- 22 Mayıs 2014
- 6.173
- 17.832
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #318.321
Tamam canim duzeltiriz müsil mi içtinKızlar eğer listeyi düzeltme imkanı varsa 62.9 çıktm ben düzelteyim mi

Sen yapma bariYanlis hesaplamisim he vay be![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam canim duzeltiriz müsil mi içtinKızlar eğer listeyi düzeltme imkanı varsa 62.9 çıktm ben düzelteyim mi
Sen yapma bariYanlis hesaplamisim he vay be![]()
Ben gecen hafta bayramla birlesti ya 2 ye bolme falan vardi çorba etmistimYanlis hesaplamisim he vay be![]()
Ahahahah ne yediysem o etkiyi yaptı valla ahahha kahvaltıyıda daha yapmamıştm ondan bi tartılıyım dedimTamam canim duzeltiriz müsil mi içtin
Sen yapma bari![]()
Cokta emindim oysa kiTamam canim duzeltiriz müsil mi içtin
Sen yapma bari![]()
Demek ki oluyo oyle arada bizBen gecen hafta bayramla birlesti ya 2 ye bolme falan vardi çorba etmistimama bu hafta dogru hesaplamisim tubininkiyle ayni
![]()
üç günde 1,5 kılo gitti3 gün-de 2 kilo 300 gr nasıl verdin ne yedin ne ıctin hcbsey yemedinmi anlmdnki hayatimda hiç o kdr gitmedi 3 gundemasallah
bence biz kapışalım kaptın yakın kılolardayız sende bu kılo uzun süre kalmadığı için şansın daha yüksek ben hep takılıyorum inş bu sefer veririmYemegimi de yapiyorum tsvuk suyuna corba bide kusbasi tavuk yemegi yaotim salatamida hazirladim aksama herdey hazir oglen yemem hrrhalde belki corba yada karpuz yerim moda girdimmm
Olabiliirrrr ben varimmmm ben yavas kilo veriyorum ama az da olsa veriyorum yanubence biz kapışalım kaptın yakın kılolardayız sende bu kılo uzun süre kalmadığı için şansın daha yüksek ben hep takılıyorum inş bu sefer veririm
Pardon yüzdeyle karstrmisim cnm . Süper yine de ❤üç günde 1,5 kılo gitti
Hoşgeldin canım inşallah çok yerleşmeden kovarsın kilolarınımerhaba ben yeni katildim. haziranin basinda diyete basamistim 75.5 bugun 73 kilo olmusum. boyum 1.65. bu arada gecen sene 13. takimdaydim ayrilali baya oldu ve verdigim kilolari dikat etmemem seebebi ile tekrar aldim![]()
*** 14. Takım 627. Etap ***
ELF_LR35 (89.4/89.0/0.4/%0.45)
Mavi95 (79.9/78.2/1.7/%2.13)
berkas (63.6/62.9/0.7/%1,10)
ucukgenclik (66.9/66.8/0.1/%0.15)
orkide1453 (63.0/61,5/1,5/%2,38)
dugi (58.0/57.5/0.5/%0.86)
kaptinn(63.5/62/1.5/%2.36) Mezun olan üye geri döndü.Baslangic Tarihi:15.06.18 Başlangic kilosu:63.5 Hedef:53
14.Takım Ortalaması :
Ortalamayı tekrar hesaplarsınız kızlar
insallah. tesekkur ederim hosbuldukHoşgeldin canım inşallah çok yerleşmeden kovarsın kilolarını![]()
Banada öyle geliyor canım ne zaman belli olcak derecelerBu hafta süperiz dereceye gireriz bence
Hosgeldin canim bende yeni katildm listeye bende eski uyeyyim insallah hemencik gider kilolarininsallah. tesekkur ederim hosbulduk
hoşgeldin cnmmerhaba ben yeni katildim. haziranin basinda diyete basamistim 75.5 bugun 73 kilo olmusum. boyum 1.65. bu arada gecen sene 13. takimdaydim ayrilali baya oldu ve verdigim kilolari dikat etmemem seebebi ile tekrar aldim![]()
insallah hepimizin gider. tesekkurlerHosgeldin canim bende yeni katildm listeye bende eski uyeyyim insallah hemencik gider kilolarin