- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.668
- 498
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #318.281
Aynen canım 68 e kadar ileri marşçok iyi olmuş çok ta güzel olmuş spora yazılman o zmaan
hem canın sıkılıyormuş evde senin içinde bi uğraş olur![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen canım 68 e kadar ileri marşçok iyi olmuş çok ta güzel olmuş spora yazılman o zmaan
hem canın sıkılıyormuş evde senin içinde bi uğraş olur![]()
ne demek tatlım o zamana kadar giremezsen şimdiden hayırlı olsun ve sınavlarında başarılarDetoks sağolsun sonra da 7 günlük yulaf diğerine başlayacağım bu arada anlayışınız için teşekkür ederim![]()
Bnce çok iyi bnm her hafta o kdr bile gitmiyor genelde . Hm de o kdr spor ekledigim halde diyete . Bravo![]()
Neyse ki mutlulukla alinan kilolar yoksa bunalima girmistim bileHoşgeldin ahh bu evlilikler bebekler hep kadınlara kilo aldırıyor umarım hedef kilona kısa sürede düşersin
Bu haftada girebilirim aslinda ama gecen haftaki kilomu bilmiyorum kikaptinn bu haftami lisyeye gireceksin diger haftami kuzum ekleyelim
tartıldınmı bugün kaç çıktın bakıyımBu haftada girebilirim aslinda ama gecen haftaki kilomu bilmiyorum ki
Tartildim 62 ciktimtartıldınmı bugün kaç çıktın bakıyım
![]()
kızım sen yiyerek zayıflayanlardansınTartildim 62 ciktimburssya gitmedne once 63.5 tim
Bende anlamadim ya normalde su icsem yarim kilo alrdmkızım sen yiyerek zayıflayanlardansın
menünü felan paylaşıp kızlara kötü örnek olma![]()
valla gir canım cuma günkü kilonu hatırlıyorsan ekleyelim listeyeBende anlamadim ya normalde su icsem yarim kilo alrdmama regl dim bitti ondan boyle oldu bence gireym mi listeye napayom haftaya bu kadar veremem bak
![]()
Hatirlamiyorum ama 63 civari iste ben pazartesi gittim bursaya ondan once tartilmistim 63.5 timvalla gir canım cuma günkü kilonu hatırlıyorsan ekleyelim listeye
tamam o zmaan hadi listeye ekle kendiniHatirlamiyorum ama 63 civari iste ben pazartesi gittim bursaya ondan once tartilmistim 63.5 tim
Hoşbulduk.hoşgeldin canım
öncelikle kendini tanıtırmısın biraz
ilk sayfada kurallarımız var onlarıda okuyup kabul edersen bizimlesin :))
Ne kdar hos simdi nasi eklicem ne yazcamtamam o zmaan hadi listeye ekle kendini
haydi bismillah kaptin sahalara dönüyor
![]()
sağol cnm benim de üç günlük sonuç üstelik regl oldum bana baya moral olduorkide1453 valla müthişsin. Çok iyi kilo gitmiş tebrikler
Bende bekliyorum o atağıdoğru canım 0.45 olacak ama senden atak bekliyorum artık 8 li rakamları 1 er 1er geçip 7 lere yaklaşalım![]()
Karatayı denedim ben kilo aldım canım onunla kitabını filanda aldım baya okudum birebir uyguladım yok olmadı dukan denedim onunla güzel verdim ama onunda atak evresinde güzel verdim sonraki evrelerde durdum iki öğün yeme biçimini denemedim 3 ana 3 ara öğün yapınca da veremedim bende sadece 3 ana öğün beslenme biçimini deniyorum ama o da ağır gidiyorcnm hiç karatay veya iki öğün deneyimin oldu mu
Valla bacım ben yine bunalıma girdim 9 yıl oldu ben evleneli 2 de çocuk 9 yıldır hep kiloluyum bu yıl benim olacak ve vereceğim inşallahNeyse ki mutlulukla alinan kilolar yoksa bunalima girmistim bile![]()