- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #321.001
Evet bende çok duydum galiba ondan oluyoAma şeyi de çok duydum etrafımda ciddi kilo verenlerden. Adet olamama, düzensizlik oluyormuş hep. Kilo kaybından
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet bende çok duydum galiba ondan oluyoAma şeyi de çok duydum etrafımda ciddi kilo verenlerden. Adet olamama, düzensizlik oluyormuş hep. Kilo kaybından
Yok kuzum cumaya yetsin diye az bakıp gidiyorum yeter problem yokkız cumaya mutlaka gel
git bi wifi olan bir yer bul
![]()
Canım benim de aynı. Zaten düzensizdir ve az gelir, diyette olunca tamamen kesilir. 1,5 aydır yok hatta. Biraz hassas. Beslenme düzenini oturttuğunda düzelecektir. Bazılarının doğuştan az geliyor. Benim pedi doldurduğum hiç olmamıştır mesela :)Evet bende çok duydum galiba ondan oluyo
Evt benim de doğuştan az ☺ pedim hiç dolmaz dr de daha ne istiyorsun daha rahat edersin işte dedi güldü hattaCanım benim de aynı. Zaten düzensizdir ve az gelir, diyette olunca tamamen kesilir. 1,5 aydır yok hatta. Biraz hassas. Beslenme düzenini oturttuğunda düzelecektir. Bazılarının doğuştan az geliyor. Benim pedi doldurduğum hiç olmamıştır mesela :)
Aynen ben bu spor ve sporcu olayını geçenKadın sporcularda regle başlama yaşı gecikiyormuş. Yine ağır spor yapanlarda da daha az regl görme meydana geliyormuş. Aşırı strese maruz kalanlarda büyük şok yaşayanlarda yumurtalıklarda yumurta rezervi bulunduğu halde regl birden kesilebiliyormuş.
Yani aslında vücut senin başka sorunların var çocuk yapmayı bir kenara bırakıyorum gibi bir durum geliştiriyor. Bu tamamen gebelik riskini ortadan kaldırmıyor ama yine de. Kadınlar için stres en büyük tetikleyici.
yok canmı kürtaj olmadım düşükten 3 gün sonra gittim doktoruma temizlenmiş dedi ilacada grek duymadı hiçbişey kullanmadım yani ama kanamam fazlaydı belkide o yüzdendir bide tabi çok üzüldüm hala da çıkamadım psikolojisinden gitmeseydi şu kadarlık olacaktı diyorum her aklıma gelişindesonuçta değişik bi durum yasadın kürtaj oldu mu bilmyorum olduysa o da bi operasyon sonuçta üzüntüde yaşadın bana normal geldi canım ilaçlar da almışsındır
Çok geçmiş olsun canım ☹yok canmı kürtaj olmadım düşükten 3 gün sonra gittim doktoruma temizlenmiş dedi ilacada grek duymadı hiçbişey kullanmadım yani ama kanamam fazlaydı belkide o yüzdendir bide tabi çok üzüldüm hala da çıkamadım psikolojisinden gitmeseydi şu kadarlık olacaktı diyorum her aklıma gelişinde![]()
çok sağol canımÇok geçmiş olsun canım ☹
Kedisi hastaydı veterinere götürcrkti sanırımmkızlar bugün maviyi gören oldu mu
dünkü spordan sonra kalkamadı sanırım![]()
kırmızı kapya biber göbek yağları için çok faydalı eşime çorbasını vermişti diyetisyen ama tadı çok kötü ben közleyip yiyorumDün konuşmalar arasında çiğ kabak duyunca kendime öğlen için yoğurtlu kabak hazırladım. Çok güzel oldu. Daha önce sarımsaklısını denemiştim. Biraz kırmızı biber olsaymış daha iyi olurdu.
hiç üzülme cnm bebeğin olunca unutacaksın iyi ki kürtaja gerek kalmamış çok zor diyorlar içini ferah tut daha nasıl sağlıklı çocukların olacakyok canmı kürtaj olmadım düşükten 3 gün sonra gittim doktoruma temizlenmiş dedi ilacada grek duymadı hiçbişey kullanmadım yani ama kanamam fazlaydı belkide o yüzdendir bide tabi çok üzüldüm hala da çıkamadım psikolojisinden gitmeseydi şu kadarlık olacaktı diyorum her aklıma gelişinde![]()
Geçmiş olsun. Düşük neden oldu bilmiyorum ama doğa her zaman en iyisini bilir. Düşüyorsa önemli bir sebebi vardır. Yaşaması belki de sıkıntı olacaktı bilemeyiz. Üzülmeyip geleceğe odaklanırsan inan çok sağlıklı bebeklerin olur.yok canmı kürtaj olmadım düşükten 3 gün sonra gittim doktoruma temizlenmiş dedi ilacada grek duymadı hiçbişey kullanmadım yani ama kanamam fazlaydı belkide o yüzdendir bide tabi çok üzüldüm hala da çıkamadım psikolojisinden gitmeseydi şu kadarlık olacaktı diyorum her aklıma gelişinde![]()
Canım çok üzüldüm geçmiş olsun. Bir an evvel iyileşir inşalşahKızlar bugün hiçbirşey yapamadım . Kahvaltı bile yapmadım hiçbirşey yemedim . Kediyi veterinere götürdük iğne yaptılar 3 taneyarın tekrar götürcez iyilesene kdr hergün gidecek duruma göre hergün iğne yapılacakmis hiç yemiyor evden çıkmasın klima altında dursun ateşi var dedi . Normalde bnmki sokak kedisi evde durmuyor bi süre sonra sıkılıyor ama şuan yanımda koltukta. Cikartmiycam dışarı. Insallah iyilesir hic yemiyor
sukur su iciyor ama yemiyor. Ona üzüntüden ne spor ne yemek Bn de hiçbişey yapamadım
Sağol cnmCanım çok üzüldüm geçmiş olsun. Bir an evvel iyileşir inşalşah![]()