Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kahvaltı ve öğle yemeği iki öğün şeklinde yedim. Sıvıyı bitirdim. Akşama pek kalmadı. Bitki çaylarım var.
Ben de Tam tersi yaptm sen iyi yapmışsın bende yarın öyle yapicam :( sıvı az içtim ama bitki çaylarını içtim sıvıya yüklenmem lazım onu bitirmem şart :(

Bitirirsin canim daha geceye cok var
Yarin tartilacakmisiniz merak ederiz biz simdi sonucu 😂
Zaten artıyım yarına hedef 62.5 u geri görüp öbür güne de 61.5 a inmiş olmak 🤣 geçen seferde öyle olmuştu ilk gün artılar komple gitmişti ikinci günde -1 e geçmişti 😂 inslh 🙏 seni düşündükçe gidip gelip içiyorum :KK70: yoksa canıma okursun

Şaşırdık mı HAYIR 😂😂
Güzelligini öglen uykusuna borclusun sanirsam 😀

Sen izine ayrildin canim farkinda misin mezun gibi davranmayi birak 😂 heee iyi olmus o zaman sana ohhhh iyi ki yazmamısım izinli diye 1
Bugun de uyudum :KK70:uyku duzenimi bozdum yine.
1 haftadir iyiydi gunduz uyumadan gece 12 gibi yatip uyuyordum simdi yine gece 2 lere kadar uyumuyorum sonra kizimla oglen uykusuna yatiyorum :deli:sonra ayni kisir döngü gec yat oglen uyu gidiyor :KK70::KK70:
Kedim şuan 100 gr ördekli, 60 gr kuzu etli yaş mama, 30gr salam yedi resmen bana nispet yapıyor.
Protein onlar protein :deli:
Kızlarr günaydın bu aradaaa. Ben tartıldım. P.tesi 78.8dim. Bu sabah 77.3 olmuşum. 2 gündür değiştirdiğim sporun etkisi. 😍 eşim kızıyordu kendini çok yoruyorsun diye ama bu şekilde yağ yakabilirim diyordum. Şimdi de kilomu duyunca şaşırdı vay be diyo. 😁 bi de reglim 2 gün gecikti ne zaman olcam acaba. Ödem çayı da içiyorum ödemiş yok sanki, gelen giden de yok hayırlısı. 🤓
Cok fark var :rolleyes: cumaya bayagi eksi goreceksin canim :KK8:
Çok geçmiş olsun kuzum çok üzüldüm :110: biz de habire boğaz sıkıntısı yaşadık bu yil malesf çocuklar birbirinede bulastryor ama ateş insanı maf ediyor çok yorulmuşsundur gece sürekli takip sürekli eklemlere ıslak bez köy derken işede uykusuz gittin kıyamam bide ateş korkutuyor insanı tabi ama düşer bugün ilaçlar etki göstermiştir artk merak etme sen

Geçmiş olsun canım kaçı boynuzu pekmezi boğaza çok iyi geliyor Bide tuzlu su burnuna yapıyorsan daha çabuk atlar kuzum içiyorsa ıhlamur yap bal kat içine

Neden kuzum üzüldüm akşam ki muhabbetlerden etkilenmesin umarım :KK43: çünki bu muhabbetler burda geçtiğinde canı çeken etkilenip diyeti bozan olur kimseyi etkilemeyelim diye herzamn uyarırım ben ama dün kalkıp kendim de bu muhabbeti yaptm ondan etkilediysem çok üzülürüm :KK43: birde üni sınavına kim girmişti canım?

yanında sandaviç ekmeği,ketçap ı,mayonezi olmasada patatesi yiyebilceksin bugün 🤣 fırın tepsisine yağlı fırın kağıdı koyup üzerine patatesleri dilimle fırına sür çok güzel oluyor canım de yoksa uygun haşlama halinden de daha güzel
Sagol fistik serum fizyolojik var ondan yapiyorum ara ara
Keci boynuzu pekmezi dr var evde ondan da vereyim
Ama cuma tartida sabit cikcam buyuk ihtimalle😔
Ama kac haftadir guzel verdin olabilir kuzum bozma moralini hem reglide etkiliyor :KK60:
salmada zaten kuzum ben mezun olduktan sonra saldımda noldu bak hala debelenip duruyorum
:KK70::KK70:
Arkandan geliyorum tubi yolunda ilerliyorum:KK53::deli:
Ahahhahaha bide uçuğu örnek veriyon kız doğru asıl kötü örnek sensin takımımızda ahahaahaha :olamaz: :KK53: :KK53:
2. Ornek olmaya adayım galiba :deli:ipin ucu kaçtı kaçacak

