- 3 Nisan 2018
- 2.102
- 13.841
- 128
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #321.061
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzum iyiyim sen nasılsın? Valla aslında kaçırdık sayılır ama sadece sabahları yedik akşam bir şey yemedik hiç. Bir tek giderken ona taco ısmarladım o fazla oldu olmasaydı iyiydi ama sadece 100 gram artıdayım. Cumaya eksi çıkarım inşallah :)
Ya kız yorgunluktan bırakmadım normalde tamamlayabiliyorum ama çok sıkıldım bide klimada yok 10 kilo terledimSagol cnm .. cardio zamanla arttirilir bence iyi yapmışsın artar hergün 5 dk fazla üstüne koymaya çalış... 77 den de kurtulsam ins bi 75 i görsem müthiş olucK
Inşallah ama 80 den 77 ye 1,5 2 aydır anca indi aşırı yavaş bu da beni bıktırdı süre uzadıkça benim diyet uzuyor iyice stres oldum . Insallah inecek artikYa kız yorgunluktan bırakmadım normalde tamamlayabiliyorum ama çok sıkıldım bide klimada yok 10 kilo terledim
Görceksin canım hatrlasana 80 için aynısını diyodun geçtin gitti bunu da öyle geççen hemde daha hızlı şekilde
İncek canım uzun zamandır diyette olduğumuz için süre uzaması normal sen kendini sıkıp stres yapma rahat rahat inceksinInşallah ama 80 den 77 ye 1,5 2 aydır anca indi aşırı yavaş bu da beni bıktırdı süre uzadıkça benim diyet uzuyor iyice stres oldum . Insallah inecek artik
Inş cnmİncek canım uzun zamandır diyette olduğumuz için süre uzaması normal sen kendini sıkıp stres yapma rahat rahat inceksin
100 gram arti bisey degil canim Yarin biraz dikkat edersin toparlarsinKuzum iyiyim sen nasılsın? Valla aslında kaçırdık sayılır ama sadece sabahları yedik akşam bir şey yemedik hiç. Bir tek giderken ona taco ısmarladım o fazla oldu olmasaydı iyiydi ama sadece 100 gram artıdayım. Cumaya eksi çıkarım inşallah :)
Canım dans da insan yoruldugunu anlamiyoki çok eğlenceli 100dakika çok diil ki 2saat bile etmiyor 3-4 saat bile insan rahatlık la dans eder sonuçta eğlenceli müziğe kaptırıp gidiyorsun yani fitnes plates gibi kendini yapmak için zorlayarak yapmıyorsun ki bide bir önceki gün sıfır spor du hiçbirşey yapmamıştım vücut çok dinlenmiş halde yaptm ben canımSen bisiklette çok iyi sıkılmadan devam edebiliyosun canım ya ip atlamak çok eğlenceli aslında ama apartmanda rahat rahat yapamıyorum aşağıyı düşündükçe bahçede yok
100 dakika danssssbi yutkundum yani
Aslında spor salonu çok iyi motive olup devam etmek için ama ayy çocuğum büyüse
Canım hepimizin kalın hatta en ince senin galina kuzum 56 'nın Altın da olan daha görmedim diye hatırlıyorum benim de 58 şuan da bende bacaklarımı şuan baya kalın buluyorum aslında önceye göre çok incelme var ama üst daraldıkça gittikçe alt daha kalın gorunmeye başlıyor kuzum aynen yaaaa 50 olsa çok güzel olcakyanında yoğurt da ye mutlaka ben de 1000 atlayamam gibi ama aksam cardıo sonra yarın sabah tekrar cardıo akşam ip olabilir bacaklarım az açılsın cidden çok acıyor üst kısım zaten en kalın yerlerde oralar benim 56 idi en son ölçtüğümde 50 olsa ne iyi olur
Aaayyy bi şi di cem şuan gene tartıldım ve tüm yiyip ictiklerim ile ben 63.8 çıktımAma işin kötüsü ananasla ne kadar verdiğimi bilemiyeceğimçünkü sabah tartilmadim
