- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.668
- 498
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #317.701
Açlıktan Oldum ya 11 de yaptığım kahvaltiyla duruyorum esimi bekliyorum 15 dk sonra evdeyim dedi geçti aradim şimdi de 10 dk sonra diyo sınır oldum ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haftaya 78 lrde olurum inşallahÇok sevindim canım sabaha daha da az çıkacaksinartılar gitti bile
![]()
Aynen canım beraber 50 lileri görücez. Sen tatilden dönene kadar ben de 63e inerim inşallahcanım benim aynen bende kendime kıyafetleri aldık saçların gene gidip boyatmistn ee dün de bikinileri alen tatil hazırlığı tam iken içine giremiycem aldıklarının ne yaptın böyle dedim
haklısın emeklerim boşa mı gitsin göbeğimi tekrar geri mi şişiriyim dimi canım
olmaz böyle
bugünlük bòyle hata yaptm ama yarın hemen kendimi topluyorum gidene kadar ne yapsam kâr artılara fazla geçmemeliyim ki dönünce vermesi kolay olsun daha barabar 5li rakamlara geçicez dimi
![]()
inşlh canımAynen canım beraber 50 lileri görücez. Sen tatilden dönene kadar ben de 63e inerim inşallah
Cnm ben malesef kaç kere kilo verip tekrar bu kiloya donuyorum senin adına çok mutluyum ama kendimi de tanıdım artık mesela bu hafta dikkat edersem ki artık bütün diyet mantılarını kaptım haftaya en kötü 61 im elimden geleni yapicam cnm sana da kendime de soz veriyorum eğlenmeye bak sen de stressiz hem kilo alınmaz hem de dönüşün muhteşem olur kaç hafta sonra döneceksin yine arada yazarsın bizetugbaFB
melisa-
orkide1453 Kızlar ben tatilden döndüğümde hepiniz beni geçmiş olacaksınız tamam mı
bak bidaha bulamazsınız bu fırsatı dönünce tam gaz gelicem
ben kilo vermiycekken fırsatı değerlendirin hadi hep beraber 5leri görmemize çok az kaldı
orkide1453 önümde tek sen kaldın seni yakalıycam diyordum sonun da yakaladım ama bukadar üzücü şekilde yakalamak hiç aklım da yoktu
canım senin için bu hafta çok kritik mutlaka kilo vermen lazım ve çok aktif olman lazım bu hafta menü bildirimlerini hiç aksatmamalısın ve cumaya mutlaka eksi olmalısın
ucukgenclik sana güveniyorum çok iyi ilerlemeye başladın canım yakala hepsini
ben dönene kadar hepiniz 63e elvada demiş olun tamam mı
dönünce hepinizi yaklaycam ve gene geçicem hızlı koşun
❤ 5gün sonra gidicez canım orda da 10gün alıcaz yani döndüğümde zaten direk 15günümü doldurmuş olarak dönücemCnm ben malesef kaç kere kilo verip tekrar bu kiloya donuyorum senin adına çok mutluyum ama kendimi de tanıdım artık mesela bu hafta dikkat edersem ki artık bütün diyet mantılarını kaptım haftaya en kötü 61 im elimden geleni yapicam cnm sana da kendime de soz veriyorum eğlenmeye bak sen de stressiz hem kilo alınmaz hem de dönüşün muhteşem olur kaç hafta sonra döneceksin yine arada yazarsın bize
Anlaştık canım sen gelene kadar ben de 63 de kalırım.inşlh canımben zaten 64 olarak gelebilirim tatilden gelene kadar 63 en fazla 64 ol beni yakalamış ol mutlaka anlaştık mı
![]()
Tamam canım. Sen de fazla alma canım.tugbaFB
melisa-
orkide1453 Kızlar ben tatilden döndüğümde hepiniz beni geçmiş olacaksınız tamam mı
ben kilo vermiycekken fırsatı değerlendirin hadi hep beraber 5leri görmemize çok az kaldı
orkide1453 önümde tek sen kaldın seni yakalıycam diyordum sonun da yakaladım ama bukadar üzücü şekilde yakalamak hiç aklım da yoktu
canım senin için bu hafta çok kritik mutlaka kilo vermen lazım ve çok aktif olman lazım bu hafta menü bildirimlerini hiç aksatmamalısın ve cumaya mutlaka eksi olmalısın
Öyle vallaAz olsun bizim olsun![]()
İnşallah canım 62.9u yaktığım için mutsuzum ama en azından topladım kendimiÇok iyi gidiyorsun canım zaten kilo azaldıkça verilen m8ktarda azalıyor sen kilona göre çok çok güzel veriyorsun bence ❤ ahh 58 bana da görün
Evt canım bayram sonrası iyi toparlamışsın artıları atıp eksiye geçmişsin tebriklerhaftaya da 62ler gelir hiç merak etme
ucukgenclik harikasın
hemde tam bayram haftası böyle düşüş 66yıda gördün artk kim tutar seni
![]()
İnşallah hep beraber eksilerde oluruz canım iyi tatiller sana ne zaman dönceksintugbaFB
melisa-
Elimden geleni yapicam canım en azından otelin tatlı bölümünden yararlanmayayım hiç girmemeye çalıyayımTamam canım. Sen de fazla alma canım.
