- 22 Mayıs 2014
- 6.173
- 17.832
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #321.821
Kiz delimisin spor yap deyip zayiflatiyim mi rakibimiSpor cezasını garantiledi galibacezayı sen kes zevkli olur sana
cezada almasa yapacağı yok zaten
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kiz delimisin spor yap deyip zayiflatiyim mi rakibimiSpor cezasını garantiledi galibacezayı sen kes zevkli olur sana
cezada almasa yapacağı yok zaten
![]()
Sabaha karşı yağmur çiledi biraz hevesim kaçtı bide gerçekten çok yorgun görünüyordu ondan aman dedim zaten gitcez tatile doya doya gireriz yine boşuna üzmiyim dedim ama arkadaşlarla buluşacak dese üzede bilirdimOlsun kuzum zaten yakin tatiliniz ama trip atmamana sevindin ben öyle yapamıyorum
Bende esime hafta sonu arkadasıma gidelim dedim 3 saat uzaklıkta istemedi (ki hep çevremizde ailecek görüştüğümüz kisiler kendi arkadaşları bwnim zaten burda kimsem yok diye iyice icine cekti gibi hissediyorum) bende çok sinirlendim, kendiside abisine gitti 2 gündür hiç aramadım mesajlarına da cvp vermedim![]()
Günaydın fıstığımGunaydin kizlar![]()
Yaa bende kizim olduktan sonra yumusadim cogu seyi artik takmamaya basladim ama takmam lazim sanirimSabaha karşı yağmur çiledi biraz hevesim kaçtı bide gerçekten çok yorgun görünüyordu ondan aman dedim zaten gitcez tatile doya doya gireriz yine boşuna üzmiyim dedim ama arkadaşlarla buluşacak dese üzede bilirdimbende öle yapyrm
ama beraber geçircez nereye istiyosaniz götürürüm dediği için trip atıcak durum olmadı canım kız bide ben kilo verince huyum değişti bana bi sakinlik geldi
adam da diyo senin huyun değişti pamuk gibi oldun diye
bana sinirlilik yapan trip attıran yağlarmış galiba
biraz daha zayıflarsam kanatlarım çıkcak
![]()
Günaydın fıstığım
Kondisyon bisikletindeyimtakım uyurken ben yağ yakmaya devam ediyorum
![]()
Bende birazdan cardio acip yapacamGünaydın fıstığım
Kondisyon bisikletindeyimtakım uyurken ben yağ yakmaya devam ediyorum
![]()
Ben de takmam bi şeyi ama genelde burnundan getiririm ondan takmama gerek kalmazYaa bende kizim olduktan sonra yumusadim cogu seyi artik takmamaya basladim ama takmam lazim sanirimnasilsa takmiyor diye rahatlik olusmamali
![]()
Ay masallah de kuzumBen de takmam bi şeyi ama genelde burnundan getiririm ondan takmama gerek kalmazburnundan getirip rahatlayınca unutuyorum
ama şu 2-3 aydır bir pofidiklik geldi sinirlenip her şey için üzmüyorum artk bir sakinlik huzur geldi bana ☺
bekle 59 yellow geliyorr
![]()
Elif de gelmedi kuzun elflr35 izne ayrilmisti ne yapti aceba haber var mi ondan
Yok canim onun işi uzundu bi kac hafta daha gelemez sanirimElif de gelmedi kuzun elflr35 izne ayrilmisti ne yapti aceba haber var mi ondan
Yok kız yapma yazık ya boşuna huzurunuzu kaçırma bu haftada böyle olsun nolcakAy masallah de kuzum
Bende aynen burnundan getirecem zaten ✌✌
Anladim canim işi bitince doner artikYok canim onun işi uzundu bi kac hafta daha gelemez sanirim
Günaydın güzellikGünaydın kızlarrrrr.![]()
![]()
Yok kuzum arkadas konusunda hep böle sadece kendi arkadaslari olsun istiyor cevremizde , benim arkadaslarima yada eşlerine hep bi kulp bulur , ama bende her hafta görüstügümüz arkadasinin esiyle konustum böyle böyle yapiyor dedim o nedenle bi süre bende onun arkadaşlarıyla görüşmek istemiyorum (cunku anlaması lazim nasil oluyormus) oda anlayışla karşıladı karsilamasasa sorun degildi valla bu konuda gercekten gemileri yaktim cünküYok kız yapma yazık ya boşuna huzurunuzu kaçırma bu haftada böyle olsun nolcakoda sıkılmıştır belki iş güç istanbul trafiği derken arkadaşlarla vakit geçirmek istemiştir filan arada normal böyle şeyler
biz her dediğim olcakcıyız biraz fazla yükleniyoruz onlarada yazık kız boşver adam da şaşırsın bu nasl boşverdi diye bak benim ki öyle şok geçiriyor
![]()
Canım dün annemler geldi yatılı kaldılar dun sporumu sabah yaptim cuma da yaptım ama toplayıp bildiremedim sadece hemen bildiriyorum şimdi. Bugün kü sporu da 1 saat sonra yapacamSchonerDuft yarın yeni spor listesi yapicam canım katılmak istiyor musun? Ve yine tüm hafta dönüş yapmadın ama bu gece listeyi kapatıcam canım umarım gün içinde dönüş yapıp puanının varsa bildirirsin
![]()