- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #322.301
İzmirdn gonderin bana bak sütüm cekerHayırrr pişi gibi değil boyozz. Çok anlatılır bi şey de değil gerçi.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İzmirdn gonderin bana bak sütüm cekerHayırrr pişi gibi değil boyozz. Çok anlatılır bi şey de değil gerçi.![]()
Ooo profitrol dediiiii kardesimle yapar hepsini oturur yerdik evdeykenDiyet sayfasını yemek sayfasına cevirdiniz kızlar topluca ceza alicanizbeni de dahil edin bari . Ah ah o yediğim profiterollu pasta neydi öyle yaa böyle birşey yok
![]()
![]()
Sağol kuzumSüper valla hiç diyete gerek kalmamış![]()
Yaa ben gönderirim istersennn. Gelene kadar soğur ama öyle de farklı güzel oluyo.İzmirdn gonderin bana bak sütüm cekerbilmedigim biseui nasil cekcekse
![]()
Ay Vlla benim de cnm çekti dibimde fırın aylardır yemedimİzmirdn gonderin bana bak sütüm cekerbilmedigim biseui nasil cekcekse
![]()
Bayat patesleri dolduruyodu icine bizim kantinci ama yine de cok iyi oluyodu vazgecemiydk nedenseBiz üsküdarda patso adında bir yer vardı sadece bunu yapardı
Sağol kuzumayy çok mutlu oldum
bu hafta iyice incelme oldu ve şuan tam doğum öncesi halime ve kiloma döndüm sonunda
çok şükür Şimdi kendimi iyi hissediyorum bide siyah giyince çok iyi oluyorum ama açık renk giyince insan daha kalın görünüyor ondan bir kaç kilo daha atarsam açık renk kotlarlada bacaklarım böyle dursa yeter zaten 2 kilo filan daha versem mezuniyete yetiyor ☺ ve 1700grm daha verince takımlarda tam tamina 15kilo vermiş oluyorum bide ilk gunden beri hep sporla olunca resmen evrim geçirdimama vermisken 59u görüp öyle mezun olsam diyorum
bayrama kadar komple kurtulurum inşallah
Aylardır ben de yemedim valla. Bazen eşim alır ama sevmiyorum burdakileri. Teyzesinin orda bi fırın var çok güzel yapıyo. Şu kilolardan kurtulayım da özellikle kahvaltıya gitcem elimde boyozlarla.Ay Vlla benim de cnm çekti dibimde fırın aylardır yemedim![]()
Aayy bilmemekle büyük bir sey kaybettin dicem ama aslında kazançlı sayılırsın şu aralar hiç bilme daha iyiİzmirdn gonderin bana bak sütüm cekerbilmedigim biseui nasil cekcekse
![]()
Hayır acıkmak yok. Spor spor puanı ne durumda canımgobis de şiştir şimdi benim geri karnım acikti valla
![]()
Diyetteyiz bizYaa ben gönderirim istersennn. Gelene kadar soğur ama öyle de farklı güzel oluyo.![]()
![]()
Dun 600 bugün 282,5Hayır acıkmak yok. Spor spor puanı ne durumda canım
Yemek yokAy Vlla benim de cnm çekti dibimde fırın aylardır yemedim![]()
Bahsedince cani çekiyor insanin ya yaktınız beniYemek yokcıs eee o
Yememli miyiz yoksa yemeli miyiz su an cok karistimAayy bilmemekle büyük bir sey kaybettin dicem ama aslında kazançlı sayılırsın şu aralar hiç bilme daha iyikendisi aşırı yağlı bir börek poğaça çeşiti denebilir tam en yasak şey yani
ama çok lezzetli
zayıflayınca sana yollayalım şimdi yeme tartı yukarı doğru fırlar
![]()
Bunu bi tür terapi olarak dusun sevdigimiz ozledigimiz seylerdn bahsedip icimizde tutmuyorjzBahsedince cani çekiyor insanin ya yaktınız beni![]()
Bende halamda kalıyordum lise zamanında pek yemek yapmazdı bildiğin aç kalırdım o yüzden okul dönüşü yer öyle giderdim eve.Bayat patesleri dolduruyodu icine bizim kantinci ama yine de cok iyi oluyodu vazgecemiydk nedense![]()
Işkence terapisiBunu bi tür terapi olarak dusun sevdigimiz ozledigimiz seylerdn bahsedip icimizde tutmuyorjzama yemiyoruzds
![]()
Gittigimde cogunluk yapmis oluyo afiyetle yiyorum![]()
Aa evde yemek yapmiyo muydu ne tuhaf ben disarda yer bide gelir evde yerdm.bi dunyaBende halamda kalıyordum lise zamanında pek yemek yapmazdı bildiğin aç kalırdım o yüzden okul dönüşü yer öyle giderdim eve.