Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bnce çok iyi bnm her hafta o kdr bile gitmiyor genelde . Hm de o kdr spor ekledigim halde diyete . Bravo 👏👏👏

Canım ben de keşke spor yapabilsem ahh ah sporla çok daha güzel oluyor ama ağustos başına kadar öyle yoğunum ki... Neyse artık inşallah sen eksiyi görürsün ben de spor yaparım <3

hoşgeldin canım
öncelikle kendini tanıtırmısın biraz
ilk sayfada kurallarımız var onlarıda okuyup kabul edersen bizimlesin :))
Hoşbulduk.
Boyum 162 cm, kilom 72. 6 ay içinde verdiğim 12 kilonun 10 kilosunu maalesef 5 yılda geri aldım. Pazartesi günü diyetisyene gittim. Boyum 2 cm kısalmış. Bu beni tedirgin etti. D vitaminim çok düşük çıktı. Kilo problemim en çok da buna bağlı sanırım. Damla olarak D vitamini almaya başladım. 5 yıl önce gittiğim diyetisyenimin bana verdiği diyet çok etkili olmuştu. O yüzden ona uygun beslenmeye başladım. Desteklerinizle harekete geçip fazla kilolarımdan kurtulmak istiyorum.

Eee ben simdi nasi yazvam listeye ayrildigim kiloyu mu gecen haftaki kilomu mu

Eklentiler

• Screenshot_2019-06-21-11-55-14-94.webp
    Screenshot_2019-06-21-11-55-14-94.webp
    48,9 KB · Görüntüleme: 32
doğru canım 0.45 olacak ama senden atak bekliyorum artık 8 li rakamları 1 er 1er geçip 7 lere yaklaşalım:dua:
Bende bekliyorum o atağı :KK48: yaaslında dikkatte ediyorum ama spor yapamıyorum onun etkisi galiba evdeki eliptikbisikleti bir kullanabilsem vaktim olmuyor hiç annem eve gidince hrmen çocukları veriyor bana gecede uykusuzluğs gelemiyorum nerdeyse çocuklarla bir uyuyorum ama düzene sokmam lazım sadece diyetle zor veriyorum

cnm hiç karatay veya iki öğün deneyimin oldu mu
Karatayı denedim ben kilo aldım canım onunla kitabını filanda aldım baya okudum birebir uyguladım yok olmadı dukan denedim onunla güzel verdim ama onunda atak evresinde güzel verdim sonraki evrelerde durdum iki öğün yeme biçimini denemedim 3 ana 3 ara öğün yapınca da veremedim bende sadece 3 ana öğün beslenme biçimini deniyorum ama o da ağır gidiyor

Back
X