Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Yok değil hele normal düzen ile vermişsen süper ödem gaz varsa gitmiştir belki.

Yarın tartılırsın bugün 1 dilim ekmek ile idare et meyve de yemeden atlattın mı eksiye bile düşersin.
[/QUOTE="tgb1907, post: 60542910, member: 592685"]
Kizim tamir olmazsa bile alirim aynisindan ben o tartiyi 😂 yeterki az tartsin
Illa o tartı diyorsun :KK70:
[/QUOTE]
Yaris adil olsun ama dimi 😂

Yok değil hele normal düzen ile vermişsen süper ödem gaz varsa gitmiştir belki.

Yarın tartılırsın bugün 1 dilim ekmek ile idare et meyve de yemeden atlattın mı eksiye bile düşersin.
[/QUOTE="tgb1907, post: 60542910, member: 592685"]
Kizim tamir olmazsa bile alirim aynisindan ben o tartiyi 😂 yeterki az tartsin
[/QUOTE]
Acaba emzirmenin mi faydasi oluyo biliyon brn cok zor veriyodm normalde simdi korkutuyo boyle hizli gitmesi

Acaba emzirmenin mi faydasi oluyo biliyon brn cok zor veriyodm normalde simdi korkutuyo boyle hizli gitmesi
[/QUOTE]
Ben dilime getirmek istemedim sırf buna odaklanma diye madem sen dedin bende aynısını düşündüm veremezdi bu kadar diye ama hem evde istediğin gibi besleniyorsun hem emziriyorsun hem de sürekli oturarak zaman geçirmiyorsun bunlar birleşince normal şekilde verdin

Tartıya çıkmaya korkuyorum valla çok pişmanım yediğim için. :olamaz: dün de çok abartmamaya çalıştım. Yarın da regli zamanım bakalim. Ödem için çay yaptım kendime içiyorum şuanda da. :KK48:
İsmi beğenmene dr çok sevindim. Çakıl Kumsal adı. Genelde ne biçim isim diyolar. :işsiz::confused:
Bende bayıldım 😊Kumsal benim en sevdiğim isimlerden biri ❤ çakıl kumsal da harika olmuş kumsaldaki çakıl taşları geliyor insanın aklına çok hoş çok güzle buldum ben bayıldım 😊

Ya nasil ciddi ciddi ne bicim isim mi diyorlar 😡 cok beegendim bende iki isimde cok güzel canim
Teşekkür ederimm 😍😍 evet eşim koydu ismini. 16 yaşından beri söylermiş, kızım olcak çakıl kumsal koycam diye. Ama hamileyken de çok laf ettiler mesela. Ben anlamıyorum anası babası beğenmiş uygun görmüşler size noluyo dış kapının dış mandalları. 🤭

Ben dilime getirmek istemedim sırf buna odaklanma diye madem sen dedin bende aynısını düşündüm veremezdi bu kadar diye ama hem evde istediğin gibi besleniyorsun hem emziriyorsun hem de sürekli oturarak zaman geçirmiyorsun bunlar birleşince normal şekilde verdin
[/QUOTE]
Alintilar kafayi yedi 🤣

[/QUOTE]
Kesinlikle kuzum müthiş etkisi var ben emzirirken verdiğim kiloyu bidaha veremedim sadece dans kursuna gidiyodum haftada 1gün zumba birgün de latindans sonra oryantel hafta da 2gün 1er saat kayinvaldem o iki akşam bebeğe bakiyodu 1saatlik ve hiç diyet yapmadım sürekli misafir ve misafir ikramı olduğu için kalorili şeyler de yiyordum hatta ama inanılmaz sık gece gündüz emzirdim ve hiç diyetsiz 10 kilo gitmişti direk yaşadım bunu canım metobolizma müthiş hızlı çalışıyor vücut içerden tüm gün süt üretimi ile uğradığından çok kalori yakıyormuş ve hergün 2-3 saat spor yapmaya eşdeğermis emzirmek kuzum hamileyken az kilo alınsa işte emzirme dönemin de vermek çok kolay ama benim gibi 20 kilo ve üstü alırsan yarısı gider diğer yarısını da verene kadar böyle canı çıkıyor insanın 😊 inşallah sen çok az alırsın 🙏

Back
X