- 14 Temmuz 2013
- 6.172
- 14.101
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #322.041
Kızlar bacak inceltme hareketlerine baktım. Hep sumo squat var.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi ya yapayım o zaman ,kızlar bugün çok mutluyum yaKızlar bacak inceltme hareketlerine baktım. Hep sumo squat var.
Özellikle iç bacak da çok çok etkili oluyorKızlar bacak inceltme hareketlerine baktım. Hep sumo squat var.
Süpersin canım yaaaHadi bakalım kizlar yazışırken 70dakikalık kondisyon bisikleti sürüldü yinebiraz da başka şeyler yaparsam bugünlük spor işi gene tamam
akşama da protein yapıcam ❤
O senin süperliğin canımSüpersin canım yaaa![]()
Adım adım hedefe , 15 gün sonra ölcu alicam inşallah kalça 95 o zamana ,sen de alırsın bakalım ne durumdayızO senin süperliğin canım![]()
Asıl canım asıl taş gibi olucaz hepimizzzKızlar hepinize çok teşekkür ederimm. Bu hafta gayretle spora asılıcam.![]()
Başlıkta çikolata diyeti görünce dedim şekersiz yaşam herhalde adamlar bildiğin çikolata yemeli detoksumsu bişey yapmışlarKızlar bana kızcaksınız ama en lezzetli diyet önerileri
Merak ettim cidden işe yarıyor mu acaba!!!!!
Senin beceriksizligin degil cnm bnde cesaret yokOnca şey yazdım bir fotoğraf koyduramadım. Ne kadar beceriksizim ben.![]()
Fit olduğunda mezun olduğunda özgüvenli sen halini esirgeme bizden lütfen.Senin beceriksizligin degil cnm bnde cesaret yok![]()
sumo güzel inceltiyor canım . ben aşağı bakan köpek pozisyonunda topuklarımı yere değdirmeye çalışıyorum tüm arka ayak bacak kasları uzuyorKızlar bacak inceltme hareketlerine baktım. Hep sumo squat var.
yağlar gidince fit bir vücut kalacak.
[/QUOTEay insallahhh hepimiz fit vucutlarimizi atalm buraya
Bence basarabiliriz fit anneler grubunkurariz sonra158 boya 53 senin iyi olur bence canm
162 boya 57 de benim iyi olur
boy kilo arası 5fark olms oluyoruz![]()
![]()
Kuzum tabii bir gün içinde sadece bunu yersen kilo verirsin ama bu diyette protein yok. Hem de çikolatanın şekeri insülini zıplatır açlıktan kırılırsın vallaKızlar bana kızcaksınız ama en lezzetli diyet önerileri
İnsallah canim ,Fit olduğunda mezun olduğunda özgüvenli sen halini esirgeme bizden lütfen.![]()
Ayy icim bayildi bu tatli bi diyetKızlar bana kızcaksınız ama en lezzetli diyet önerileri
Tebrik ederim B Baharyagmuru35 düzenli spor yapınca ne güzel farkını bile görüyorsun.14Temmuz spor 1.miz
2355puan ile B Baharyagmuru35
2.miz 1945.5 puan ileblonde ambition
3.müz 1705 ileBuki_89
1.mizi ve ilk 3e giren arkadaşlarımızı başarılarından ve çabasından dolayı tebrik ediyorumtüm yarışan arkadaşlara katkıları ve emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum
yine harika bir yarış haftası oldu ve son 3e giren arkadaşlarımıza sporlarını artırmalarını önümüzdeki hafta daha hırslı olmalarını bekliyorum ve sonuncumuz
SchonerDuft olarak spor cezasına kaldığını bildiriyorum arkadaşlar herkese teşekkürler
~08-14 Temmuz spor listesi~
B Baharyagmuru35 = 2355.5 ile 1.
blonde ambition = 1945.5 ile 2.
Buki_89 = 1705 ile 3.
Kizilbodur = 1508 ile 4.
D dugi = 1380 ile 5.
ucukgenclik =1260 ile 6.
tugbaFB =1122.5 ile 7.
Silent scream =1008.5 ile 8.
A antiaging =832 ile 9.
D Dlrykc = 529 ile 10.
SchonerDuft =379 ile 11.