Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Evet ya hem seviniyorum hem üzülüyorum uzaklaşacak diye emzirmeyi bıraktıgimda çok üzüldüm ağladım hatta bı kaç gün sanki uzaklaşmış gibi geliyor du :) annelik zor
Valla bu emzirme dönemi beni çok korkutuyor sırf zorlu süreç yüzünden. Ama öyleyken bile meme reddi yaşadığımızda çok üzülürdüm emmiyo diye. Annelik işte. Nolursa olsun aman o iyi olsun da diyoruz

Yok canım çıkmadı şükür. Güzelce muayene oldu. Bebeklerin kan yutmasında bir sakınca yokmuş. Göğüslerim tam 6 ay kanadı ama çok zordu gerçekten. 20cc kadar sütümü sağıyordum kanlı kısım bitene kadar ardından emziriyorum. Kıyamıyodum gene kan yutmasına. Sonra kv gördü sağdığım sütü şok oldu. Açık kırmızı süt😁😁 kıyamadı gümüş kapaklar var pahalı biraz ondan sipariş verdi hemen sağolsun. Öyle geçti. Zaten ek gıdaya da geçtik. Daha az emdiği için kanamıyor artık
İyi sevindim. Bende hiç emmemişim sadece hastane emmişim. Sonra bir buçuk yaşına gelince istemişim annemde iki gün vermiş anneme kızmışlar bozuktur verme diye anneminde işine gelmiş, sanırım. Mamayla büyütmüş beni. Sanırım o yüzden çok hastalıklı bir insan oldum

İyi sevindim. Bende hiç emmemişim sadece hastane emmişim. Sonra bir buçuk yaşına gelince istemişim annemde iki gün vermiş anneme kızmışlar bozuktur verme diye anneminde işine gelmiş, sanırım. Mamayla büyütmüş beni. Sanırım o yüzden çok hastalıklı bir insan oldum
Üzüldüm, ama biraz da bünyeyle alakalı sanırımm. Ebet anne sütü büyük nimet gerçekten herkes ister bebeğini emzirmeyi. Bazen de olmuyor. Ya bebek emmiyo ya da annenin sütü olmuyor. Ben emziriyorum ama çakılın kalbinden akciğerlerine giden damarlardan birinde deliği var. Doktorumuz enfeksiyona yatkınlığı var çabuk hasta olur zor iyileşir demişti cidden de öyle. Benden 16 gün sonra doğum yapan bir arkadaşım var. Onun da sütü gelmedi. Mamayla besliyor bebeğini. Maşallah nazarım değmesin çocuğun bir kere hasta olduğunu duymadım. Oysa biz daha kırkımız çıkmadan hastalandık 1 hafta hastanede yattık. O kadar üstüne titrememize rağmen

Üzüldüm, ama biraz da bünyeyle alakalı sanırımm. Ebet anne sütü büyük nimet gerçekten herkes ister bebeğini emzirmeyi. Bazen de olmuyor. Ya bebek emmiyo ya da annenin sütü olmuyor. Ben emziriyorum ama çakılın kalbinden akciğerlerine giden damarlardan birinde deliği var. Doktorumuz enfeksiyona yatkınlığı var çabuk hasta olur zor iyileşir demişti cidden de öyle. Benden 16 gün sonra doğum yapan bir arkadaşım var. Onun da sütü gelmedi. Mamayla besliyor bebeğini. Maşallah nazarım değmesin çocuğun bir kere hasta olduğunu duymadım. Oysa biz daha kırkımız çıkmadan hastalandık 1 hafta hastanede yattık. O kadar üstüne titrememize rağmen
Canım benim. Çok geçmiş olsun. Umarım ilerde bir sorunu olmaz. Hastalık cidden hem aileyi hem bebeği çok yoruyor.

