Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bende yapcam 1 saat sonra annemler biraz önce gitti hemen evi sildim bir kat . Yere uzanacam diye . Dün çok yoruldum adet olcam diye de şiş her tarafım
Misafir olunca zor kuzum nasil yapacaktin
Bende haftaya regl olacam olmadan zayifladigim kadar zayiflayim diyorum 😊

~08-14 Temmuz spor listesi~
ucukgenclik =600+150+150+150
Mavi95 = 449.5+722+472+ 307,5+222
yellow girl = 700+400+425,5
tgb1907 = 237.5+150+285+300
Silent Scream =240+288+117.5+150+213
antiaging = 160+100+192+190
cakilinannesi = 378 +270+395
dugi = 375+300+105+100
Buki_89 = 385+420+270
Dlrykc =293+161+75
SchonerDuft = 45+200

Misafir olunca zor kuzum nasil yapacaktin
Bende haftaya regl olacam olmadan zayifladigim kadar zayiflayim diyorum 😊
Hiç sorma ya akşam gittiler asansör bozuk babam calistiramamis asansörü kardeşim engelli biliyorsun belki mecburen geri döndüler geri gelmeleri 12yi buldu yatakları açtım onlar gelene kadar ama ayaklarımın ağrısı çok kötüydü uyuyamadım gece . Pazara 1 gibi indik eşimle o sana resim attığım saate kadar ayaktaydım . Ama kardeşim çok mutlu oldu yeni tv almıştım onu gördü içi gitti :D

O zmn 66 ya da dusersin hemen cik 💃 bnde olcm bugun yarin bakaym gitck mi kilo,😁
Tartıldın mı canım bugün.
Ben regli olana kadar tartilmayacam çok şiştim wc de düzensiz olcam diye.
Bencede canım kesin 66lar garanti 👍 çok iyi gidiyosun maşallah ❤
Insallah canım ya 63 e düşsem süper olcak. Bayrama kadar
En cok 64 lere mi düsmüstn kuzum sen
Yok kuzum 67.70 e düştüm 2 kere sonrasını biliyorsun. Zaten tekrar olcak korkusu ile kilomu kıramadım uzun süre beynim izin vermedi.
Kızlar günaydınn. Dün doğru düzgün yazamadım sizee. Reglime daha 3 gün var ama dün ağrıdan iki büklüm kaldım. Üstüne almanyadan kuzenlerim geldi ailecek, bebişi de görmek istiyolardı davet ettiler hayır diyemedim. Babam gelip aldı, dedim en azından çakılla ilgilenirler. Allahim bir curcuna ev çok kalabalıktı. Üstüne akşam yemeğinden sonra babam sürpriz yapmış yarın evlilik yıldönümümüz bizim pasta almış hem de 2 tane. Ve ben 1 dilim pasta yemiş olabilirim, göğüslerim yine yara oldu çok acıyolar tatlı diye ölüyordum kaç gündür. :( en azından p.tesiye kadar toparlarım dedim. Gece de geç geldik baya eve direk uyudum. Bugün daha iyiyim ama ağrım az baya. Hem ip atlıcam, hem de akşamüstü yürüyüşe çıkcaz. Yarış olayını da çok sevdim, @Mavi95 bu hafta seni yakalayamayabilirim zaten çünkü regli var, tabi inşallah zamanında olursam.
Bugün dikkat edersen dengelersin .
Kızının adı reelde de mi çakıl çok hoş bir isim.
Önemli olan eşinin degil senin diyet yapıyor olman 😂😂 seni taniyorsam hafta sonu sen diyet felan yapamazsin 🙈
Ben yapıyorum canım o da yapınca eve zararlı şeyler girmiyor :D cips gibi
Ay cicim seni sollamisim bende 67.2 ciktim ✌
Yarina gelsin 66 lar 😊 cok güzel kahvaltimi yaptim protein beslenmek hedefim benimde sporum olacak
Süpersin tubili regli olunca birden dusuncem aradaki farkı acacam merak etme :D
Tamamcanimmr 😘😘❤❤
Multivitamin alacaksan içeriğinde qenzim d vitamini b grubu olmasına özen göster özellikle qenzim saça ve tırnağa iyi geliyor. Zaten içlerinde klasik c ve e vitaminleri oluyor. Pharmaton ya da supradin li birşey vardı onların içeriğini karşılaştır.

Yok kuzum 67.70 e düştüm 2 kere sonrasını biliyorsun. Zaten tekrar olcak korkusu ile kilomu kıramadım uzun süre beynim izin vermedi.

Ben yapıyorum canım o da yapınca eve zararlı şeyler girmiyor :KK70: cips gibi

Süpersin tubili regli olunca birden dusuncem aradaki farkı acacam merak etme :KK70:

Multivitamin alacaksan içeriğinde qenzim d vitamini b grubu olmasına özen göster özellikle qenzim saça ve tırnağa iyi geliyor. Zaten içlerinde klasik c ve e vitaminleri oluyor. Pharmaton ya da supradin li birşey vardı onların içeriğini karşılaştır.
O zaman allah soylettti diyelm 64 olcaksin 😍
Tartildim bennnnnn 58.8 diyooorrrrrr :rolleyes: :rolleyes:

*** BAYRAM HEDEFLERİ ***
yellow girl 62.5~~~59.9 :rolleyes:
Mavi95 76.5~~~73.0
ucukgenclik 66.6~~~64.0
dugi 56.5~~~
kaptinn 59.3~~~56.5
Silent Scream 71.3~~~67.5
antiaging 69.1~~~66.0
cakilinannesi 77.8~~~72
Dlrykc 54.0~~~52
tgb1907 67.7~~~63
SchonerDuft 67.5~~~
laremina0244 70~~~
Verano_porteno 63.6~~~
MrsParanoid 60.9~~~58.9

evet kizlar bayram hedeflerini alalimmm:rolleyes:tam 4 hatfa var ona gore bir rakam belirleyin

Ben yapıyorum canım o da yapınca eve zararlı şeyler girmiyor :KK70: cips gibi

Süpersin tubili regli olunca birden dusuncem aradaki farkı acacam merak etme :KK70:

Tamam canım supradin aliyim onda vardı bide ucuk bı tane önerdi onu da bakicam dönüşümlü kullanirim🤗🤗tesekkur ederim 💙

Back
X