeni döndüm malesef bayramda herşeyi mideme attım 🤣🤣 sen napiyosun nasıl gidiyor diyet ve dondurmalar :KK48:
Canım dondurma olayını ciddi frenledim 🤣 en azından tatile kadar 🤣 az önce doğalgaz ve internet ödemesi yapmaya gittik kızım dondurma istedi hemde bizim ksk çarşının en güzel en lezzetli yapan pastanenin dondurmasından aldım bayılıyorum onlarınkine ve kızıma aldm kendime almadım :KK70: o yedi ben baktım :dondurma::KK57: dünde ev de yoğurt ve meyva karıştırıp yaptm anca öyle meyveli yoğurdu dondurucuya sokup diyet dondurma onun dışındaki ler yasak cııısssss :oops: bu hafta ne verirsem kâr 🤣 tatil sana artı kattıysa gel bereber artıları at bizimle canım tartıldın mı ?hasar yoktur inşallah artısız kapatmssndr tatili

Kızlar sağlam spor yaptım bugün :spor::KK55:
Tabanlarım açıyor resmen hala ama çok harika kalori yaktım 😁🏋️‍♀️🤸‍♀️💪
Hadi bakalım madem herkes hevesli herkes bugün spor yapsan yapabildiğiniz birşey 20dakikada olsa yapın yeterki bir yerden hepiniz başlayın ;) gelelim benim bugün ki sporuma:

🚵‍♀️ 1saat kondisyon bisikleti
🏃‍♀️ 1saat koşu bandı
mekik çeşitlerinden(100 alt karın+100 üst karın)
Makas ve 100 iç bacak hareketi:KK55:

Kızlar isterseniz liste yapalım ben zaten sporu hiç bırakmıyorum puanlarımı da listeye eklerim ama liste takibi için bu ay yapamam liste takibi yapabilsek biri var ise yada herkes puan larını eklerse filan yapalim
Ben de yardımcı olurum canım gece hepsini tek tek olur eklerim olmadı

Canım dondurma olayını ciddi frenledim 🤣 en azından tatile kadar 🤣 az önce doğalgaz ve internet ödemesi yapmaya gittik kızım dondurma istedi hemde bizim ksk çarşının en güzel en lezzetli yapan pastanenin dondurmasından aldım bayılıyorum onlarınkine ve kızıma aldm kendime almadım :KK70: o yedi ben baktım :dondurma::KK57: dünde ev de yoğurt ve meyva karıştırıp yaptm anca öyle meyveli yoğurdu dondurucuya sokup diyet dondurma onun dışındaki ler yasak cııısssss :oops: bu hafta ne verirsem kâr 🤣 tatil sana artı kattıysa gel bereber artıları at bizimle canım tartıldın mı ?hasar yoktur inşallah artısız kapatmssndr tatili
Tabiki artıdayım ben öyle yiyip yiyip almayanlardan değilim ki :KK45: ah keşke öyle olsa birde regl oldum üstüne düşün artık kaç kilo artıdayım canım kendimi topraliycam bir an önce detoks falan artık yapicam sporumda yaptimmi tamamdır malum bayadır spor falan yapmıyorum

Tabiki artıdayım ben öyle yiyip yiyip almayanlardan değilim ki :KK45: ah keşke öyle olsa birde regl oldum üstüne düşün artık kaç kilo artıdayım canım kendimi topraliycam bir an önce detoks falan artık yapicam sporumda yaptimmi tamamdır malum bayadır spor falan yapmıyorum
Hemen toparlarsın canım sporunada geri başladın mı tamamdır;)

Eve döndük .. tartıldım ve 81.3 .. malesef o kdr kötü oldu ki 79.2 den geri çıktık tok 79.9 du şuan tok 81.3 baya kilo almisim
Canım tatilde mecbur öyle oluyor giderken de sana söylemiştim 1-2 kilo mutlaka alınır diye çünkü bende herseferinde tam böyle 2kiloya yakın artı oluyorum hiç olmadigim olmadı yani nekadar yüzersen yüz nekadar hareketli geçirirsen geçir o yediklerine mutlaka artı oluyor çok normal yani morel bozacak birşey yok keşke tatilinize kiloyu düşünerek gecirmeseydin listeden izin alıp gitseydin orda da yediklerine gene dikkat etmeye çalışsaydın ama bukadar kiloyu kafana takmadan geçişeydin bari canım bir iki hafta ya da geri kilona düşüp listeye girerdin hatta sana demiştim ben öyle yapicam diye ama sen istemedin mecbur listede etkilenecek tatilinde kiloyu düşünerek geçirdin :( neyse artk olan oldu eğer zor gelmez ise cuma öncesi detoks yaparsın ama detoks yapmak senin için zorsa kendini fazla zorlama normal diyetini sporunu yap genede gidecek illaki onun bir kısmı zaten ödem üzme kendini sen ne kilolar verdin 1-2 kilo dediğin hemen verilir :KK66:

Camda bahcede besledigim kedim 6 7 gündür komşuya emanetti . Günlerdir yavrusunu arar gibi bizi aramış . Bugün de sabahtan beri susmamis hiç . Birde kendini kimseye sevdirmez komsuya bugün ilk kez sevdirmiş. Komşu sanırım az mama vermiş hayvan zayıflamış geldigimde kitliktan cikmis gibi yedi verdigim mamalari.
Oysa komsunun 15 kedisi var hayvansever . Mamada birakmistim ama anlamdim az vermiş demkki. Kedi zayıflamış .
Arabadan inip bir kez seslenmemle uçarak geldi ve aralıksız inler gibi miyavlayisi dakikalarca gormeniz lâzımdı . O kdr üzüldük ki eşimle gözlerim doldu .
Bizi çok özlemiş.. Bugün deli gibi Surekli miyavlams hep . Kafasını elimize sürünüyor hep sevdirmek için . Günlerdir sevgisiz ac kalmış . Ben kilo alıp tatil yaparken o ac ve ailesiz kalmış çok üzüldüm 😓😓😓

Canım tatilde mecbur öyle oluyor giderken de sana söylemiştim 1-2 kilo mutlaka alınır diye çünkü bende herseferinde tam böyle 2kiloya yakın artı oluyorum hiç olmadigim olmadı yani nekadar yüzersen yüz nekadar hareketli geçirirsen geçir o yediklerine mutlaka artı oluyor çok normal yani morel bozacak birşey yok keşke tatilinize kiloyu düşünerek gecirmeseydin listeden izin alıp gitseydin orda da yediklerine gene dikkat etmeye çalışsaydın ama bukadar kiloyu kafana takmadan geçişeydin bari canım bir iki hafta ya da geri kilona düşüp listeye girerdin hatta sana demiştim ben öyle yapicam diye ama sen istemedin mecbur listede etkilenecek tatilinde kiloyu düşünerek geçirdin :( neyse artk olan oldu eğer zor gelmez ise cuma öncesi detoks yaparsın ama detoks yapmak senin için zorsa kendini fazla zorlama normal diyetini sporunu yap genede gidecek illaki onun bir kısmı zaten ödem üzme kendini sen ne kilolar verdin 1-2 kilo dediğin hemen verilir :KK66:
Hedefim cuma ac 79.5 😁😁

Back
X