- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #321.881

Ayrıca isim çok güzel insanları çok umursama herkes birşey söylemek ister

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Illa o tartı diyorsunYok değil hele normal düzen ile vermişsen süper ödem gaz varsa gitmiştir belki.
Yarın tartılırsın bugün 1 dilim ekmek ile idare et meyve de yemeden atlattın mı eksiye bile düşersin.
[/QUOTE="tgb1907, post: 60542910, member: 592685"]
Kizim tamir olmazsa bile alirim aynisindan ben o tartiyiyeterki az tartsin
Pro oldugun kadar mutevazisindeAsk olsun kizlar hic demiyosunuz
Prosun ama bizim gibi renksiz yaziyorsun diye![]()
Illa o tartı diyorsunYok değil hele normal düzen ile vermişsen süper ödem gaz varsa gitmiştir belki.
Yarın tartılırsın bugün 1 dilim ekmek ile idare et meyve de yemeden atlattın mı eksiye bile düşersin.
[/QUOTE="tgb1907, post: 60542910, member: 592685"]
Kizim tamir olmazsa bile alirim aynisindan ben o tartiyiyeterki az tartsin
AhahahahPro oldugun kadar mutevazisinde![]()
Dicem babamaaaa alcak bana daaaa bincem ustune vurcam kirbaci :FAhahahah![]()
Görmemisin bi prosu olmus![]()
Acaba emzirmenin mi faydasi oluyo biliyon brn cok zor veriyodm normalde simdi korkutuyo boyle hizli gitmesiIlla o tartı diyorsun![]()
Bende bayıldımTartıya çıkmaya korkuyorum valla çok pişmanım yediğim için.dün de çok abartmamaya çalıştım. Yarın da regli zamanım bakalim. Ödem için çay yaptım kendime içiyorum şuanda da.
İsmi beğenmene dr çok sevindim. Çakıl Kumsal adı. Genelde ne biçim isim diyolar.![]()
Siz burjuvalar parayla herseyi alabilecegini mi saniyorsunuzDicem babamaaaa alcak bana daaaa bincem ustune vurcam kirbaci :F![]()
Teşekkür ederimmYa nasil ciddi ciddi ne bicim isim mi diyorlarcok beegendim bende iki isimde cok güzel canim
Ben dilime getirmek istemedim sırf buna odaklanma diye madem sen dedin bende aynısını düşündüm veremezdi bu kadar diye ama hem evde istediğin gibi besleniyorsun hem emziriyorsun hem de sürekli oturarak zaman geçirmiyorsun bunlar birleşince normal şekilde verdinAcaba emzirmenin mi faydasi oluyo biliyon brn cok zor veriyodm normalde simdi korkutuyo boyle hizli gitmesi
Aynen öyle. Biz de hep siz kendi çocuğunuza daha güzel isim koyarsınız dedik susturduk.Cok hos isim gercektennnn ne bicim isim diyenler kendileri koysunlar madem guzel isimlrri millete niye karisirlar anlamamam
Teşekkür ederimmmBende bayıldımKumsal benim en sevdiğim isimlerden biri ❤ çakıl kumsal da harika olmuş kumsaldaki çakıl taşları geliyor insanın aklına çok hoş çok güzle buldum ben bayıldım
![]()
Spor timee kolay gelsin kuzu ders ne icin sinava mi hazirlaniyosn yineBen çıktım biraz spor biraz ders telefonda çok oyalandim 10 dk plank yapsam sonuncu olmam sanırım![]()
Yalniz parayla da pro olabiliyosn bak ysptirtma banaSiz burjuvalar parayla herseyi alabilecegini mi saniyorsunuzyaniliyorsun
![]()
Aynen öyle. Biz de hep siz kendi çocuğunuza daha güzel isim koyarsınız dedik susturduk.![]()
Ben dilime getirmek istemedim sırf buna odaklanma diye madem sen dedin bende aynısını düşündüm veremezdi bu kadar diye ama hem evde istediğin gibi besleniyorsun hem emziriyorsun hem de sürekli oturarak zaman geçirmiyorsun bunlar birleşince normal şekilde verdinAcaba emzirmenin mi faydasi oluyo biliyon brn cok zor veriyodm normalde simdi korkutuyo boyle hizli gitmesi