- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.668
- 498
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #317.681
Napalim olacağız inşallah zaman lazimAynen katılıyorum simdi zayıf kız resimlerine bakıp böyle olman gerekiyor diyorum kendime![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Napalim olacağız inşallah zaman lazimAynen katılıyorum simdi zayıf kız resimlerine bakıp böyle olman gerekiyor diyorum kendime![]()
Aynen canım zamanla olacak inşallahNapalim olacağız inşallah zaman lazim
Evet o benim çok yaptğı motive şekliAynen katılıyorum simdi zayıf kız resimlerine bakıp böyle olman gerekiyor diyorum kendime![]()
Ahh ahh sorma valla sinirimi bozuyor hepsiEvet o benim çok yaptğı motive şeklimotive azaldığında bakıp yemek yiyip yemiycegine karar ver şimdi sen de böyle olabilirdin diyordum
kışın çok yapıyordum yazın ihtiyaç kalmadı resimleri çünki canlıları heryerden mini şortları ve etekleriyle önüme çıkıp duruyor şimdi
![]()
Bu son olsun yaaa bidaha ki yaza bizde öyle olucaz yazın kimseye sınır olmıycaz başkaları bize sinir olucakAhh ahh sorma valla sinirimi bozuyor hepsi![]()
Çok çok aminBu son olsun yaaa bidaha ki yaza bizde öyle olucaz yazın kimseye sınır olmıycaz başkaları bize sinir olucakinşlh. Çok Amiiiinnnn
![]()
14.Takım spor ve diyet sayfasına yapıyoruz canım dur etiketiyim seni orayadaÇok çok aminbide şey soracam yediklerinizide burda mi paylaşıyorsunuz canım
Ya ben illa listede olacam yoksa disiplin gidiyor bende ama tatilde listeyi etiketlememek için izne ayrıldım ve bugün ilkkez hiç spor yapmadım ve çok kötü şeyler yedimOf sıcak hava beni mahvetti zorla devam ediyorum şuan .
O konuda haklısın canım. Ben de öyle olduğum zamanlarda suyu tatlandırmak için nane atıyorum içine ya da limon sıkıyorum. En son çare suyun markasını değiştiriyorum.1 haftadır az yiyince sürekli midem bulanıyor suiçin zorluyorum tabi ama bi yerde midemi bulandiriyor![]()
Ben de denizden yürüyerek eve döndüm. Tekrar yürüyüş yapmaya çıktım ama hala o kadar sıcakki spor ayakkabası ayağımı yaktı.Hem adet hem aşırı sıcak pişiyorum kızlar yürüyüş bandindayim bu ne sıcak ya felaket..
Kimse Kilo almasın yaşın spor yapmak aşırı zor ...
Acaba beni de etiketleye bilir misiniz?14.Takım spor ve diyet sayfasına yapıyoruz canım dur etiketiyim seni orayada
Deneyim bende ozaman nane ya da limonu canım belki düzelir o şekildeO konuda haklısın canım. Ben de öyle olduğum zamanlarda suyu tatlandırmak için nane atıyorum içine ya da limon sıkıyorum. En son çare suyun markasını değiştiriyorum.
Tabiki canım ❤Acaba beni de etiketleye bilir misiniz?![]()
blonde ambition seni motive etmemiz lazım. Sen sexy güzelimiz nasıl olurda seksiliğine leke sürüyorsun neden abur cubur yiyorsun. Kendine bikiniler aldın denize, havuza giriceksin. Sarı saçlarını savurucaksın. Sonra bir bakmışlar göbiş.
18 saat açlık mı yaramadı acaba sana canım. Onun etkisi de olabilir.
Çok sıcak ya Bnde 45 50 dk yapabildimYa ben illa listede olacam yoksa disiplin gidiyor bende ama tatilde listeyi etiketlememek için izne ayrıldım ve bugün ilkkez hiç spor yapmadım ve çok kötü şeyler yedimzaten hava sıcak bide yediklerimden ağırlık çöktü koşu bandına bakıyorum yok diyorum asla üstüne çıkamam bari bisiklet sürseydim ya bugün onuda yapmadım
![]()
Çok sevindim canım sabaha daha da az çıkacaksinKızlar spordan 1 saat sonra tartıldım 79.5 Cikti.
Rica ederim canım.