:KK70: inşallah sanada banada gelir o azimden tekrar
Ay insallahhh gelsinde eriyelm artikinnn

Dün ev sahibi geldi kadın 47.5 kilo bana diyorki dünyanın en zor işi kilo almak en kolayı kilo vermek dedim sen ne diyon ya ağzını üstüne vurasım geldi yani o derece dalga geçer gibi 🤯😅
Bnmde bi kuzen var oyle hamileyken 53 kilo mu neydi 🙄 bide sistim fln diyodu sövuyodm :D
Al benden de o kadarrr. 😁😁 hatta tam 2.5 aylıktı kanlı bi şekilde kustu. Çok korkmuştum apar topar acile gittik. Meğerse göğsüm kanıyormuş haberim yok. 😁😁 ben sadeve daha çok acıyo sanki bu ara diyodum.
Bnm annem hala der vampor senin cocugun diye :D cok cektm ben emziremedm mastit oldm gogsüm patladi o sol tarafta hasar var su an sekil bozuklugu fln atesler icinde yattim haftalarca cocuga bakamadm fln o ara zayiflamistm bak :D
Guzelce ettim kahcaltimi kuzum :spor:
Menemen vardi 1 yumurtali yarisini yedim
1 yumurta
6 zeytin
kk peynir
Bide dunden kalan 1 dilim ekmek vardi tost makinasina koydum kizardi onu kemirdim :KK70:
Bn yine cok yedim kahvaltida 🤦 doymuyorm bu ara +500 deyim :(

Bnm annem hala der vampor senin cocugun diye:KK70: cok cektm ben emziremedm mastit oldm gogsüm patladi o sol tarafta hasar var su an sekil bozuklugu fln atesler icinde yattim haftalarca cocuga bakamadm fln o ara zayiflamistm bak :KK70:
Gülsem mi üzülsem mi bilemedim. O zamanı yaşarken insan çok zorlanıyor da sonradan hatırlayınca gülüyor. Sinirden heralde. 🤭 mastit olmadım hiç ama kötüymüş baya geçmiş olsunn

Hemen de büyümesin sonra uzaklaşıyolar anadan babadan. 🤭 geçen anneme çakılı şikayet ediyorum. Yemek yemiyo, tokalarını yemeye çalışıyo, fark etmezsem diye korkuyorum falan dedim. O zaman da hastaydı ateşi vardı çok. Bana diyo ki sen anne olmayı kolay mı sandın. Anneler böyle yaşlanıyo dedi. Dedim ben ne bileyim bana doğan büyüyo dediler🤣
Ahahajaj :D bu yonlerini anlatan olmadi hic dohru :D

Gülsem mi üzülsem mi bilemedim. O zamanı yaşarken insan çok zorlanıyor da sonradan hatırlayınca gülüyor. Sinirden heralde. 🤭 mastit olmadım hiç ama kötüymüş baya geçmiş olsunn
Evet simdi guluyorm ama kiziyormda kendime kopsada emzirseydim cekmeseydik o kadar.
Gogsume yaoisan gogus pedini hickira hickira aglayarak ciksrtmistm aynanin karsisinda esim yazik ben cekeym bi anda bitsin dediydi nasi bsktiysam koykup odaya kapattydi kendini sabaha kadar cikmadiydi :D:D:D

Kızlar valla anne olmamak için bana çok güzel nedenler veriyorsunuz bu ne ızdırap bu
İlkte cahillik oluyo canim korkma sen butunn onlemleri alirsan sprun olmaz :D mesela ben 2. Ye hamile kalinca hemen gogus kalkani alcm herseyden once cunku o olsaydi bunlar olmazdi :D 90 tl den kactik rahat bi milyar masraf yaptik :D:D

İlkte cahillik oluyo canim korkma sen butunn onlemleri alirsan sprun olmaz :KK70: mesela ben 2. Ye hamile kalinca hemen gogus kalkani alcm herseyden once cunku o olsaydi bunlar olmazdi :KK70: 90 tl den kactik rahat bi milyar masraf yaptik :KK70::KK70:
Bak bu çok doğruuu. O kremlere verdiğim parayla ben daha en baştan gümüş kapak alırdım. Böyle acılı olmazdı. Ve göğüs kalkanı kullandım mesela bana iyi gelmemişti😁😁 hatta sütümü azaltmıştı hatırladım şimdi

Bak bu çok doğruuu. O kremlere verdiğim parayla ben daha en baştan gümüş kapak alırdım. Böyle acılı olmazdı. Ve göğüs kalkanı kullandım mesela bana iyi gelmemişti😁😁 hatta sütümü azaltmıştı hatırladım şimdi
Aa o zmn duzeltiyorm gumus kalkan almak onemli :D bnmde aklimda olsun

Back
X