Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Of bende en çok kahvaltı ve sandaviç severim 😂 neden kilo aldimiz belli oldu 😂 bol kaşarı eritçeksin tostun için de😋 yada börek simit veya pişi olcak kahvaltıda yanında tulum peyniri ve domates of😋 bide meşhur izmir boyozu var kiiii kendisini 7 aydır hiç yemedim :KK70: siz bana tam detoksa girecekken neler hatirlattiniz yaa😭
Simit yaaa SchonerDuft SchonerDuft bilir bnm simit aşkimi :D calisirken hergn yerdim yanina peynir cayyyy boyoz cok merak ediyorum bende ya pisi gibi bisey dimi

Canım yürüyüş çok güzel farkettiriyor güzel kilo attırıyor hem ağrılarınıda diğerleri kadar etkilemez canım içi zaten plank güzel sıkılaştırıyor böyle devam et bence bozma kilo gene yavaşlamasın iyi gitmeye başladı bozmadan devam et bence listen zaten çok çok iyi senin 👍
Onu günde 2 3 dk yapmaya çalışıyorum. Bugün sporu düzensiz yaptım adetim 2 gün geçmiş oldu yarın da olmaz isem sadece yürüyüş yapacam . Ellerim de karnimda şiş

Simit yaaa SchonerDuft SchonerDuft bilir bnm simit aşkimi :D calisirken hergn yerdim yanina peynir cayyyy boyoz cok merak ediyorum bende ya pisi gibi bisey dimi
Bilmem mi :D mantı börek simit birde kuru fasulye etli nohut senden sorulurdu :D .
Halen annen kuru fasulye yapıyor mu :) her kuru fasulye gördüğümde sen geliyorsun aklıma

Of bende en çok kahvaltı ve sandaviç severim 😂 neden kilo aldimiz belli oldu 😂 bol kaşarı eritçeksin tostun için de😋 yada börek simit veya pişi olcak kahvaltıda yanında tulum peyniri ve domates of😋 bide meşhur izmir boyozu var kiiii kendisini 7 aydır hiç yemedim :KK70: siz bana tam detoksa girecekken neler hatirlattiniz yaa😭
Ya onlar pis kaka şeyler biz yarın detosumuzu yapıcaz. Unuttun zaten tadını boşver sen onu

Bilmem mi :D mantı börek simit birde kuru fasulye etli nohut senden sorulurdu :D .
Halen annen kuru fasulye yapıyor mu :) her kuru fasulye gördüğümde sen geliyorsun aklıma
Dogumdan sonra bi sure yiyemedm gaz yaoar diye bi ara emziremedim ya o zmn annem yapti ozlemisindir diyo :D

Back
X