Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ve kızlarrr şu an 63 kiloyken giydiğim pantolonun içine sığdım. Azcik sıktı ama sığdım valla bana ne. 🤣🤣 daha geçen p tesi denedim de kapanmamıştı. Anneme gösterip ne zaman kapanır acaba bayrama giyebilir miyim demiştim. Bayrama daha da rahat olur😍😍😍
Sporun gücü 👍

15 dk normal yürüyüş 15 puan
50 dk tempolu yürüyüş 125 puan
8 dk kosu 32 puan
15 dk eliptik 60 puan
15 dk bölgesel 15 puan
15 dk dambil ile bolgesel 30 puan
1000 tane ip atlama 200 puan
Toplam 477 puan
blonde ambition blonde ambition
Bende 10dk bacak hareketleri yaptım diye seviniyorum 😨

Öğlen yemekhanede çorba ,, genelde sebze ve et yemeği oluyor onu alıyorum yanına da yoğurt ayran
Sence sabah ve akşam ne yiyeyim canım bayrama kadar. Squat kaç tane yapayım günde? Etki etmessi için. Son dediğin de köprü hareketi galiba dimi. Kaçar tane yapayım bunlardan
Kusura bakma canım evi temizliyordum. Ancak bütün işim bitti şimdi.
İsmini bilmiyordum köprü olabilir. Hızlı bir tempoda gitmesi lazım. Yapabilirsen 20×3 köprüyü squatta normali 50 ile başla hergün 10 arttır, sumo squat 40 başla canım onuda arttır duvara yaslanıp oturur gibi dur 50 saniyeyle başla canım onu da hergün arttırmaya çalış dayanabilceğin kadar 3 5 saniye gibi aklıma bunlar geliyor ama kızlar sevgili toto güzelleştirme için sizin önerileriniz neler?????

Spor müthiş inceltiyor yürüyüş özellikle gobek bel inceltiyor
Kalça incelse yeter bana canım ya bel göbek onu zaten hallettim 😅
Kusura bakma canım evi temizliyordum. Ancak bütün işim bitti şimdi.
İsmini bilmiyordum köprü olabilir. Hızlı bir tempoda gitmesi lazım. Yapabilirsen 20×3 köprüyü squatta normali 50 ile başla hergün 10 arttır, sumo squat 40 başla canım onuda arttır duvara yaslanıp oturur gibi dur 50 saniyeyle başla canım onu da hergün arttırmaya çalış dayanabilceğin kadar 3 5 saniye gibi aklıma bunlar geliyor ama kızlar sevgili toto güzelleştirme için sizin önerileriniz neler?????
Bunları her gün yapicam canım teşekkür ederim eline emeğine sağlık 💗💗💗

Kalça incelse yeter bana canım ya bel göbek onu zaten hallettim 😅

Bunları her gün yapicam canım teşekkür ederim eline emeğine sağlık 💗💗💗
Rica ederim canım. Köprü dediğin hareketi plates hocam öğretmişti erkekti bir kere yapar göstermek için sonra yapmazdı ben erkeğim yapmamalıyım derdi.

Rica ederim canım. Köprü dediğin hareketi plates hocam öğretmişti erkekti bir kere yapar göstermek için sonra yapmazdı ben erkeğim yapmamalıyım derdi.
Allah Allah poposunu çıkarıyor diye mı öyle dedi acaba 🤣🤣
Kızlar kefir diyeti yapanınız oldu mu haftada 4 kilo diyor. Sabah aç karna 500 ml için yarım saat sonra kahvaltı yapın diyor.
Hiç denemedim ama kefirin kalorisi de pek az değil. Bence ac karna kefir içip kahvaltı ve akşam olmak üzere 2 öğün yenirse işe yarayabilir

Back
X