- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #320.981
Kızlar benim de reglem bukez 1 gün sürdü
3gün oluyordum 3e normal demişti dr ama 1 demi normal 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun pisiciğe. Veteriner hekim antibiyotik verir büyük ihtimalle . Ayrıca ishali kesmek için papatya çayı öneriyordum ben.Kedim çok kötü.. ishal ve mide asidi kusmuş hiç ymk yemiyor. Veterinere gtrcem
Teşekkürler cnmGeçmiş olsun pisiciğe. Veteriner hekim antibiyotik verir büyük ihtimalle . Ayrıca ishali kesmek için papatya çayı öneriyordum ben.
Değil sankiKızlar benim de reglem bukez 1 gün sürdü3gün oluyordum 3e normal demişti dr ama 1 demi normal
![]()
cnm düşük yaptığını duymadım ama şimdi altta bildirim olmayınca farkettim ama soramadım üzmemek için geçmiş olsun normal regl olmaman ama tabi kontrol amaçlı da git mutlakavücudum çok şiş 41 gün oldu düşükten sonra halen regl olamadım önümüzdeki haftaya kadar hala olmazsam doktora gidicem o zaman yaptırırım canım
1 gün normal kanama mı oldu lekelenme şeklinde miKızlar benim de reglem bukez 1 gün sürdü3gün oluyordum 3e normal demişti dr ama 1 demi normal
![]()
valla iyi güldük hemndeOlsun ben daha renkliyim hıııhhAayy tubi iyi güldük gene sabah sabah
![]()
kız cumaya mutlaka gelNetim çok az o yüzden canım![]()
Regle oldu şeklinde oldu yani ilk pedlerim normal adet oluyor şekilde idi ama sadece 1gün oldu 2. Gün koyduğum pedde lekele bile olmadı kar beyaz kaldı canım tam 1gun geldi sadece1 gün normal kanama mı oldu lekelenme şeklinde mi
yok canım normal değil bence belki devam ederKızlar benim de reglem bukez 1 gün sürdü3gün oluyordum 3e normal demişti dr ama 1 demi normal
![]()
doktora git madem bi baktır hormonlarına bana normal gelmedi ama belki de normaldirRegle oldu şeklinde oldu yani ilk pedlerim normal adet oluyor şekilde idi ama sadece 1gün oldu 2. Gün koyduğum pedde lekele bile olmadı kar beyaz kaldı canım tam 1gun geldi sadece
Mavi nın kide değişik oldu çok erken geldi filan hepimiz de bir tuhaflık var ozman diyetten kilo alıp vermeden oluyor galibayok canım normal değil bence belki devam eder
bu ay benimde bi kesildi bi geldi derken 10 gün sürdü
Daha geçen aylar komple detaylı hormonlara herşeye bakıldı hatta rahim yumurtalık hepsi ultrasonlada bakıldı çok detaylı baktılar normal dediler ama gene mi gideyimdoktora git madem bi baktır hormonlarına bana normal gelmedi ama belki de normaldir
Evet daha pazar gününü gösteriyor bugün 2.günü ilginç .Mavi nın kide değişik oldu çok erken geldi filan hepimiz de bir tuhaflık var ozman diyetten kilo alıp vermeden oluyor galiba![]()
sağol canım nromal mi regl olmamam bilmiyorum ya stres oldumcnm düşük yaptığını duymadım ama şimdi altta bildirim olmayınca farkettim ama soramadım üzmemek için geçmiş olsun normal regl olmaman ama tabi kontrol amaçlı da git mutlaka
sonuçta değişik bi durum yasadın kürtaj oldu mu bilmyorum olduysa o da bi operasyon sonuçta üzüntüde yaşadın bana normal geldi canım ilaçlar da almışsındırsağol canım nromal mi regl olmamam bilmiyorum ya stres oldumhaftaya kadar olmazsam gidicem
bi bekle bakalım madem bewlki tekrar gelir ama 1 gün çok garip geldiDaha geçen aylar komple detaylı hormonlara herşeye bakıldı hatta rahim yumurtalık hepsi ultrasonlada bakıldı çok detaylı baktılar normal dediler ama gene mi gideyim![]()
Evt gerçi öbür gittiğim de 3gundu 3gunde de az az gelir dolu dolu gelmez ama dr 3gun olması da az az olmasida normal dedi genede bakalım dedi hormon kan testler hep normal ultrasonla detaylı inceleme hep normal eeee şimdide 1gune indi bu ne o zaman diye iyice bir şaştım artık valla 1 normal diildir bencede ama yumurtalık,rahim ve kan testleri hep normal çıkmıştı psikolojik filan mı ozman bu ne acabaBildiğim kadarıyla 3günden kısa ve 10 günden uzunsa normal olmuyormuşblonde ambition