- 14 Temmuz 2013
- 6.172
- 14.101
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #321.121
Teşekkür ederim.içme suyunun 1 litresine limon sık öyle iç 2 litre de saf su iç canım ödemleri sökersin mayonozu da yapacaksın zaten
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim.içme suyunun 1 litresine limon sık öyle iç 2 litre de saf su iç canım ödemleri sökersin mayonozu da yapacaksın zaten
yorgunluktan iyi uyumuşsun canım karnın şiş mi sıcak su iç bari limonluHiç kalkmadım hayatımda böyle deliksiz uyuduğumu hiç bilmem. Kedi bile beni uyandıramamış. O kadar suyun 3 litresi hala benle bunu hissediyorum. Ödem atmak için maydanoz suyu yapıcam.
Evet alt karın şiş. Dün terledim üstümü değiştirsem bile üşüttüm sanırım. Kasıklarım ağrıyor bugün. Önceki günde denizde çok kaldım.yorgunluktan iyi uyumuşsun canım karnın şiş mi sıcak su iç bari limonlu
canım elma çayını yapıp içsen yarına ödemini de atarsınHiç kalkmadım hayatımda böyle deliksiz uyuduğumu hiç bilmem. Kedi bile beni uyandıramamış. O kadar suyun 3 litresi hala benle bunu hissediyorum. Ödem atmak için maydanoz suyu yapıcam.
Gunaydinn baya erkencisinİyiyim ben de canım. Dün çok yoruldum, o bile bana fazlaymış gibi geldi çok yedim dedim kendime.
**08-14 temmuz spor listesi**
ucukgenclik =600
Mavi95 = 449.5+722+472
orkide1453 = 402.5+285
SchonerDuft =
yellow girl = 700+400
tgb1907 = 237.5
Silent Scream =240+288+117.5
antiaging = 160
cakilinannesi = 378 +270+395
dugi = 375+300+105+100
Verano_porteno =
Buki_89 = 385+420
Dlrykc =293
YEİĞİNB MEYVE miktarı fazla ise yağa dönüşür vücutta spordan önce enerji vermesi için karbonhidrat grubu tüketilmeli spor sonrası kahve yağ yakımını hızlandırır , protein alırsan kas kaybını önler sütlü kahve iyi bir seçenek . spordan 1 ,5 saat boyunca vücut yediklerinin kalorisini 2 katı olarak alır. 10 kalori ise 20 kalori gibi .. ödem var demişsin gün içinde limonlu su iç 1 lt yanına 2 lt saf su tüket . bugünde spora ara verirsen kilon düşer .Canım günaydın, ben puanımı listeye ekledim. Pazartesiden beri her sabah 30 dk spor yapıyorum. Ama gün içinde meyveyi fazla yiyorum galiba, bu sabah da 300 artıdayımHalbuki kalori saydım dün 1200 kalori almışım, spor ve yürüyüşle de 300 yakmışım. Bazal metabolizmam zaten 1300. Ödem olduğunu düşünüyorum meyve dahil şekeri keseceğim. Karatay stili besleneyim diyorum. Spor şöyle
Ptesi yürüyüş + kardiyo = 375
Salı 30 dk kardiyo = 300
Çarşamba 30 dk dans/aerobik = 105
Bu sabah 40 dk aerobik = 100
yani spordan sonra 1,5 saat yememek en iyisi demi ben yemiyorumYEİĞİNB MEYVE miktarı fazla ise yağa dönüşür vücutta spordan önce enerji vermesi için karbonhidrat grubu tüketilmeli spor sonrası kahve yağ yakımını hızlandırır , protein alırsan kas kaybını önler sütlü kahve iyi bir seçenek . spordan 1 ,5 saat boyunca vücut yediklerinin kalorisini 2 katı olarak alır. 10 kalori ise 20 kalori gibi .. ödem var demişsin gün içinde limonlu su iç 1 lt yanına 2 lt saf su tüket . bugünde spora ara verirsen kilon düşer .
Elma çayı daha mantıklı dimi onun tadı daha güzel.canım elma çayını yapıp içsen yarına ödemini de atarsın
Erken yatıncaGunaydinn baya erkencisin![]()
Hadi ben günlük iğne için hastaneye gittim. Herkes yarın için spor mu yapıyor.yarın cuma ve burası çok sessiz çok kötü bi durum
bilmem kımse yok cnm gruptaHadi ben günlük iğne için hastaneye gittim. Herkes yarın için spor mu yapıyor.
boğaza her zaman dikkat etmek lazım sadece spor yaptım 1,5 saat yemedim diye birşey yok. her şeyin fazlası zarar azı karar zatenyani spordan sonra 1,5 saat yememek en iyisi demi ben yemiyorummeyveyi de sınırladım bu hafta