- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #322.501
Eve daha yeni gidiyorum
çokta açım evde yemekte yok 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Acıkmıcak misin yatana kadarrrBen saat 4 civari yedim yemegimi firinda patates salata yogurt![]()
Sanirim hala goruntumde pek degisme olmadigindan tam baslayamadimKiz delimisin o kadar ugrastin o kilolari vermeye kendine gel![]()
70 i görmedigim icin umursamiyordum
Kritirem 70 olmamakmis sanirim
70.5 i ne zaman gördüm kafama dank etti![]()
Bugun de uyudumuyku duzenimi bozdum yine.
1 haftadir iyiydi gunduz uyumadan gece 12 gibi yatip uyuyordum simdi yine gece 2 lere kadar uyumuyorum sonra kizimla oglen uykusuna yatiyorumsonra ayni kisir döngü gec yat oglen uyu gidiyor
Protein onlar protein
Cok fark varcumaya bayagi eksi goreceksin canim
Sagol fistik serum fizyolojik var ondan yapiyorum ara ara
Keci boynuzu pekmezi dr var evde ondan da vereyim
Ama kac haftadir guzel verdin olabilir kuzum bozma moralini hem reglide etkiliyor
Arkandan geliyorum tubi yolunda ilerliyorum
2. Ornek olmaya adayım galibaipin ucu kaçtı kaçacak
Uyandığım gibi onu yaptım. Tadı hoşuma gidince 1 litre hemen bitti. Maden suyunu içmedim bende şimdi onu içicem. Geceye bir Yeşilçay ve diyet çayı kaldı.Ben de Tam tersi yaptm sen iyi yapmışsın bende yarın öyle yapicamsıvı az içtim ama bitki çaylarını içtim sıvıya yüklenmem lazım onu bitirmem şart
![]()
Aynen dizi izlerken bisiklet yapıp çaylarımı içmeyi planlıyorum.Bugün ü bitirdik sayılıryarını da geçirdikmi tamam
![]()
Kaptanımı örnek alıyorum ben yanlış mı yapıyorum acaba.Ahahhahaha bide uçuğu örnek veriyon kız doğru asıl kötü örnek sensin takımımızda ahahaahaha![]()
![]()
![]()
Baharat serbestti. Ben 2 3 ay önce yapmıştım bayağı iyi gelmişti bana.Evet firinda yagsiz guzel oluyo patates ustune de serbestse eger bahrat ekleyin mis
Durdu da şöyle ödem vardır adet yeni oldum hoş adet oldum ama tam gelmiyor gelse rahat edecem.Seninde mi durdu kuzu bakaym haftaya artik guzel gider insallah
Çok mu zorluyorsun kendini canım. Yoga dan vazgeçemiyorum artık beni çok güzel dizginledi farkındalığım arttı. Başlama seviyesinde yapabilirsinCok guzel gitmis canim, ne yapiosun suan spor olarak
Ne kadar suredir Boyle, detoks fln demedin Mi? Yada spor yapmayi?
Cok Gecmis olsun
Ben de yururdum eskiden , dizim kotu oldu malesef. Ozledim yurumeyi, hangi spora eliki atsam bisey cikio. Yurudum dizim kotu oldu, yoga yaptim uyusukluk sorunu yasadim, yuzdum disim iltihaplandi. Bu nedir arkadas sinir oldum
Yarina Ben de bi detoks yapim diyorum yoksa ezip gececeksin beni
Ben dayanamıyorsun diye anlamdım canım pardon.Çok yedim. Sıvıyı da tüketiyorum. Dayanıyorum canım.
Boğayı etkiliyor canım bende boğayım ama tüm harita önemli.Pazartesi misafire tatlı almayım derken su böreği aldım onlar da yemek çok fazla geldi diye 1 tane bile yemediler. Evde resmen tuzak. Akşam yürüyüşe götürdüm orada da satamadım. Kalanı köpeciklere vereceğim bugün artık.
Ayrıca artık regl çok zor oluyorum. Bitkisel bir karışım vardı onu almayı bıraktım. Kendi haline bırakmıştım. 3 ay daha olmaz sanıyordum. Sürpriz yaptı.
Dolunay ve özellikle ay tutulması ruh halinde anlaşılmadık sıkıntıya sebep oluyormuş ya benimki gecenin 2'sinde uyanıp sınav sonucu şokuyla karıştı. Sıkıntı var hala ama. Yürüyüş grubunda boğa burcu bir arkadaş vardı. Ona göre terazi ve boğa burçlarını daha çok etkiliyormuş.
Evet oğlum girdi sınava. Bir senelik emek, heyecan boşa gitti. Artık ilk senede iyi bir yer kazanmak zor. Arkadan gelenlerle 2 milyonu geçti sınava girenlerin sayısı. 30-40 binlere girmeyi hayal edenler 70-80 binlere düştü.
Artık dolunay oldu. Büyüme evresi bitti. Bundan sonra ay küçüldükçe biz de küçüleceğiz.![]()
Bende hala olmadm bekliyomBaharat serbestti. Ben 2 3 ay önce yapmıştım bayağı iyi gelmişti bana.
Durdu da şöyle ödem vardır adet yeni oldum hoş adet oldum ama tam gelmiyor gelse rahat edecem.
Çok mu zorluyorsun kendini canım. Yoga dan vazgeçemiyorum artık beni çok güzel dizginledi farkındalığım arttı. Başlama seviyesinde yapabilirsin
Ben dayanamıyorsun diye anlamdım canım pardon.
Boğayı etkiliyor canım bende boğayım ama tüm harita önemli.
