Aahaahaaa

Barda yaptrmdim içtm bunu ben aslinda limon ve naneyi cintonik olarak da burda iciyodum oda zayıflarsa keşke

su olarak da yaptrdm bugun bide Plaja inerkende şişeye hazırlattım bol buz attrdm içinede öyle iciyorum

Kızlar hergün havuz başında hem zumba yapyrm hem step yapıyorum hem havuz içi ayrobigi yaptgm o çok zorluyor bacakları havuzun dışına çıkarıp sırt üstü vücut havuz içinde dışarı yukarı doğru mekik çektiriyorlar sonra suyun içinde bisiklet sürme vs. O havuz içi spor acayip yoruyor karın içlerim acıyor bitince o derece bir ton hareket sonra öğlen köpük parti vs. Oluyor orda dans ediyorm gecede açık hava diskosu var orda dans ediyorum ve bunlardan artakalan vakıfların nerdeyse tamamında havuz ve denizde yüzüyorum ve yüzerken bile bacak çek-bırak tarzı karın hareketleri 300kez yapiyorum hergün kendim diğer group sporlarına ek olarak yani dehşet kalori yakıyorum tüm saydıklarını 4gündur her gün yaptm kızlar dönene kadarda hiç boş durmıycak çok çok az güneşleniyorum hep full aksiyon full hareket geçiyor

dönünce zayıfladıysam gulucem

artı olurum diye diye geldim ama olmıycam gibi ekşi bile olabilirim ❤

hem eğlendim hem inceldim