- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.668
- 498
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #321.021
Kızlar kilo vermisim dün o kdr spor yapınca 400 gr daha gitmiş 77.1 ciktimm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tebrikler canm bende spor yapınca artı çıktım yapmayıp kasları dinlendirince eksi çıkıyorum genelde yüklenince şişiyor sende tam tersi olmuş eksiyi görmüşsün iyi bari tebriklerKızlar kilo vermisim dün o kdr spor yapınca 400 gr daha gitmiş 77.1 ciktimm
sabahtan beri bişey yememiş su kaybıdır oTebrikler canm bende spor yapınca artı çıktım yapmayıp kasları dinlendirince eksi çıkıyorum genelde yüklenince şişiyor sende tam tersi olmuş eksiyi görmüşsün iyi bari tebrikler
Evt olabilir şu içmeyince yemeyince şu kaybı oluyor aynen doğru canımsabahtan beri bişey yememiş su kaybıdır o
yani oruçtada ben akşama kadar 1 kılo veriyordumEvt olabilir şu içmeyince yemeyince şu kaybı oluyor aynen doğru canım
Cuma baya ekside olacağına eminim . Adette 2.gün ama tam anlamıyla başlamadı ben çözemedim bu durumuya böylede başladı basliycak 10 gun sürecek herhalde . Adet etkiler dedim de etkilemedi cuma ins 76.9 u en az gorurum geri artmaz bazen geri artıyo ben sok .Tebrikler canm bende spor yapınca artı çıktım yapmayıp kasları dinlendirince eksi çıkıyorum genelde yüklenince şişiyor sende tam tersi olmuş eksiyi görmüşsün iyi bari tebrikler
Şimdi yedim biraz karpuz yarım salatalık 2 tane kofte 1 işaret parmağı kdr sosis o kdr . Gündüz sadece 1 kk peynir ve 2 ısirik ekmek yedim hızlı hızlı k3diyi görür getir saat oldu 3 daha yeni yedim . Hicbirsey yemiyor bizim kediB Baharyagmuru35 cnm bgn bişey yememişsin ya fırsat bu yani az ye bgn hafif atlat yarına doğru eksiyi görürsün
Şu ıctim.cnm baya 1 lt filan bırak yağ olsun artık ya 4 haftadır 78 lerde cildircMsabahtan beri bişey yememiş su kaybıdır o
Cardio 55 dk zorlayıp.araya zaman koyup dans filan etsen belki puan çıkabilir yukarı .Size özenip spor yapayım dedm ay hiç bişey sarmadı beni hava çok sıcak
35 dakika cardio yaptm
3 dakika plank
100 makas hareketi
100 dış bacak
100 köprü hareketi
Ama kusa kusa bitirdim içim bayıldı siz dün 800lere nasıl çıktınız hanıımlaaarrr![]()
Ben bugün pek yapmamaya çalışıyorum bisiklet sürmiycem zaten bölgeselleri hergün yapmak doğru diil onları hafta 3gün yapıcam bisikleti dansı hergün yaparım gene ama bugün sadece zıpladım bende bisiklet yapmıycam bacaklarım dinlensin kaslarım dinlensin yarın sabah gerçek kilomu göreyim diye benimde reglefe karışık oldu zaten bilmiyorum ama cumaya 62yi ucundan görsem razıyım yaa artk 62 ocak istiyorum şeytanın bacağını kırmam lazım kalorice baya az alıyorum ama vücut dirençte ama bu hafta kıracam bencede kesin kırılacak o dirençCuma baya ekside olacağına eminim . Adette 2.gün ama tam anlamıyla başlamadı ben çözemedim bu durumuya böylede başladı basliycak 10 gun sürecek herhalde . Adet etkiler dedim de etkilemedi cuma ins 76.9 u en az gorurum geri artmaz bazen geri artıyo ben sok .