Bu ay tutulmasını iyi astrologlar kötü yorumladı ama karanlık olmadan aydınlağa çıkamayız şuan zaten karanlığın ortasındayız ülke olarakta kişisel olarakta.
Bütünün hayrına olsun.
Oğlun üzülmesin onun beklediğinden daha iyisi olacaktır onun için allahın izniyle.
Üzülmee önemli olan telafi edebilmek. Bak bana 2 p.tesidir artıyım.Ya menülerin bir iki hata dışın da çok iyiydi protein yapmıştım hep gayet iyi idi ama son iki akşam biraz çerez yedimfındık,fıstık,kaju,antep,badem karısimi idi yani diyete uygun du oda ama tabiki 6tane yada 8 adet gibi sayi ile yeseydim ama avuçla yedim
başka hiçbir kaçamak yok ondan 2akşam birer avuç çerez de sporla zaten erimiştir ama tuzlu oldukları için beni şişirdiler ve sabah +900 çıktım ama bugün en az 1gitse zaten yarına en az 100 200grm eksiye geçmiş olurum bir sonraki güne de rahat rahat -1 olurum valla başka kaçamak yapmadık o çerezin iki katını yakacak şekilde de spor yapmıştım bidaha çerez de yemem zaten çok üzüldüm
![]()
Bende pazartesi olacaktım bugün oldum ama cok açık renkle başladı tam da gelmiyor . Sancım da çok.Bende hala olmadm bekliyom![]()
Ben yeşil çayı içiyorum şimdi ama sor nasl içiyorumUyandığım gibi onu yaptım. Tadı hoşuma gidince 1 litre hemen bitti. Maden suyunu içmedim bende şimdi onu içicem. Geceye bir Yeşilçay ve diyet çayı kaldı.
ip atlama yada zıplama yapsak çayları destekliyip hızlı ödem attırır ondan kv gidince ben de bol bol tranbolin zıplıcam gitmesini bekliyorumAynen dizi izlerken bisiklet yapıp çaylarımı içmeyi planlıyorum.
Ayy tan gününde gelmiş kv . Gözünü doyurcaksın artık yapacak birşey yokBen yeşil çayı içiyorum şimdi ama sor nasl içiyorumkv aradı evdeysen çay koy ben geliyorum ok.dedim evdeyim çayı hazır oldu bir ton pastane ürünü tatlıları vs. Alıp gelmiş çayla yeriz diyor
doldurdum tabaklara benim kızla yiyorlar bende karşılarında yeşil çay içiyorum
Bide diyo kız zaten çok zayıflamıştın ya sen devam mı ettin gene bu hafta iyice zayıf olmuşsun daha fazlasını napcan bırak yeter
yok dedim 58lere geceyim öyle bırakıcam neee ne 50lileri napıyon okadar diyo
dedim zaten 61 im yakında 58 olunca bırakırım
hııhh..1 kilo da az söyledim detoks sonrası zaten 61 olcam ya şimdiden 61 bilsinler
![]()
Yayları nasıl etkiliyor bilginiz var mı ?Baharat serbestti. Ben 2 3 ay önce yapmıştım bayağı iyi gelmişti bana.
Durdu da şöyle ödem vardır adet yeni oldum hoş adet oldum ama tam gelmiyor gelse rahat edecem.
Çok mu zorluyorsun kendini canım. Yoga dan vazgeçemiyorum artık beni çok güzel dizginledi farkındalığım arttı. Başlama seviyesinde yapabilirsin
Ben dayanamıyorsun diye anlamdım canım pardon.
Boğayı etkiliyor canım bende boğayım ama tüm harita önemli.
Bu ay tutulmasını iyi astrologlar kötü yorumladı ama karanlık olmadan aydınlağa çıkamayız şuan zaten karanlığın ortasındayız ülke olarakta kişisel olarakta.
Bütünün hayrına olsun.
Oğlun üzülmesin onun beklediğinden daha iyisi olacaktır onun için allahın izniyle.
Bu kadar mı denk gelirAyy tan gününde gelmiş kv . Gözünü doyurcaksın artık yapacak birşey yok![]()
Umarım küçük yavrularınız sağlıkla büyüyüp bu zorlu sınavı atlatırlar. Oğlumun da önümüzdeki yıl üzerine katıp daha başarılı olacağına inanıyorum.aynen canım yok etmekle iyi yaparsın o su böreklerini
erken menapoz felanmı kuzum yoksa , neden zor regl oluyorsun
maşallah sen cocuğu büyüütmüşün darısı bizimkilere inşallah Allahım o günlerini göstermeyi nasip etsin
sınav içinde çöpmüş gibi düşünme bu sene üzerine katar daha iyi yerler olur inşallah![]()
Olsun boşver nazar değdirmesin canım.Ben yeşil çayı içiyorum şimdi ama sor nasl içiyorumkv aradı evdeysen çay koy ben geliyorum ok.dedim evdeyim çayı hazır oldu bir ton pastane ürünü tatlıları vs. Alıp gelmiş çayla yeriz diyor
doldurdum tabaklara benim kızla yiyorlar bende karşılarında yeşil çay içiyorum
Bide diyo kız zaten çok zayıflamıştın ya sen devam mı ettin gene bu hafta iyice zayıf olmuşsun daha fazlasını napcan bırak yeter
yok dedim 58lere geceyim öyle bırakıcam neee ne 50lileri napıyon okadar diyo
dedim zaten 61 im yakında 58 olunca bırakırım
hııhh..1 kilo da az söyledim detoks sonrası zaten 61 olcam ya şimdiden 61 bilsinler
![]()