Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Evet canım yaparım ama 1000 e tamamlar mıyım bilmiyorum
öncesinde ya leslie ya zumba yaparım ama
bu arada bugün ananas yedim öğlen akşamda yemeyi planlıyorum
Ben de bugün hep protein gittim klasik diyet kahvaltısı sonra sütlü kahve sonra 1kase yoğurda 1s3ftali doğrayıp tarçın ektim sonra 1kase tavuk corbasi(unsuz yaptm diyet) sırf protein yedim diyebilirim yani ;) bakalım sabaha sonuç ne olcak ;) kas şişirecek bişeyde yapmıyorum şimdilik bugün gidip gelip zıpladım sadece 👍 bakalım senin de ananas sonucu ne olcak 😍 hemen sabah olsun tartılalım 😂

Cardio 55 dk zorlayıp.araya zaman koyup dans filan etsen belki puan çıkabilir yukarı . 👏👏yine iyi yapmışsın tebrikler canimm
Yok canım listede yokum ben ondan puan için hedeflemedim 1 saatlik cardio videosunu bitiremedim ya çok sıkıldım ama asıl sizi tebrik etmek lazm süpersiniz 77lere inmişsin tebrik ederim canım kırdın 78 zincirini sporun çok iyi

Bende hayranlıkla bakarım ama istemem belli belirsiz olanlar fena diil de direk cok belirgini çok çirkin eliyor bana kadında olmamali six pack direk erkeksi bir kas diye düşünüyor um benim zevki de öyle yani çok erkeksi geliyor bana erkek de olan six pack e bayılıyorum ama yaaaaaa çok güzel 😍 keşke eşim de de olsa 🤣 hep söylüyorum ama ilerde ben iyice zayiflayinca belki oda kiskanclikdan bir gün yapmaya karar verir inslh
Ben de erkekteki six pack hayranıyım kadınlar o hale gelince baldırlarıda kalınlaşıyor.

Canm bunlarla bende çıkamam B Baharyagmuru35 nasıl çıktı bende bilmiyorum 😂 ben bolgeselle çıkmadım mekik ve abs yaptm plank da 1dk yaptm zaten o tarz yüklemedim bisiklet herzamanki gibi klasik 1saat yaptm sonra akşam 500zipladim oda ipsizdi zaten daha kolaydı kız park da oynarken de bir ara park aleti yaptm ama onun da puanı az zaten görmedim kendimi 15dakika yaptm sadce ama sabah erken saatte çok dans ettim ben ordan puanları canm dans ve bisikletten aldım 100dakika dans ettim ama 800e çıkmadım 700puan di Mavi nasl ağır sporlar spor salonu vs. Üstüne iple 2000 zıplama felen yaptı bende anlamadım valla
Sen bisiklette çok iyi sıkılmadan devam edebiliyosun canım ya ip atlamak çok eğlenceli aslında ama apartmanda rahat rahat yapamıyorum aşağıyı düşündükçe bahçede yok
100 dakika danssss :KK57: bi yutkundum yani 😂
Aslında spor salonu çok iyi motive olup devam etmek için ama ayy çocuğum büyüse

Evet canım yaparım ama 1000 e tamamlar mıyım bilmiyorum
öncesinde ya leslie ya zumba yaparım ama
bu arada bugün ananas yedim öğlen akşamda yemeyi planlıyorum
yanında yoğurt da ye mutlaka ben de 1000 atlayamam gibi ama aksam cardıo sonra yarın sabah tekrar cardıo akşam ip olabilir bacaklarım az açılsın cidden çok acıyor üst kısım zaten en kalın yerlerde oralar benim 56 idi en son ölçtüğümde 50 olsa ne iyi olur

Dün ne yapmıştın hatırlamıyorum kuzum ama 1 er gün ara ile kas çalıştırmak lazım yada hergün farklı kas grubu calistira bilirsin yani dün bacak ise bugün kol gibi ama genel olarak kas calistirmak dan cok kalori yakimi sağlayan yürüyüş,koşu,dans gibi sporlar hergün yapılabilir canım 1gumden fazla da ara vermemek lazım üstüne gitmek lazım hamlık gittikçe ağrı olmuyor evet
dün sabah tabata yaptım 30 dk kol ve sırt ağrıyordu hafif de göbek sonra 1000 de ip atladım şimdi bacaklarım çok acıyor bgn cardıo yapacam ip atlamayaım en iyisi

Yok canım listede yokum ben ondan puan için hedeflemedim 1 saatlik cardio videosunu bitiremedim ya çok sıkıldım ama asıl sizi tebrik etmek lazm süpersiniz 77lere inmişsin tebrik ederim canım kırdın 78 zincirini sporun çok iyi
Sagol cnm .. cardio zamanla arttirilir bence iyi yapmışsın artar hergün 5 dk fazla üstüne koymaya çalış... 77 den de kurtulsam ins bi 75 i görsem müthiş olucK

Ben de bugün hep protein gittim klasik diyet kahvaltısı sonra sütlü kahve sonra 1kase yoğurda 1s3ftali doğrayıp tarçın ektim sonra 1kase tavuk corbasi(unsuz yaptm diyet) sırf protein yedim diyebilirim yani :KK66: bakalım sabaha sonuç ne olcak :KK66: kas şişirecek bişeyde yapmıyorum şimdilik bugün gidip gelip zıpladım sadece 👍 bakalım senin de ananas sonucu ne olcak 😍 hemen sabah olsun tartılalım 😂
Ama işin kötüsü ananasla ne kadar verdiğimi bilemiyeceğim 😫 çünkü sabah tartilmadim 😂
Bu hafta biraz kafama göre gidecem yarinda ananas yapabilirim serin serin cok güzel gitti , sonrasında 3 günde protein yapma planim var bakalim öle de böle de yanina gelicem kaçarı yok 🤣

yanında yoğurt da ye mutlaka ben de 1000 atlayamam gibi ama aksam cardıo sonra yarın sabah tekrar cardıo akşam ip olabilir bacaklarım az açılsın cidden çok acıyor üst kısım zaten en kalın yerlerde oralar benim 56 idi en son ölçtüğümde 50 olsa ne iyi olur
Aynen anasli cacik yaptim bende
Oralar 50 olsa ne güzel olur ya 🙏

Back
X