Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Eşim kiloma hala şokta. Uzun yıllardır bu kiloya inmemiştim ve eşim çok şaşkın . Heryerin küçüldü diyor . Annem babam baya beni bgenmeye bsladi 78 den inince kızlar ben de değişim ciddi oranda olmaya başladı . Kendimi tanıyamıyorum küçüldum. Ve 69 olunca müthiş olucak inanıyorum

Evet kazandım hemde en son eli mars yaptım 😂 ama mızıkçı hala beni ikna etme çabasında 🤣😂
Götürsün artık denize bi zahmet benim esimde bugün gidemedik bari yarin gidelim dedim bir gun dukkan kapali kalsin nolcak dedim illa yok diyir dukkan illa kapanmayacakmis . Haftaya kaldi bizim ama cok sıkıcı ya yazin denize gitmeden bi hafta geçirmek

Götürsün artık denize bi zahmet benim esimde bugün gidemedik bari yarin gidelim dedim bir gun dukkan kapali kalsin nolcak dedim illa yok diyir dukkan illa kapanmayacakmis . Haftaya kaldi bizim ama cok sıkıcı ya yazin denize gitmeden bi hafta geçirmek
Canım nereye desem götürüyor zaten hayatın da bana hiç bir isteğimde hayır demedi ama o uzun tatilleri çok seviyor ondan ben istersem 3-4 kez uzun tatil alayım sorun diil ama günü birlik dersen ona ikmik ediyor çünki yorucu git yüz gez yorul tekrar araba sür yorul dön tek gunde cok yorucu diyor ondan o şekil sevmiyor pek yorgunluk oluyor diyor ama hayırda diyemiyceği için 😂 alttan giriyo üsten çıkıyo ikna etmek için en son da uyuyalım sabah kalkalım bakarız dedi 😂

Yellow bu saatte ayakta olduguna göre denize gidiyosunuuz herhalde ✌
Yok kuzum uyuyor uyanmadı bile :KK70: akşama doğru gezmeye çıkarız nereyi istiyorsan gezdiririm deniz işini bırak bu hafta işte akşam be diyosan onu yapcaz dedi geri yattı uyuyor 🤣 akşam bostanlı ya ineriz yada Alsancak kordona gideriz belki 😊 bende fırsatı değerlendireyim erken den evdeyken ve onlar uyuyorken hemen spor yapcam 😂

Yok kuzum uyuyor uyanmadı bile :KK70: akşama doğru gezmeye çıkarız nereyi istiyorsan gezdiririm deniz işini bırak bu hafta işte akşam be diyosan onu yapcaz dedi geri yattı uyuyor 🤣 akşam bostanlı ya ineriz yada Alsancak kordona gideriz belki 😊 bende fırsatı değerlendireyim erken den evdeyken ve onlar uyuyorken hemen spor yapcam 😂
Olsun kuzum zaten yakin tatiliniz ama trip atmamana sevindin ben öyle yapamıyorum 😫
Bende esime hafta sonu arkadasıma gidelim dedim 3 saat uzaklıkta istemedi (ki hep çevremizde ailecek görüştüğümüz kisiler kendi arkadaşları bwnim zaten burda kimsem yok diye iyice icine cekti gibi hissediyorum) bende çok sinirlendim, kendiside abisine gitti 2 gündür hiç aramadım mesajlarına da cvp vermedim 😏

Back
X