- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #322.541
Canım sanki sen de detoks yapıcaktn ne oldu?Ahh kilolar ah gidin bizden
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım sanki sen de detoks yapıcaktn ne oldu?Ahh kilolar ah gidin bizden
Canım cts Pazar pzts yapmayı düşündüm ama yapamadım şuanda yapamam zaten calisiyorunm belki cts Pazar 2 gün seklinde yapabilirimCanım sanki sen de detoks yapıcaktn ne oldu?
Bağırsağımda hunharca bir çalışma yapıyorlardı.Evt da çaylardan şiş oluyor karın ama dediğim gibi sürekli wc ye çıkartıyor sonrada çok güzel düşüş oluyorçok sevindim ☺ sabah gelsin eksiler
Aaaaa bende aynını yaptmBağırsağımda hunharca bir çalışma yapıyorlardı.
Bir bardak daha zayıflama çayı içen ben yatağıma girmiş bulunmaktayım. Yarın sabah 08.50 dişçi randevum var. Ben uyurken çalışsın bağırsaklar.
Sizlere iyi geceler kızlar.![]()
Dişçi koltuğunda cırcır olmayasınBağırsağımda hunharca bir çalışma yapıyorlardı.
Bir bardak daha zayıflama çayı içen ben yatağıma girmiş bulunmaktayım. Yarın sabah 08.50 dişçi randevum var. Ben uyurken çalışsın bağırsaklar.
Sizlere iyi geceler kızlar.![]()
Calismadigm yerden sordun bilmem kiBugün şeftali yedim o olur mu![]()
Evet hizlica gitsin esim gelmeden forma girmem lazim spora da basliuorimYaa yok yavaş yavaş diye diye yıllar oldu be kuzu hızlıca gitsin işte![]()
Sabaha gelsin eksikler dicem de ben önce sabit olsam onada şükür.Aaaaa bende aynını yaptmşimdi 1bardak zayıflama çayı içip yatağa öyle girdim aynı şeyi düşünmüştüm
gece çalışma devam etsin diye
İnşallah. Onu unutmadan önce iştahımı dizginliycekti dişim onun hatası.Dişçi koltuğunda cırcır olmayasın![]()
Aynen erkekmiş randevun zaten patates yesen yeterİnşallah. Onu unutmadan önce iştahımı dizginliycekti dişim onun hatası.
Benim asıl korkum dişçi dişime müdahale ederken karnımdan çıkan sesleri duyunca benim hakkımdaki düşünceleri ne olacak. Sabah sadece patates yiyip gidicem.
yarın önce sabit olucaz öbür sabah ise gelsin eksilerSabaha gelsin eksikler dicem de ben önce sabit olsam onada şükür.![]()
Tamam ama bugün bir tencere patates mideme girdi.Aynen erkekmiş randevun zaten patates yesen yeter
Gitmeden tartışmayı unutma ama![]()
Valla her detoks bana gelmiyor ayran detoksunu ne vardi nohutlu felan ben o detoksa 500 gram almistimTamam ama bugün bir tencere patates mideme girdi.
Sadece pul biber döktüm. Benden bir şey olmaz ya yok yani.
Valla bende merak ediyorum sabah tartıda kaç çıkıcam.
Mantıklı yürüdükçe vücutta rahatlar. Zıplama olayı yarın 500 hedefim.yarın önce sabit olucaz öbür sabah ise gelsin eksilerhatta yarın sabahtan 100 200grm filanda eksiye geçmiş olsak harika olur valla cumaya bence biz direk -1 olcaz bu arada 800tranbolin zıplaması yaptm
yarından sonrada gene bisikletlere başlarız yarın dr çıkışı yolu uzat biraz yürü bende koşu bandında yuriyim ozaman daha etkili olur sonrada gene atlama zıplama yaparz