Bu hafta biraz kafama göre gidecem yarinda ananas yapabilirim serin serin cok güzel gitti , sonrasında 3 günde protein yapma planim var bakalim öle de böle de yanina gelicem kaçarı yok![]()
Canım bana da hala kalın geliyor ama kisin bi pörsümüş lük vardi o şimdi yok biraz daha sekle girecek bide selülitler giderse süper olurCanım hepimizin kalın hatta en ince senin galina kuzum 56 'nın Altın da olan daha görmedim diye hatırlıyorum benim de 58 şuan da bende bacaklarımı şuan baya kalın buluyorum aslında önceye göre çok incelme var ama üst daraldıkça gittikçe alt daha kalın gorunmeye başlıyor kuzum aynen yaaaa 50 olsa çok güzel olcakama mutlaka olur oralar benim bisiklet ile ciddi daraldı 58e inen 50 ye de iner diyorum senin zaten 56 mış 6cm kalmış
![]()
Ben kaç yıldır hergün bisiklet yaptgm için bacaklar hergün çalıştı bide çok bol su içiyorum asitli icecek hiç içmiyorum ondan sıfır sellülit canım kalın ama baya sıkı ve sert bacaklarım şuan 5 kilo daha verip o la bir her yerden de 8cm daha daralırsam tam istediğim gibi olacakCanım bana da hala kalın geliyor ama kisin bi pörsümüş lük vardi o şimdi yok biraz daha sekle girecek bide selülitler giderse süper olur
Şarkı nasıl seçtin ki canım bende severm dans etmeyi ama bi şarkı çıkçakta coşçam bekleCanım dans da insan yoruldugunu anlamiyoki çok eğlenceli 100dakika çok diil ki 2saat bile etmiyor 3-4 saat bile insan rahatlık la dans eder sonuçta eğlenceli müziğe kaptırıp gidiyorsun yani fitnes plates gibi kendini yapmak için zorlayarak yapmıyorsun ki bide bir önceki gün sıfır spor du hiçbirşey yapmamıştım vücut çok dinlenmiş halde yaptm ben canım
İhihhiih ben varım artık 54 benimkinlerCanım hepimizin kalın hatta en ince senin galina kuzum 56 'nın Altın da olan daha görmedim diye hatırlıyorum benim de 58 şuan da bende bacaklarımı şuan baya kalın buluyorum aslında önceye göre çok incelme var ama üst daraldıkça gittikçe alt daha kalın gorunmeye başlıyor kuzum aynen yaaaa 50 olsa çok güzel olcakama mutlaka olur oralar benim bisiklet ile ciddi daraldı 58e inen 50 ye de iner diyorum senin zaten 56 mış 6cm kalmış
![]()
Eee sen mezun sayılırsın kuzum ben bizim gibi hala zayıflamaya çalışanlar için söyledimŞarkı nasıl seçtin ki canım bende severm dans etmeyi ama bi şarkı çıkçakta coşçam bekle
İhihhiih ben varım artık 54 benimkinler![]()
Kediye papatya çayı içirince iyi geliyor mu? Çok sağol bu bilgi için.Geçmiş olsun pisiciğe. Veteriner hekim antibiyotik verir büyük ihtimalle . Ayrıca ishali kesmek için papatya çayı öneriyordum ben.
Canm en cok neyi seviyosan onla etmek en iyisi ben en cok shakira ,beyonce,pitbull,justin timberlake, jenifer lopez,madonna ,rihanna bunlarin sarkilari benim vazgecilmezim ya yougubeden video yada dream tv filan aciyorum bak integram durumuma mesela şarkının biri var şimdi samiraŞarkı nasıl seçtin ki canım bende severm dans etmeyi ama bi şarkı çıkçakta coşçam bekle
İhihhiih ben varım artık 54 benimkinler![]()
Canım. Ben voleybol oynadığım zamanlarda 2 gün sürüyordu. Doktor her ayın aynı günü olunca bir sorun yok demişti. Bugün oldum yarın akşam bitiyordum o şekildeydim. Tabi sormakta fayda var.Kızlar benim de reglem bukez 1 gün sürdü3gün oluyordum 3e normal demişti dr ama 1 demi normal
![]()