Ay sonun da dönücem canım 1temmuz da sıkı diyet yaparım gene ama şimdiki hedef 1temmeuza kadar 63de kalabilmek inşl pazartesi ye kadar 300gram daha verebilirsem bende 62.9 u görürüm ❤Öyle valla
İnşallah canım 62.9u yaktığım için mutsuzum ama en azından topladım kendimi
İnşallah hep beraber eksilerde oluruz canım iyi tatiller sana ne zaman dönceksin
Ben hep 55 istiyorum ama sporla 58 57 yeter şimdilik inşallah yani benim bilinç-altı mi da temizlemem lazım ona da odaklancam zayiflayacagima inancam❤ 5gün sonra gidicez canım orda da 10gün alıcaz yani döndüğümde zaten direk 15günümü doldurmuş olarak dönücemsabit kalabilirsem direk listeye geri girerim ama kilo alma ihtimalim için hem listeyi etkilememek hemde aman kilo aldım ederim diye düşünüp tatilimi zehir etmemek için direk izne ayrıldım kafam rahat olsun almaz isem döndüğüm gibi listeye geri girebilir siz öne geçin ki ben de dönünce hevwslenip gene sizi yakalamaya çalışayım
çok bol yuzucem ,gezicem ve spor yapicam ondan belkide sabit kalabilirim diye düşünüyorum döndüğümde bugunki gibi tartı 63.2 yazsa ne güzel olur yada bana süpriz yapıp 62.9 yazsa
sen artık şu dejavudan kurtulmalısın oyuzden 5li rakamlara geçersen 60lara belki tekrar dönmezsin canım senin hedef kilon kaçtı ?
Hahaahaa Allah yardım etsin canım
Evt canım ben de ilk iş onu yaptm buraya başlarken yoksa ondan önce hep birkaç kilo verip geri alıyordum bu şekilde bende bir kısır döngüye girmiştim kadar canım yılbaşı ertesi 73e kadr gene çıktımı görünce komple ve odaklandık ve 58 olacağıma inanarak bir başladım bidaha yolumdan dönmedim daha 58 olamadım ama tam tamamına 10 kiloya burda sizle birlikte veda ettimBen hep 55 istiyorum ama sporla 58 57 yeter şimdilik inşallah yani benim bilinç-altı mi da temizlemem lazım ona da odaklancam zayiflayacagima inancam
Bu ne kadar iğrenç bir tabak ıyyak benim kedim bile koklamaya gitmez.
İnşallah canım amin.Evt canım ben de ilk iş onu yaptm buraya başlarken yoksa ondan önce hep birkaç kilo verip geri alıyordum bu şekilde bende bir kısır döngüye girmiştim kadar canım yılbaşı ertesi 73e kadr gene çıktımı görünce komple ve odaklandık ve 58 olacağıma inanarak bir başladım bidaha yolumdan dönmedim daha 58 olamadım ama tam tamamına 10 kiloya burda sizle birlikte veda ettimşu 5 kiloyuda kalıcı olarak atıp 58 olsak süper olcak onun üstüne çıkmasak sonra 55-56 Ya inmeye uğraşırız yeterki önce bir 58lerde kendimizi sabitleyelim
![]()
HahahaBu ne kadar iğrenç bir tabak ıyyak benim kedim bile koklamaya gitmez.![]()