Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bencede kimse paylaşmıyor banada ilginç geldi haklisin bi el atılması lazim
Sanki sadece ikimiz paylaşıyoruz 🤣 ben zaten 3gun sonra listeden izne çıkıcam sen tek mı paylaşacaksın acaba :KK70: böyle olmaz :KK70: htc71 htc71 tugbaFB tugbaFB bir el atalım böyle olmaz ben arada direk etiketleyerek sorduklarım olmasına rağmen 1kez bile menü paylaşmadı bazı arkadaşlar özellikle listede olanlar listede olduğu halde neden 1kez bile menü yazmıyorlar anlamadım?normalde zorunlu

Sanki sadece ikimiz paylaşıyoruz 🤣 ben zaten 3gun sonra listeden izne çıkıcam sen tek mı paylaşacaksın acaba :KK70: böyle olmaz :KK70: htc71 htc71 tugbaFB tugbaFB bir el atalım böyle olmaz ben arada direk etiketleyerek sorunlarım olmasına rağmen 1kez bile menü paylaşmadı bazı arkadaşlar özellikle listede olanlar listede olduğu halde neden 1kez bile menü yazmıyorlar anlamadım?
Aynen kendi kendime çalıp oynayacağım sanırım 🤣🤣

Sanki sadece ikimiz paylaşıyoruz 🤣 ben zaten 3gun sonra listeden izne çıkıcam sen tek mı paylaşacaksın acaba :KK70: böyle olmaz :KK70: htc71 htc71 tugbaFB tugbaFB bir el atalım böyle olmaz ben arada direk etiketleyerek sorduklarım olmasına rağmen 1kez bile menü paylaşmadı bazı arkadaşlar özellikle listede olanlar listede olduğu halde neden 1kez bile menü yazmıyorlar anlamadım?normalde zorunlu
Durumlari biliyorsun canim bakamadim uzak kaldim ama yarin aksam evimdeyim ondan sonra zaten burayla ilgilenmeye devam ederim

Bende keşke donsem de sıkılsam :KK53: :KK70:
Aaayyy sesli güldüm kız htc :KK70:
Durumlari biliyorsun canim bakamadim uzak kaldim ama yarin aksam evimdeyim ondan sonra zaten burayla ilgilenmeye devam ederim
Biliyorum canm siz yokken elimden geldiğince ilgilendim zaten siz dönünce beraber el atalım diye gereken durumları bildiriyorum şimdi ona göre yarın öbür gün beraber grubu canlandırmak için bir şeyler yaparız diye ;)

Aaayyy sesli güldüm kız htc :KK70:

Biliyorum canm siz yokken elimden geldiğince ilgilendim zaten siz dönünce beraber el atalım diye gereken durumları bildiriyorum şimdi ona göre yarın öbür gün beraber grubu canlandırmak için bir şeyler yaparız diye :KK66:
Gul tabi sarisinim :KK60:

Beraber konusur hallederiz artik sagol kuzum :KK200:

Dün kızlar annemleydim. Restaurantta iki kişiyi işten çıkarmışlar. Düzenli işe gelmedikleri için sonra yardıma beni çağırdılar. Gündüz birden akşam 9.30 a kadar sadece yemek yemek için oturdum onun haricinde hep masalarla ilgilendim ay çok yoruldum. Eve gel duş al direk uyku oldu. Kedim hasta olduğu için de dün veteriner gözetim altına aldı. Evde o da olmayınca gece uyanıp yazamadım.

Eklentiler

• IMG_20190612_080610.webp
    IMG_20190612_080610.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 26
Evt canım akşam profil değiştirilen indirdiğim resimler kalmamış elimde ararkenarka arkaya galerimdekibresimlere değdikçeyanlışlıkla gece 3kez profil değişti kaldırdım en sonda buna elim değdi resim seçerken aman kalsın zaten siyah beyaz tam belli diil dedim biraktim bende 😊 evet benim 😁

Back
X