Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ben de geçen cuma 77.8 idim
Bugün 76.3 olmuşum
-1.5 kilo
Hala regli olmadım inşallah pazar olurum da haftaya cumaya daha çok ekşi görürüm. Bayram hedefimi biliyorsunuz. Çookk gitmesi lazım çok. :rolleyes: :KK49:
Tebrik ederim canim :super::rolleyes:
Bende 5 kiloCUK verdim mi tamamdir :KK70:
:KK6:5 kilocuk mu o ney ki çerez çerez :KK6:boyle gidersen o bes kiloyu da vermek cok uzun surmez kuzum :KK36:
Selam kızlar, bu sabah 56,2 çıktım. Yüzdem 0,5. İki gündür tuvalete çıkamıyorum ama. Çok çok hastayım ateşim düşmüyor :KK43:
Gecmis olsun canim doktora gittin mi

:KK70::KK70: bizde artik cikma eksilir o disler :KK70:

Kuzuu napiyosun nasilsin noldu niye moralin bozuk
iyim canim idare ediom aman sorma benim zaten tek bi derdim vardi buraya geldigimden beri esimin okulu sonunda bitti ama bitiremeden bitti… yine sivalar cikmaza girdi ve benim yeni yollar deneyecek denetecek gücümde yok artik Burda bitirdik bu konuyu bundan sonra okul yok meslek yada herangi baska bisey olcak insallah

iyim canim idare ediom aman sorma benim zaten tek bi derdim vardi buraya geldigimden beri esimin okulu sonunda bitti ama bitiremeden bitti… yine sivalar cikmaza girdi ve benim yeni yollar deneyecek denetecek gücümde yok artik Burda bitirdik bu konuyu bundan sonra okul yok meslek yada herangi baska bisey olcak insallah
Hayirlisi olsun kuzum belki boylesi daha iyi olcaktir sizin icin ya gercektn cok zor orda okumasi yada esin istekli degildi calismaya baslarsa belki anlar zorlugunu bitirir okulu sen kendini üzme ❤️

**14.Takım 631.Etap***

Mavi95 (76.5///%)
ucukgenclik (66.6///%)
dugi (56.5///%)
kaptinn(59.3/58.8/0.5/0.84%)

Silent Scream (71.3///%) Kendi isteği ile ayrılmak istiyor.
antiaging (69.1/68.9/0.2/%0.29)
cakilinannesi (77.8/76.3/1.5/%1.93)
Dlrykc (54.0/53.8/0.20/%0.37)
yellow girl (62.5///%)
Verano_porteno (58.5/62.6/+4.1/%-0.25)
604. etapta bildirimsiz izine ayrılan üye kilo artışı ile geri döndü. (%5 ve 6 ay kuralından faydalanarak) Yüzdesi 28 e bölündü.

14. Takım ortalaması
tugbaFB tugbaFB
Benim rakip kopmuş gidiyor her hafta 1,5 kg den aşağı vermiyor maşallah benim ona yetişmem imkansız haftada dört dönsemde 1 kilo bile gitmiyor hiç bir zaman . Valla o 69 u gördüğünde ben 73 lerde olucam büyük ihtimal . Tebrikler Kizilbodur Kizilbodur

75 i kesin görürüm diyordum sadece 400 gr gitmis 76.1 ciktim .
Gerçekten çok üzülüyorum her tartildigimda 😪eşim demin tartılırken evdeydi o da merak edip baktı . Olsun üzülme ben senin vücudunu hiç böyle güzel bulmamıştım diyor 🤣bakıp bakıp duruyorum sana çok güzelsin deyip duruyo sabah akşam manyadi 🤣🤣 çok zayıfladın çok güzel oldu diyor ama 75 i biraz ucundan gorseydim ..of of ya 400 gramcik nedir ya şaka gibi

Back
X