Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

olsun tatlım hallettik
değişiklikte tek harfmiş allah seni :KK70:

tamam canım sorarım
dün bacak ve kalça için olandan başladım ama dambıl almam lazım
iç bacağım yanıyor:confused: ben sevdim devam ederim
İç bacağı duydum damladm hangi spormuş o kaçırdım :KK53:
Kantoron sureyim ben digerleri oek casio gelmedi :KK70:
Geçmiş olsun canım kantaron en iyisi bencede

İç bacağı duydum damladm hangi spormuş o kaçırdım :KK53:

Geçmiş olsun canım kantaron en iyisi bencede
uzun elbiselerde belli olmuyor dimi iç bacak:KK48:
ntc diye bi uygulama canım onu indirdik orda hangi bölge istersen var indirip yapıyosun
kolay-orta-zor seviyeler var

uzun elbiselerde belli olmuyor dimi iç bacak:KK48:
ntc diye bi uygulama canım onu indirdik orda hangi bölge istersen var indirip yapıyosun
kolay-orta-zor seviyeler var
Ay evet ya pantolon bedeni konuşuyonuz ya bi düşündüm benm bedenim ne diye valla bilmiyorum nefret ediyorum pantolon giymekten bol uzun elbiseler gibisi yok :KK70: :KK70:
hemen indirmezsem hatrım kalır🤣🤣

Ay evet ya pantolon bedeni konuşuyonuz ya bi düşündüm benm bedenim ne diye valla bilmiyorum nefret ediyorum pantolon giymekten bol uzun elbiseler gibisi yok :KK70: :KK70:
hemen indirmezsem hatrım kalır🤣🤣
Ayy bende sevmeye basladim uzun elbiseleri zayiflayimda alacam bi tane 😋 pantolon bu sene benide cok rahatsiz etmeye basladi ama işe gidince mecbur
Şuan o kadar çok ağrı varki nerdeyse iğne vur tekrar dicem. Tek seferde çekemediği için parçalayıp çekti. Beni bitirdi bu sabah.
Iltihapli disi niye cekti kuzum ya antibiyotikle kurutup cekmesi gerekmezmiydi benim hep öle yapmislardi

Ayy bende sevmeye basladim uzun elbiseleri zayiflayimda alacam bi tane 😋 pantolon bu sene benide cok rahatsiz etmeye basladi ama işe gidince mecbur

Iltihapli disi niye cekti kuzum ya antibiyotikle kurutup cekmesi gerekmezmiydi benim hep öle yapmislardi
Bir buçuk kutu bitirdim. Ben dedim daha dayanamıyorum lütfen çekin diye o da riske girdi Korka Korka çekti.

Back
X