Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

yok kuzu yayınlamadık
güzel düşünmüşün:KK36: mezun olup öle ayrılırsın artık
Bencede en azından bayrama hedefi de tuttururum. Anneannem de beni eskisi gibi görür. Şişman koca totolu görünce teyzelerim demesin bu kıza çok yedirmişsiniz diye. Annem bile onun stresini dünden yaptı. Akşam yemekleri yok bundan sonra dedi. Erkenden yiyorsunuz. Gece acıkan en fazla yoğurt yicek. Sabahta babama demiş. Bundan sonra alışveriş yok. Bu evde kilo verilecek. İyi hoş bunu yaz başı yumuşak versiyonu yaptı ama işe yaramamıştı. :KK70:

75 i kesin görürüm diyordum sadece 400 gr gitmis 76.1 ciktim .
Gerçekten çok üzülüyorum her tartildigimda 😪eşim demin tartılırken evdeydi o da merak edip baktı . Olsun üzülme ben senin vücudunu hiç böyle güzel bulmamıştım diyor 🤣bakıp bakıp duruyorum sana çok güzelsin deyip duruyo sabah akşam manyadi 🤣🤣 çok zayıfladın çok güzel oldu diyor ama 75 i biraz ucundan gorseydim ..of of ya 400 gramcik nedir ya şaka gibi
Demek ki begenilcek kivama geldin,😍 sn canim yavas yavas gider geriside haftaya 75 kesin

Regl olmasa 3 kilo veriyor :KK48: rakibim diye demiyorumm maşallahı var aman bizim gibi olmasın zaten hep böyle devam eder umarim ..
Biraz da bize bulaşır ins haftada 400 gram 300 gram 500 gram vermekten kusucam artık
Bnde basladim 500 lere :D artik ayda 2 kilo anca gider boyle devam edersek

Demek ki begenilcek kivama geldin,😍 sn canim yavas yavas gider geriside haftaya 75 kesin
Valla Bn de bgenmeye başladım kendimi . Bikini giyebilirim bu kiloyla bile abes durmaz öle fazlalık yok göze batacak . Hatta fena görünmüyor ama mayoyu tercih ederim 😁 birde benim kilom gerçekten 68 67 filan onu anladım 76 da bile böyleyse 68 de manken gibi olurum 😁

Valla Bn de bgenmeye başladım kendimi . Bikini giyebilirim bu kiloyla bile abes durmaz öle fazlalık yok göze batacak . Hatta fena görünmüyor ama mayoyu tercih ederim 😁 birde benim kilom gerçekten 68 67 filan onu anladım 76 da bile böyleyse 68 de manken gibi olurum 😁

Back
X