- 18 Haziran 2019
- 1.374
- 3.684
- 83
- 30
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #323.201
Plank ile çok güzel toparlanıyormuş karın. Ben öyle duydum.Yalan atmaa bünyamııiinnninsallah dumduz bi karinlada yaparm bu oncesi sonrask fotosunu
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Plank ile çok güzel toparlanıyormuş karın. Ben öyle duydum.Yalan atmaa bünyamııiinnninsallah dumduz bi karinlada yaparm bu oncesi sonrask fotosunu
![]()
LİSTE YAYINLADIM BAKALIM HAFTA SONU KİMLER KAÇAMAK YAPMIŞGunaydin kizlaarr gece 3 te uyuduk o yuzden simdi uyandimsizler napiyosnz hafta sonu ndan arti cikan vsr mi
aynen öle kuzumPAZARTESİ KONTROL KİLO
Mavi95-- 75.8 ----
ucukgenclik-- 66.2 ----
dugi--56.2 ----
kaptinn--58.8 ----
antiaging--68.9 ----
cakilinannesi--76.3 ----75.6
Dlrykc--53.8 ----
yellow girl--62.3 ----
Verano_porteno--62.6 ----
Bu şekilde mi olcak bilemedim@tgb1907
Sağol.cnm bikac dakkalık birşeymiş geçti sonraNasıl oldun mavicim. Geçmiş olsun.
PAZARTESİ KONTROL KİLO
Mavi95-- 75.8 ----
ucukgenclik-- 66.2 ----
dugi--56.2 ----
kaptinn--58.8 ----
antiaging--68.9 ----
cakilinannesi--76.3 ----
Dlrykc--53.8 ----
yellow girl--62.3 ----
PAZARTESİ KONTROL KİLO
Mavi95-- 75.8 ----76.0
ucukgenclik-- 66.2 ----
dugi--56.2 ----
kaptinn--58.8 ----
antiaging--68.9 ----
cakilinannesi--76.3 ----75.6
Dlrykc--53.8 ----
yellow girl--62.3 ----
Ağzından bal damlıyor.Cakilinannesi gercekten muthis kilo veriyor ya valla bunyesi cok iyitakir takir iniyor beni gecti bile ben 80 den 76 ya 2 ayda indim 80 de ve 78 de 1 ay takildi baya iyi valla masallah 2 günde 700 gram vermiş cumaya kadar 74 olucak valla![]()
Kızın tek bi kaçamağı var oda pasta o nedenle bence çok doğru yapıyor duraklama yaşayana kadar yaptığı diyet programı ne ise ona devam ediyor, tabi emzirmeside bi avantajCakilinannesi gercekten muthis kilo veriyor ya valla bunyesi cok iyitakir takir iniyor beni gecti bile ben 80 den 76 ya 2 ayda indim 80 de ve 78 de 1 ay takildi baya iyi valla masallah 2 günde 700 gram vermiş cumaya kadar 74 olucak valla![]()
Benim de alırken kolay verrkrn çok çok çok zorAğzından bal damlıyor.bünyem biraz değişik benimm. Çok hızlı kilo verip çok da hızlı alıyorum. Verirken güzel dr alırken hiç değilll.
![]()
Dun 10 tane mekik 25 sn de plank yaptm su an karnim felaket aciyoPlank ile çok güzel toparlanıyormuş karın. Ben öyle duydum.çok fazla yapamıyorum da kendisini.
Ben arti ciktimLİSTE YAYINLADIM BAKALIM HAFTA SONU KİMLER KAÇAMAK YAPMIŞ![]()
Yeşil.cay iç cnmRegl olmadim cok fazls gecti günü anlamadm bende niye boyle oldu kekik cayida ictm ama fayda etmedi sistikce sisiyorum![]()
İşe yarar mi ki normalde kekik bende işe yariyoduYeşil.cay iç cnm