Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Aynen katılıyorum simdi zayıf kız resimlerine bakıp böyle olman gerekiyor diyorum kendime 😂😂
Evet o benim çok yaptğı motive şekli 😂🤣 motive azaldığında bakıp yemek yiyip yemiycegine karar ver şimdi sen de böyle olabilirdin diyordum 😂 kışın çok yapıyordum yazın ihtiyaç kalmadı resimleri çünki canlıları heryerden mini şortları ve etekleriyle önüme çıkıp duruyor şimdi :KK70:

Evet o benim çok yaptğı motive şekli 😂🤣 motive azaldığında bakıp yemek yiyip yemiycegine karar ver şimdi sen de böyle olabilirdin diyordum 😂 kışın çok yapıyordum yazın ihtiyaç kalmadı resimleri çünki canlıları heryerden mini şortları ve etekleriyle önüme çıkıp duruyor şimdi :KK70:
Ahh ahh sorma valla sinirimi bozuyor hepsi 😂😂😂

Of sıcak hava beni mahvetti zorla devam ediyorum şuan .
Ya ben illa listede olacam yoksa disiplin gidiyor bende ama tatilde listeyi etiketlememek için izne ayrıldım ve bugün ilkkez hiç spor yapmadım ve çok kötü şeyler yedim 😳 zaten hava sıcak bide yediklerimden ağırlık çöktü koşu bandına bakıyorum yok diyorum asla üstüne çıkamam bari bisiklet sürseydim ya bugün onuda yapmadım:(

Hem adet hem aşırı sıcak pişiyorum kızlar yürüyüş bandindayim bu ne sıcak ya felaket..
Kimse Kilo almasın yaşın spor yapmak aşırı zor ...
Ben de denizden yürüyerek eve döndüm. Tekrar yürüyüş yapmaya çıktım ama hala o kadar sıcakki spor ayakkabası ayağımı yaktı.

blonde ambition blonde ambition seni motive etmemiz lazım. Sen sexy güzelimiz nasıl olurda seksiliğine leke sürüyorsun neden abur cubur yiyorsun. Kendine bikiniler aldın denize, havuza giriceksin. Sarı saçlarını savurucaksın. Sonra bir bakmışlar göbiş. :skandal:
18 saat açlık mı yaramadı acaba sana canım. Onun etkisi de olabilir.
🤣 canım benim aynen bende kendime kıyafetleri aldık saçların gene gidip boyatmistn ee dün de bikinileri alen tatil hazırlığı tam iken içine giremiycem aldıklarının ne yaptın böyle dedim :KK70: haklısın emeklerim boşa mı gitsin göbeğimi tekrar geri mi şişiriyim dimi canım :KK19: olmaz böyle :sinirli: bugünlük bòyle hata yaptm ama yarın hemen kendimi topluyorum gidene kadar ne yapsam kâr artılara fazla geçmemeliyim ki dönünce vermesi kolay olsun daha barabar 5li rakamlara geçicez dimi 🤩

Ya ben illa listede olacam yoksa disiplin gidiyor bende ama tatilde listeyi etiketlememek için izne ayrıldım ve bugün ilkkez hiç spor yapmadım ve çok kötü şeyler yedim 😳 zaten hava sıcak bide yediklerimden ağırlık çöktü koşu bandına bakıyorum yok diyorum asla üstüne çıkamam bari bisiklet sürseydim ya bugün onuda yapmadım:KK43:
Çok sıcak ya Bnde 45 50 dk yapabildim

Back
X