Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bu kadar mı denk gelir 😂 hatta tam saatine geldi niye bukez detoks etki etmedi gibi derken çaylar ve patatesler anca etki etti demek ki an itibari ile ishal oldum 🤣sürekli wc deyim kadın salonda tek oturuyor :KK70: her anlamda tam gününe denk getirmiş 😂
Ben hergün WC çıkamayan ben üçüncüyü çıktım. Bu benim için mükemmel bir şey ama karnım şişti. Sanırım çayları büyük bardakta yapmamın sonucu şişirdi.

Umarım küçük yavrularınız sağlıkla büyüyüp bu zorlu sınavı atlatırlar. Oğlumun da önümüzdeki yıl üzerine katıp daha başarılı olacağına inanıyorum.
6 ay önce menopoz öncesi döneme girdim. Biraz erken oldu belki stres tetikledi bilmiyorum. Bu aralar daha iyiyim.
Durumunu görmüş olmuş canım şimdi o da daha çok çalışır kendini daha zorlar. Sen sıkma canını. Menopoz olayını çok takma bence vücudun rahat ve huzurlu alışsın değişime

Yağ kaybında 1kilo da bile çok ciddi daralma oluyor 1kilo yağ 4 paket margarine eşit 10 kilo yağ 40 paket margarine eşit çok büyük değişim oluyor 10 kilo yağda ondan söyledim canım ama şimdi spora başladın ve ilk zamanlar ki kadar tatlı çikolata vs. Yemiyorsun ondan artık daha fazla yağdan gider bu arada zaten saglikli beslenmeyip spor yapanlarin direk kaslari erir spor yaparken protein,karbonhidrat ,magnezyum,kalsiyum çok onemli yağdan verincede daha fazla daralırsın ondan kilonda daha az gidiyor canım ilk başlarda zaten yüksek verdiğin kilo kas ve su kaybı olmustur yüksek oranda yağ düşüşü olmaz zaten kas kaybı tartıda çok düşüş yapar vücutta pek daralma yapmaz Normaldede her verdiğin yağ ile bir miktarda kas arttırılarak gidilir vücut şekillenir yani klasik ev tartılarında düşüş ondan az görünür ama yağ kaybı iyi olduğu için ciddi bir daralma olur ondan ordan bellidir verilen canım yani bu açıdan da şimdi daha iyi ilerlemeye başladın şuan yağ kaybı oluyor
Merhaba
bende 15 gün önce başladım.
15 günde 2400 yağ kaybı var.
4 kg ödem atmissin dedi diyetisyenim.
tartıda 6.400 eksik göründü.
birşey anlamadım.Yardimci olursan sevinirim

Yayları nasıl etkiliyor bilginiz var mı ?
Bu detoks sana da çok iyi gelmişti canım sende tiksindiğim yerde yap bunu zaten seninde yapalı 2-3 ay olmuş gene yapabilirsin istersen manavgat dönüşü yap bende aslında bodrum dönüşü düşünüyodum ama aniden karar verip başladım
Sana atarim instgram dan canım benim takip ettiğim bir astrolog var o paylaşıyor her hafta.
Manavgattan kilo almadan dönecem inşalalh gelince de listeye devam edecem eğer duraksama olursa direk patates detoksu yapacam son kilolarımı öyle verecem zaten 60 62 arası olyum şimdilik bana yeter
Bu kadar mı denk gelir 😂 hatta tam saatine geldi niye bukez detoks etki etmedi gibi derken çaylar ve patatesler anca etki etti demek ki an itibari ile ishal oldum 🤣sürekli wc deyim kadın salonda tek oturuyor :KK70: her anlamda tam gününe denk getirmiş 😂
:D :D
Yarin kaç çıkacağını merak ediyorum
Yok kuzum tamam daha yarin basliyorum menude yazabilirim bakayim belki cumaya aday listesine girerim tugbaFB tugbaFB le SchonerDuft SchonerDuft un dedigi gibi kart aday olarak :KK48:
SchonerDuft SchonerDuft sen ne yapiyorsun tatli kiz :KK8:bu ara pek konusamadik

kaptanin dedigini yapip yaptigini yapmiyacagiz :deli:
Napim kuzum 67.beni 1 hafta kadar zorladı adet oldum bugün yarın umarım 66lari görürüm.
Haftaya cuma manavgata gitme ihtimalim var 65 olursam düz benden iyisi yok orda zaten sürekli hareket halinde oluruz görümcem ile yediklerim etki etmez zaten herkes diyette
Niye oyle oldu ki acaba ilac aliyo musun onlardan mi acaba 2 gun gecti bnmde ama zatn bi kac gun aksayabiliyo
Antibiyotik kullandım dişçiye gittim kilo kaybim oldu 3 kilo kadar normal aslında .
2 3 günlük aksamayi normal sayıyor drler canım

Sana atarim instgram dan canım benim takip ettiğim bir astrolog var o paylaşıyor her hafta.
Manavgattan kilo almadan dönecem inşalalh gelince de listeye devam edecem eğer duraksama olursa direk patates detoksu yapacam son kilolarımı öyle verecem zaten 60 62 arası olyum şimdilik bana yeter

:KK70: :KK70:

Napim kuzum 67.beni 1 hafta kadar zorladı adet oldum bugün yarın umarım 66lari görürüm.
Haftaya cuma manavgata gitme ihtimalim var 65 olursam düz benden iyisi yok orda zaten sürekli hareket halinde oluruz görümcem ile yediklerim etki etmez zaten herkes diyette

Antibiyotik kullandım dişçiye gittim kilo kaybim oldu 3 kilo kadar normal aslında .
Yavas yavas gitsin saglam gitsin kuzu yaa ama acelemizde var iste :D

:KK70: :KK70:

Olsun kuzum 65 olmasan da 67 nin altina düşersin regli de olmussun oradan da gider ne kadar olsa kar
Iyi olmus gorumcemde diyetteymis beraber diyet mod takilirsiniz :21:

Ben hergün WC çıkamayan ben üçüncüyü çıktım. Bu benim için mükemmel bir şey ama karnım şişti. Sanırım çayları büyük bardakta yapmamın sonucu şişirdi.
Evt da çaylardan şiş oluyor karın ama dediğim gibi sürekli wc ye çıkartıyor sonrada çok güzel düşüş oluyor 😍 çok sevindim ☺ sabah gelsin eksiler

Olsun kuzum 65 olmasan da 67 nin altina düşersin regli de olmussun oradan da gider ne kadar olsa kar
Iyi olmus gorumcemde diyetteymis beraber diyet mod takilirsiniz :21:
Evet 66 bile bana yeter aslında bu ara ama veriyorkende devamı gelsin artık.
Sen kaç oldun

Back
X