Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Benimde cumaya göre -200 Kızlar :KK43: bu arada net çok fena aşırı zor yazıyor yollamıyor alintilamiyor ifadede bırakamıyorum :KK43: bide geceden beri migrenim tuttu çok fena oldum neyse bari +lar gitti çarşamba sabah detok öncesi bende +900 dün 1.100 grm ödem gitmiş oldu yani -200 oldu güncel 62.3
1100gr cok iyi hic uzulmeyin artidan kurtuldunz dmk ki o artilar olmasa bayaaa gitcekti

Sanırım 20 haziranda 78.3 musum şimdi 76 filan 2 kilo anca gitmiş bu da çok az yani baya zor diyetisyene gitmeden 15 kg verdim ama soN 7 8 kilo kala gitsem hizlandirirmi diyorum bazen
Bence vucudunu tanimissindir artik diyetisyene ihtiyacin yok ama spor salonu olabilir o daha iyi sanki

**14.Takım 631.Etap***

Mavi95 (76.5/75.8/0.7/%0.91)
ucukgenclik (66.6/66.2/0.4/%0.60)
dugi (56.5/56.2/0.3/%0.53)
kaptinn(59.3/58.8/0.5/0.84%)

Silent Scream (71.3///%) Kendi isteği ile ayrılmak istiyor.
antiaging (69.1/68.9/0.2/%0.29)
cakilinannesi (77.8/76.3/1.5/%1.93)
Dlrykc (54.0/53.8/0.20/%0.37)
yellow girl (62.5/62.3/0.2/%0.32)
Verano_porteno (58.5/62.6/+4.1/%-0.25)
604. etapta bildirimsiz izine ayrılan üye kilo artışı ile geri döndü. (%5 ve 6 ay kuralından faydalanarak) Yüzdesi 28 e bölündü.

14. Takım ortalaması : 0.554

Kızlar hiçbir şekilde yazamıyorum girebilirsemde sayfaları bile degistiremiyorum ve çoğu zaman hiç girmiyor siteye direk bakım çalışması var yazıyor açılıyor ondan iyiki bari bildirim yapabildim migren hafifledi ama geçmedi :( halsizlik hala dünki kadar feci devam ediyor ayağa kalkamıyorum o derce halsizlik oldu ve wc olayı da bu sabah kalktığık da durmuştu devam etmiyor ucukgenclik ucukgenclik sen ilk kez yapiyorsun ondan sana daha güzel etki edecek ca benim bunye artk bu tarz seylere hem alisti hem de cok yorgun dusmus onu anladim :( çok çok zorlanıyorum belki artk biraz bünyemi dinlendirmem gerekli çok yorgun düştü çok zorlanıyorum :( ondan 5li rakamlara bu şekilde gitmek için kendimi harap etmesem mı acaba 5lere geçmeden önce bir mola versem sonra ilerleyen haftalarda mı o işe soyunsam diye düşünmeye başladım valla ama tab onu yapmak için de 1 kilo daha vermem lazım 1kilo daha verip mezun olup biraz dinlesem mi diye düşünmeye başladım kendimi topladıktan sonra da direk 5li rakamlar için diyete başlarım

Wc aşırı çıktım sanırım yordu biraz beni birde bugün kurye ve bankayla uğraşıyorum sinirimi bozdu. Çok gerildim
Inş çözülür sorun canım işler yolunda gitmeyince bu kurye banka işlerinde insan cidden sinirleniyor. Çok fazla o idrar söktürücü çay kullanma canım

Kızlar hiçbir şekilde yazamıyorum girebilirsemde sayfaları bile degistiremiyorum ve çoğu zaman hiç girmiyor siteye direk bakım çalışması var yazıyor açılıyor ondan iyiki bari bildirim yapabildim migren hafifledi ama geçmedi :KK43: halsizlik hala dünki kadar feci devam ediyor ayağa kalkamıyorum o derce halsizlik oldu ve wc olayı da bu sabah kalktığık da durmuştu devam etmiyor ucukgenclik ucukgenclik sen ilk kez yapiyorsun ondan sana daha güzel etki edecek ca benim bunye artk bu tarz seylere hem alisti hem de cok yorgun dusmus onu anladim :KK43: çok çok zorlanıyorum belki artk biraz bünyemi dinlendirmem gerekli çok yorgun düştü çok zorlanıyorum :KK43: ondan 5li rakamlara bu şekilde gitmek için kendimi harap etmesem mı acaba 5lere geçmeden önce bir mola versem sonra ilerleyen haftalarda mı o işe soyunsam diye düşünmeye başladım valla ama tab onu yapmak için de 1 kilo daha vermem lazım 1kilo daha verip mezun olup biraz dinlesem mi diye düşünmeye başladım kendimi topladıktan sonra da direk 5li rakamlar için diyete başlarım
Kuzum sen niye böyle moralini bozdun ki ilk zamanki gibi zaten veremezdin ama Ama ucukgenclik ucukgenclik ve seni gerçekten tebrik ederim artı olmanıza rağmen elinizden geleni yapip eksiye bile geçtiniz ❤
Sen detoks yapmadan veriyordun zaten o nedenle detoks işine bidaha hic girme ve normal beslenme düzenine geç 5li rakamlarda hayal degil bu kadar yaklaşmışken sakin pes etme 😡
Valla bak yaklaşıyorum sana dilimden kurtulamazsın 😂😂

Kuzum sen niye böyle moralini bozdun ki ilk zamanki gibi zaten veremezdin ama Ama ucukgenclik ucukgenclik ve seni gerçekten tebrik ederim artı olmanıza rağmen elinizden geleni yapip eksiye bile geçtiniz ❤
Sen detoks yapmadan veriyordun zaten o nedenle detoks işine bidaha hic girme ve normal beslenme düzenine geç 5li rakamlarda hayal degil bu kadar yaklaşmışken sakin pes etme 😡
Valla bak yaklaşıyorum sana dilimden kurtulamazsın 😂😂
Sağol canım benim 😍 evt aslında o açıdan düşününce iyi bir şey başardık ve bu saatten sonrada zaten benden az gideceği belli birde artk uzun süreden sonra diyetten yoğrulmuşken bu detoks beni iyice zorladı dün akşam artk resmen hem hasta oldum hem depresyona girdim o kadr kötü oldum ama artk kendimi sıkmadan ilerlemem lazım zaten öbür türlü stresden daha zor kilo gidiyor

O kesin olacaktı canım biz gece yola çıkıcaz ben ancak pazartesi tartılırım
Pazartesi dönmüş olacakmisin 😍 ozman hafta sonuda böyle öglen tavuk salta, akşam da yoğurtsebze yapmaya çalış pazartesiye harika bir düşüş gelir pazartesi sende 65'ler bende 61'ler yazacak 😍👌

Inş çözülür sorun canım işler yolunda gitmeyince bu kurye banka işlerinde insan cidden sinirleniyor. Çok fazla o idrar söktürücü çay kullanma canım
O idrar söktürücü çay yani detoks çayı zaten sadece 2gün patates detoksu yapılırkendi yani dün akşam bitti

Back
X