- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.668
- 498
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #321.081
Spor salonundan cikacsktim edim aradı gecikecekmiş aldim ipi o halsiz halimle 500 daha atladım.. Çok fenayim kızlar bittim ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarım çay bardağı kadar geldiysen sorun yok demişti.Regle oldu şeklinde oldu yani ilk pedlerim normal adet oluyor şekilde idi ama sadece 1gün oldu 2. Gün koyduğum pedde lekele bile olmadı kar beyaz kaldı canım tam 1gun geldi sadece
Aynen canm bana da 3kez pet değiştirmek bize yeterli dedi ama gene de kan tahilili vajina ve yumurtalık ultrasonu hepsi bakıldı herşeyin çok normal dedi aynen spordan ya kuzum cunki yoğun spor yapan herkes de olmuş bu ve nette de olur diyor olimpiyatlara katılanların komple kesildiği bile oluyormuş zaten sporcuların çok az oluyormuş aynen kuzumYarım çay bardağı kadar geldiysen sorun yok demişti.
Gene süper yapmışsın canım maşallah ❤ bugün dip köşe evi temizledim ondan liste ile uğrasamadim ama puanlarınızı hepinizin gece ekliycem merak etmeyin1500 ipli ip atlama 300 puan
2 dk koşu 28 dk tempolu yürüyüş 78 puan
4 dk eliptik 16 puan
5200 adim 78 puan
Toplam 472 puanblonde ambition
Aynen canım devamlılık şart birakmiycam 1 saatlik sporumu yaptım şu gibiyim ip atlayamadım dün zorlamışım keşke azar azar artıraydimBen kaç yıldır hergün bisiklet yaptgm için bacaklar hergün çalıştı bide çok bol su içiyorum asitli icecek hiç içmiyorum ondan sıfır sellülit canım kalın ama baya sıkı ve sert bacaklarım şuan 5 kilo daha verip o la bir her yerden de 8cm daha daralırsam tam istediğim gibi olacakama s3nde hergün bırakma sporu bak bir kac ay sonra bacaklarinin sıkılıgina şaşarsin canm selülitten eser kalmaz merak etme
YaaaaEee sen mezun sayılırsın kuzum ben bizim gibi hala zayıflamaya çalışanlar için söyledimsen zaten manken oldun manken
fıstığım benim ❤
Aynemn baktmm şimdi yarın bende deniyim bakalm cumaya 61i görmem lazm artık kaç dk yapabilcem ama gözüm 100de değilCanm en cok neyi seviyosan onla etmek en iyisi ben en cok shakira ,beyonce,pitbull,justin timberlake, jenifer lopez,madonna ,rihanna bunlarin sarkilari benim vazgecilmezim ya yougubeden video yada dream tv filan aciyorum bak integram durumuma mesela şarkının biri var şimdi samira![]()
Sağol tatlım . Ellerine sağlık temiz temiz oturGene süper yapmışsın canım maşallah ❤ bugün dip köşe evi temizledim ondan liste ile uğrasamadim ama puanlarınızı hepinizin gece ekliycem merak etmeyin![]()
Kabağı pişmiş yiyemediğim için bende çiğ yemeyi seviyorum. Ispanak çiğ yoğurtlayıp yerim. Karnıbaharı çiğ yerim. Garip bir lezzet kavramım var.Dün konuşmalar arasında çiğ kabak duyunca kendime öğlen için yoğurtlu kabak hazırladım. Çok güzel oldu. Daha önce sarımsaklısını denemiştim. Biraz kırmızı biber olsaymış daha iyi olurdu.
O gerçekten bir anne için çok kötü. Benimde annemin hastalığı yüzünden almışlardı. Engelli ya da ölü doğma riski vardı. O da depresyona girmişti. Üzülme canım, aklına geldikçe kötü olursun. Annem bile o erkekte ben hissetmiştim der. Kaç yıl geçmesine rağmen.yok canmı kürtaj olmadım düşükten 3 gün sonra gittim doktoruma temizlenmiş dedi ilacada grek duymadı hiçbişey kullanmadım yani ama kanamam fazlaydı belkide o yüzdendir bide tabi çok üzüldüm hala da çıkamadım psikolojisinden gitmeseydi şu kadarlık olacaktı diyorum her aklıma gelişinde![]()
Mavim nasıl oldu pisicik. Sen nasılsın?Kızlar bugün hiçbirşey yapamadım . Kahvaltı bile yapmadım hiçbirşey yemedim . Kediyi veterinere götürdük iğne yaptılar 3 taneyarın tekrar götürcez iyilesene kdr hergün gidecek duruma göre hergün iğne yapılacakmis hiç yemiyor evden çıkmasın klima altında dursun ateşi var dedi . Normalde bnmki sokak kedisi evde durmuyor bi süre sonra sıkılıyor ama şuan yanımda koltukta. Cikartmiycam dışarı. Insallah iyilesir hic yemiyor
sukur su iciyor ama yemiyor. Ona üzüntüden ne spor ne yemek Bn de hiçbişey yapamadım
Ne ne ne merak ettim meraklandım kaptanım kaptanım ne ne ne ??????Sana bu konuda güzel bi haberim var ama söylemiyecem sana da süpriz olsun![]()
Buki ' nin 52 idi üst bacağı canım. Öyle hatırlıyorum.Canım hepimizin kalın hatta en ince senin galina kuzum 56 'nın Altın da olan daha görmedim diye hatırlıyorum benim de 58 şuan da bende bacaklarımı şuan baya kalın buluyorum aslında önceye göre çok incelme var ama üst daraldıkça gittikçe alt daha kalın gorunmeye başlıyor kuzum aynen yaaaa 50 olsa çok güzel olcakama mutlaka olur oralar benim bisiklet ile ciddi daraldı 58e inen 50 ye de iner diyorum senin zaten 56 mış 6cm kalmış
![]()
Bugün annemin yerine ben gittim canım. Tüm gün yoruldum. Spor da yapamadım.Kızlar dün ne güzel.sohbet etmiştik Bug un nerdesiniz
iyide Buki de zaten diyet yapmıyor oda hedefe varıp mezun diye biliyorum ben hatta fazlamı zayıfladım filan diye şüpheli idi benim bildiğim kadarı ile canım zaten mezunların öyle olması gerekiyorBuki ' nin 52 idi üst bacağı canım. Öyle hatırlıyorum.