Sende 62 leri goreceksin ben inanıyorum . Matematiksel olarak kilo vermen lazim. Ben dedbenim.keediyle ugrasmaktan hicbirsry yapamadım.bugün biraz ip atlamaya calisicM cok kasmayacagim yapabildigim.kadar bakalım sonrada spor salonu vs.
sıcakalrdan olmuştur inşallah iyi olurŞimdi yedim biraz karpuz yarım salatalık 2 tane kofte 1 işaret parmağı kdr sosis o kdr . Gündüz sadece 1 kk peynir ve 2 ısirik ekmek yedim hızlı hızlı k3diyi görür getir saat oldu 3 daha yeni yedim . Hicbirsey yemiyor bizim kedi![]()
yaa o zaman gidiyordur canım adetin de sökse iyice de gider cumaya ben yiyip içmedin sandım hiç zaten sabret gidecek senin benim de 3 4 kılo kaldığı için gitmiyor ama bu sefer inatla devam edicem 1 ay da geçse bi yerde kırılacak ve inecek hızlı bi şekildeŞu ıctim.cnm baya 1 lt filan bırak yağ olsun artık ya 4 haftadır 78 lerde cildircM
yellow bnm vücudum yine hamlıktan acıyor akşam cardıo ip yapayım mı cardıo yapabilirim de ipten emin olamadım böyle acısa d açmak lazım demi vucuduBen bugün pek yapmamaya çalışıyorum bisiklet sürmiycem zaten bölgeselleri hergün yapmak doğru diil onları hafta 3gün yapıcam bisikleti dansı hergün yaparım gene ama bugün sadece zıpladım bende bisiklet yapmıycam bacaklarım dinlensin kaslarım dinlensin yarın sabah gerçek kilomu göreyim diye benimde reglefe karışık oldu zaten bilmiyorum ama cumaya 62yi ucundan görsem razıyım yaa artk 62 ocak istiyorum şeytanın bacağını kırmam lazım kalorice baya az alıyorum ama vücut dirençte ama bu hafta kıracam bencede kesin kırılacak o direnç
Canm bunlarla bende çıkamam B Baharyagmuru35 nasıl çıktı bende bilmiyorumSize özenip spor yapayım dedm ay hiç bişey sarmadı beni hava çok sıcak
35 dakika cardio yaptm
3 dakika plank
100 makas hareketi
100 dış bacak
100 köprü hareketi
Ama kusa kusa bitirdim içim bayıldı siz dün 800lere nasıl çıktınız hanıımlaaarrr![]()
Evet canım yaparım ama 1000 e tamamlar mıyım bilmiyorumtugbaFB cnm sen ip atlaybilecek misin bgn benim heryerim ağrıyor ama önce cardio yapıcam sonra atlayabilirsem atlarım magnezyum içtim şimdi de
İshali ve kusması birkaç gün içinde kesilir. Sonra yemeye başlar. Su içebiliyorsa direnci çok düşmez. Ben arada su püskürtüyorum serinlesin diye ama kaçıyor.Kızlar bugün hiçbirşey yapamadım . Kahvaltı bile yapmadım hiçbirşey yemedim . Kediyi veterinere götürdük iğne yaptılar 3 taneyarın tekrar götürcez iyilesene kdr hergün gidecek duruma göre hergün iğne yapılacakmis hiç yemiyor evden çıkmasın klima altında dursun ateşi var dedi . Normalde bnmki sokak kedisi evde durmuyor bi süre sonra sıkılıyor ama şuan yanımda koltukta. Cikartmiycam dışarı. Insallah iyilesir hic yemiyor
sukur su iciyor ama yemiyor. Ona üzüntüden ne spor ne yemek Bn de hiçbişey yapamadım
Dün ne yapmıştın hatırlamıyorum kuzum ama 1 er gün ara ile kas çalıştırmak lazım yada hergün farklı kas grubu calistira bilirsin yani dün bacak ise bugün kol gibi ama genel olarak kas calistirmak dan cok kalori yakimi sağlayan yürüyüş,koşu,dans gibi sporlar hergün yapılabilir canım 1gumden fazla da ara vermemek lazım üstüne gitmek lazım hamlık gittikçe ağrı olmuyor evetyellow bnm vücudum yine hamlıktan acıyor akşam cardıo ip yapayım mı cardıo yapabilirim de ipten emin olamadım böyle acısa d açmak lazım demi vucudu