- 18 Haziran 2019
- 1.374
- 3.684
- 83
- 30
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #322.241
Sevgili
blonde ambition
araya kendimi kaynatmış gibi olcam ama emziren de yapabilir mi acaba detoksu?

olmaz sanırı ama bi sorayım dedim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
72 çıkacakmışım gibi hissediyorumKaç çıktığını yazarsın bana kuzum wp tan .
Canım bilmiyorum ama emzirirken sütun iceligi yediğine göre değişiyor ve iyi beslenmek gerekiyor ondan sen yapmasan daha iyi sanki ama tam kesin bir şey diyip yanlış yonlendirmiyim belki 2gunde bir zararı olmaz ama genede sütü nasl etkiler orasını bilmiyoruz tabiSevgiliblonde ambition araya kendimi kaynatmış gibi olcam ama emziren de yapabilir mi acaba detoksu?
![]()
olmaz sanırı ama bi sorayım dedim
Hadi bakam hizli iner en azindsn yerlesik kilo olamaz ysni onlarbende aynen öyle patlamaya hazır bomba gibiyimreglmde 47 gün oldu sen düşün halimi
![]()
Diyete başladığımdan beri hiç etkilenmedi şükür. Hatta bebeğim artık daha fazla emiyor ben bırakcak diye düşünüyordum 1 ay önce. 3 litreden fazla şu içiyorum. 1 gün yapsam olur mu acabaCanım bilmiyorum ama emzirirken sütun iceligi yediğine göre değişiyor ve iyi beslenmek gerekiyor ondan sen yapmasan daha iyi sanki ama tam kesin bir şey diyip yanlış yonlendirmiyim belki 2gunde bir zararı olmaz ama genede sütü nasl etkiler orasını bilmiyoruz tabi![]()
Herşeyde bir hayır vardır diyorlar iyiki tuğba seni farkedipte izne ayırmamışBen de sen öyle yazınca cuma yarışmasına baktım. Sabit yazıyor. Anam dedim anammmmmm
Keşke dün o kadar 2 tane mısırı yemeseydim dedim. Bir de iyice tuzladım. Tuza olan aşkımı bir günde çıkardım. Pazar günü de sınava giderken. İki sandviç ekmeğinde kaşarlı tost. Üstüne sınav çıkışı 2 çokoprens, 3 hallet, denizde patlamış mısır. Allahtan cevizli sucuk babam aldırmadı kıtlıktan çıkmış gibi onunda bir kalıbını yerdim. Gene bunca oburluğa çok artı sayılmam. Gider gider yarın sabaha 500 gr gitse 2 gün yellow cumla ekstra program yapıcaz. Bir şey kalmıycak. Belki böylesi iyi oldu. Yoksa ben duramazdım. İyilik oldu bana.![]()
Masallah be vallaBen de sen öyle yazınca cuma yarışmasına baktım. Sabit yazıyor. Anam dedim anammmmmm![]()
Keşke dün o kadar 2 tane mısırı yemeseydim dedim. Bir de iyice tuzladım. Tuza olan aşkımı bir günde çıkardım. Pazar günü de sınava giderken. İki sandviç ekmeğinde kaşarlı tost. Üstüne sınav çıkışı 2 çokoprens, 3 hallet, denizde patlamış mısır. Allahtan cevizli sucuk babam aldırmadı kıtlıktan çıkmış gibi onunda bir kalıbını yerdim. Gene bunca oburluğa çok artı sayılmam. Gider gider yarın sabaha 500 gr gitse 2 gün yellow cumla ekstra program yapıcaz. Bir şey kalmıycak. Belki böylesi iyi oldu. Yoksa ben duramazdım. İyilik oldu bana.![]()
Belli olmaz merakla bekliyorum.72 çıkacakmışım gibi hissediyorumyazarım kuzum
Canım 10 günde mi? 1 beden için 10gün çok kısa bir süre ama plates programlarının bazılarında öyle vaadler var olduğunu söylüyorlar olabilir de denemediğim için kesin bir şey söyliyemem ama o sıkı programlara olabilir denemek lazımblonde ambition canım 26 temmuza kadar 1 beden incelmem mümkün mü sence biraz yoga biraz bölgesel biraz yürüyüş ve kilo vererek
Bizde eksikleri alıp kızımla parka geçtikŞuan eksikleri almaya çıktım kızlar. Eve gidince yorumluycam sizi
Denemekse hiç uğraşmayayım düzenimi bozmayayım belki senin vardır bildiğin bir şey diye düşünmüştüm klasik programa devam o zamanCanım 10 günde mi? 1 beden için 10gün çok kısa bir süre ama plates programlarının bazılarında öyle vaadler var olduğunu söylüyorlar olabilir de denemediğim için kesin bir şey söyliyemem ama o sıkı programlara olabilir denemek lazım
Canm mesela ben 59a inince incelme üzerine gideceğim şuan senin için o tarz bir şey çok erken bence onun diil de yağdan kilo vermenin üzerine gitmelisin ideal kiloya gelince 1 beden daha incelme üzerine gidebiliriz şuan öncelik kilo verme olmalı ama 59a 58 e gelsem mesela ozman ince olmak için 50 kilo 55 kilo olmaya gerk kalmaz incelme üzerine yogunlasirz bastan beride spor la gittiğimiz için de 58-59 da incecik oluruz ama şuan kilo fazlamız var senin uyguladığı diyet çok güzel sadece sporunu değiştirip sikilastiricilari birakip onun yerine hareketli tempolu yağ yakımı sağlayıcı şeyler yapmalısın cardio,koşu,dans zumba vs.,zıplama,ip atlama gibi senin hareketli yağ yakıcı lenfamatik sistemi harekete geçirici şeyler yapman gerek öyle yaparsan çok güzel yağdan vermeye başlarsın ve en son 2-3 kilo kala sporunu degistirip tekrar sıkılaşma üzerine devam edersin canım şuan bence spor konusunda tersden gidiyorsun ondan kilo vermeni yavaşlatıyorDenemekse hiç uğraşmayayım düzenimi bozmayayım belki senin vardır bildiğin bir şey diye düşünmüştüm klasik programa devam o zaman
iyiyiz bir önceki sayfaya 2foto attım canım baksana ☺ yarın da patates detoksuna başlama kararı verdimKizlarrr ne alemdesinizzz![]()
Harikasın canımEki Görüntüle 2289621 Eki Görüntüle 2289622
Detoks öncesi 62kilodan 2foto bırakalım şuraya bakalım detoks sonrası ne olacak![]()
Çook beğendimiyiyiz bir önceki sayfaya 2foto attım canım baksana ☺ yarın da patates detoksuna başlama kararı verdim