Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bende yapmıştım sonuç güzel olmuştu. bozma sakın bir gün hşla bir gün fırında yap ki haşlama gayet yenebilir. sıvılar doyuruyor zaten . ha gayret
Evet firinda yagsiz guzel oluyo patates ustune de serbestse eger bahrat ekleyin mis

Kızlarr günaydın bu aradaaa. Ben tartıldım. P.tesi 78.8dim. Bu sabah 77.3 olmuşum. 2 gündür değiştirdiğim sporun etkisi. 😍 eşim kızıyordu kendini çok yoruyorsun diye ama bu şekilde yağ yakabilirim diyordum. Şimdi de kilomu duyunca şaşırdı vay be diyo. 😁 bi de reglim 2 gün gecikti ne zaman olcam acaba. Ödem çayı da içiyorum ödemiş yok sanki, gelen giden de yok hayırlısı. 🤓
Cok guzel gitmis canim, ne yapiosun suan spor olarak
Günaydın arkadaşlar kilolar bende yapisti galiba ben sürekli kosturuyorum is ev çocuk ama kilolar gitmiyor anladım yogun kosusuturmya vücudum alışmış 10 aydır aç kaldım zayiflayamadim bosverdim yedim yine aynı kilo sanki vücudum 70.0 kg kendine sabitledi.bu neyaaa 😭
Ne kadar suredir Boyle, detoks fln demedin Mi? Yada spor yapmayi?
kızlar hepinize teşekkürler iş yerindeki işleri toparlayım dedim belki ateşi yükselirse çıkabiliyim diye
eklem yerlerine ıslak bez hiç kabul etmezdi dün babasıyla ikisini yatırdım ikisinede koyunca oyuna çevirdi koy anne koy buyayada koy :KK48:onun çok faydasını gördüm. okulda keyfi yerindeymiş neyse ki
Cok Gecmis olsun 😪
günaydın kızlar
sabah dışarı da işim vardı işi fırsata çevirdim gideceğim yere tempolu yürüyüş yaptım yolumu da uzattım adım sayımı arttırmak için şuan 3000 adımım var eve giderken de yolumu bayağı uzatır bugünü 10 bin adıma tamamlarım.
Ben de yururdum eskiden , dizim kotu oldu malesef. Ozledim yurumeyi, hangi spora eliki atsam bisey cikio. Yurudum dizim kotu oldu, yoga yaptim uyusukluk sorunu yasadim, yuzdum disim iltihaplandi. Bu nedir arkadas sinir oldum 🤣
😍 harikasın canım bende detos girdim cuma sabahı detok tan çıkmış ve 61.5 olmuş olmayı umud ediyorum bende 🙏 inşallah detoks bitişi seni yakalarım 🤗
Yarina Ben de bi detoks yapim diyorum yoksa ezip gececeksin beni

blonde ambition blonde ambition patatesi haşladım canım sadece pul biber döküp yedim. Bu şekilde sıkıntım yok. Zaten babamla haşlamalık küçük patates aldık.
Tartıldım 67.6 çıktım. Sabah WC çıkmadım. Ama zaten her sabah çıkan biri değilim
Tek sorunum halsiz düştüm uyumuşum şimdi uyandım.
Canm 2tane maden suyu iç o önemli halsizliğine de iyi gelecek bide zaten bugün spor filan yapma sedece yapabilirsen 30dk yürüyüş etkiyi arttırıyor akşama doğru iyi olursan yürürsün biraz başka bisey yapma zaten tansiyonun filan düşer

Canm 2tane maden suyu iç o önemli halsizliğine de iyi gelecek bide zaten bugün spor filan yapma sedece yapabilirsen 30dk yürüyüş etkiyi arttırıyor akşama doğru iyi olursan yürürsün biraz başka bisey yapma zaten tansiyonun filan düşer
Türk kahvesi içsem sorun olur mu? Sade bir şekilde. Çoğu detoksta yokta sormak istedim canım.

Ay kızlar patates detoksu mu yapıyorsunuz tam tarifi nedir kaç gün bir de??
Mesajını arıyordum.
blonde ambition blonde ambition söyledi bana da canım.
Tarif 1 demet maydanoz, çubuk tarçın, 1 kök zencefil, kuru soğan bunları 3 litre suda kaynatıyorsun. 1.5 litre olarak bölüp iki gün içiyorsun. Gün içinde 2 fincan yeşil çay, 2 fincan kayısılı zayıflama çayı, 2 maden suyu içiceksin. Gün içinde de haşlanmış patates yiyorsun yağsız ve tuzsuz olacak.

İştahım benim bugün arttı ama en az 8 9 adet patates yedim. Sabahtan beri.
Canm 3 öğün olacaktı yazmıştım gidip gelip yemiyorsun demi doyana kadar yemek serbest sayisi önemli diil ama kahvaltıdan kalkınca bidaha öğleye kadar hiç tamamen lazım öğlen yedikten sonrada gene akşama kadar tamamen lazim

Listede olmasam hic takmazdim da iste etkilemek istemiyorm bakaym aksm erken yerim belki az da olsa gider
bi gün akşamı hafif atlatırsan toparlarsın bence
Küçük haşlamalık patates aldım. Yumurtadan biraz büyük. Onlar lezzetli oluyor diye. Sarı patates aldım.
:mad: almıycam kilo almıycam.
kuzum daha akşama çok var diye dedim
almazsın almazsın bu detoksu SchonerDuft SchonerDuft de yapmıştı oda güzel sonuç almıştı

Back
X