Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

*** BAYRAM HEDEFLERİ ***
yellow girl 62.5~~~59.9 :rolleyes:
Mavi95 76.5~~~73.0
ucukgenclik 66.6~~~64.0
dugi 56.5~~~
kaptinn 59.3~~~56.5
Silent Scream 71.3~~~67.5
antiaging 69.1~~~66.0
cakilinannesi 77.8~~~72
Dlrykc 54.0~~~52
tgb1907 67.7~~~63
SchonerDuft 67.5~~~63.0
laremina0244 70~~~
Verano_porteno 63.6~~~
MrsParanoid 60.9~~~58.9

evet kizlar bayram hedeflerini alalimmm:rolleyes:tam 4 hatfa var ona gore bir rakam belirleyin

Tamam canım supradin aliyim onda vardı bide ucuk bı tane önerdi onu da bakicam dönüşümlü kullanirim🤗🤗tesekkur ederim 💙
Şöyle söyleyim 1 mulyivitaminin tam etkisini almak istiyorsan en az 2 ay kullanman lazım ve 1 dahi aksatmamak gerekli yoksa verdiğin 1 gün ara seni başa sarıyor ondan sadece 1 ne kadar ver 3 ay kullan memnun kalmaz isen diğer markayı alırsın dönüşüm bu şekilde olsun

Şöyle söyleyim 1 mulyivitaminin tam etkisini almak istiyorsan en az 2 ay kullanman lazım ve 1 dahi aksatmamak gerekli yoksa verdiğin 1 gün ara seni başa sarıyor
Aaa tamam canım bunu söylediğin çook iyi oldu. Peki bişey daha sorayım internette bazı sitelerde çok daha ucuza satılıyor nerdeyse yarı fiyata ama güvenip almıyorum eczanelerde daha pahalı oluyor sence bunun sebebi ne ? İnternette güvenilir midir yoksa eczaneye devam mı edeyim

Aaa tamam canım bunu söylediğin çook iyi oldu. Peki bişey daha sorayım internette bazı sitelerde çok daha ucuza satılıyor nerdeyse yarı fiyata ama güvenip almıyorum eczanelerde daha pahalı oluyor sence bunun sebebi ne ? İnternette güvenilir midir yoksa eczaneye devam mı edeyim
Sebebi bende çözemedim yüzde 50 oranında fark var aslında. Arkadaşım alıyordu hem kendine hem bebeğine ben hiç güvenip almadım. Eskiden ayda 500 600 tl veriyordum bu tür ilaçlara. Aslında çok ta bel bağlamamak lazım

Sebebi bende çözemedim yüzde 50 oranında fark var aslında. Arkadaşım alıyordu hem kendine hem bebeğine ben hiç güvenip almadım. Eskiden ayda 500 600 tl veriyordum bu tür ilaçlara. Aslında çok ta bel bağlamamak lazım
Doğru valla eczaneden almak yerine internette alayım bakalım aynı mı .teşekkür ederim tekrardan💞

SchonerDuft SchonerDuft tugbaFB tugbaFB Ya nekadar başa baş gidiyorsunuz 🤩 ay çok çekişmeli yaaa bayram hedefi niz de aynı olmuş ikinizinde 63.0 🤩 bakalım hanginiz 63 olacak ✌ ikinizde olun inşlh 🙏
Tuğba tart i değiştirir ise o önde gider ama bayrama tartısı tamirden gelir mi o meçhul işte

Bugün dikkat edersen dengelersin .
Kızının adı reelde de mi çakıl çok hoş bir isim.
Tartıya çıkmaya korkuyorum valla çok pişmanım yediğim için. :olamaz: dün de çok abartmamaya çalıştım. Yarın da regli zamanım bakalim. Ödem için çay yaptım kendime içiyorum şuanda da. :KK48:
İsmi beğenmene dr çok sevindim. Çakıl Kumsal adı. Genelde ne biçim isim diyolar. :işsiz::confused:

Luluuu94 Luluuu94 canim cuma günü gelmedin 😊
Canım kilo bildirecektim sonra yogunluktan gelemedim canım birazda korku var tabi başaramaz sam mahçup olursam diye
Oğlum da bu sıra iki yaş sendromu mu nedir anlamadım sürekli bı mizlama halı ama yarından başlayalım yoksa listede miyim ki simdi

Canım kilo bildirecektim sonra yogunluktan gelemedim canım birazda korku var tabi başaramaz sam mahçup olursam diye
Oğlum da bu sıra iki yaş sendromu mu nedir anlamadım sürekli bı mizlama halı ama yarından başlayalım yoksa listede miyim ki simdi
Yok kuzum bildirim yapmadigin icin listeye almadik sende ne zaman hazir olursan gel canim

Tartıya çıkmaya korkuyorum valla çok pişmanım yediğim için. :olamaz: dün de çok abartmamaya çalıştım. Yarın da regli zamanım bakalim. Ödem için çay yaptım kendime içiyorum şuanda da. :KK48:
İsmi beğenmene dr çok sevindim. Çakıl Kumsal adı. Genelde ne biçim isim diyolar. :işsiz::confused:
Ya nasil ciddi ciddi ne bicim isim mi diyorlar 😡 cok beegendim bende iki isimde cok güzel canim

Cok hos isim gercektennnn ne bicim isim diyenler kendileri koysunlar madem guzel isimlrri millete niye karisirlar anlamamam

Back
X