Zaten artıyım yarına hedef 62.5 u geri görüp öbür güne de 61.5 a inmiş olmak 🤣 geçen seferde öyle olmuştu ilk gün artılar komple gitmişti ikinci günde -1 e geçmişti 😂 inslh 🙏 seni düşündükçe gidip gelip içiyorum :KK70: yoksa canıma okursun
Vayyy arti oldugunuda hic söylemiyor hain 😂😂 pek mutlu oldum ama benim listeyi dusunup mutlu olmamam lazimdi aslinda 😱 aman banane 😂😂😂
Ne yedinde arti ciktin bakiyim sen dur menülerine bi bakiyim paylasiliyor dimi menuler hııı :KK70: :KK70:

Bugun de uyudum :KK70:uyku duzenimi bozdum yine.
1 haftadir iyiydi gunduz uyumadan gece 12 gibi yatip uyuyordum simdi yine gece 2 lere kadar uyumuyorum sonra kizimla oglen uykusuna yatiyorum :deli:sonra ayni kisir döngü gec yat oglen uyu gidiyor :KK70::KK70:

Protein onlar protein :deli:

Cok fark var :rolleyes: cumaya bayagi eksi goreceksin canim :KK8:

Sagol fistik serum fizyolojik var ondan yapiyorum ara ara
Keci boynuzu pekmezi dr var evde ondan da vereyim

Ama kac haftadir guzel verdin olabilir kuzum bozma moralini hem reglide etkiliyor :KK60:

Arkandan geliyorum tubi yolunda ilerliyorum:KK53::deli:

2. Ornek olmaya adayım galiba :deli:ipin ucu kaçtı kaçacak
Kiz delimisin o kadar ugrastin o kilolari vermeye kendine gel 😂

Heveslenme tuzlu yedim ondan oldu bikere hahaaha🤣 ama bugün ve yarın detoksdayım güzel eksilere geçicem 🤣
Vayyy arti oldugunuda hic söylemiyor hain 😂😂 pek mutlu oldum ama benim listeyi dusunup mutlu olmamam lazimdi aslinda 😱 aman banane 😂😂😂
Ne yedinde arti ciktin bakiyim sen dur menülerine bi bakiyim paylasiliyor dimi menuler hııı :KK70: :KK70:
Ya menülerin bir iki hata dışın da çok iyiydi protein yapmıştım hep gayet iyi idi ama son iki akşam biraz çerez yedim 😣 fındık,fıstık,kaju,antep,badem karısimi idi yani diyete uygun du oda ama tabiki 6tane yada 8 adet gibi sayi ile yeseydim ama avuçla yedim :KK17: başka hiçbir kaçamak yok ondan 2akşam birer avuç çerez de sporla zaten erimiştir ama tuzlu oldukları için beni şişirdiler ve sabah +900 çıktım ama bugün en az 1gitse zaten yarına en az 100 200grm eksiye geçmiş olurum bir sonraki güne de rahat rahat -1 olurum valla başka kaçamak yapmadık o çerezin iki katını yakacak şekilde de spor yapmıştım bidaha çerez de yemem zaten çok üzüldüm 😩

Kızlarrr akşamane yiceksinizzzz? :kk77::bicak:
Bil bakalım ben ne yiycem :KK48: hııımm ne yesem acaba 🤔 seçenekler de sadece patates, patates yada patates var :KK70: ama onuda yiyemiye bilirim toplamda 3-4 litre icecek ve su içmek miğdem i patlattı bir şey yicem yer yok resmen halada şuan çay içmeye calisiyorum 😂

ucukgenclik ucukgenclik
Ben 2tane form çay içtim
2tane maden suyunu içtim
Arada siyah çay ve bir kahve içmiştim
Hazirladigim detoks suyunu bitirdim
Biraz aralar da sade su da içtim 👍
Sadece 2tane yeşil çay içmem kaldı hepsi bitti şükür 😉 sen ne yaptın bakalım çayları ,maden suyunu içtin mi ?

Back
X