canıımm yarın akşam çıkıcaz geze geze gidicez ama ben hala en ufak hazırlık yapmadım

acil totomu kaldırmalıyım

çok fena oldum tubi dün ablamdaydım doğuma çok az var inslh bir aksilik olmaz ise biz tatilden dönünce direk o doğuma girecek tatilden dönünce ikinci kez teyze olucam bir kız daha geliyor

ablam halime annemin zaten yaşı var bide öyle hareketli diildir genelde halsiz ve pratik de diildir derken dün resmen herkes oturdu koca evi tek başıma sildim desem yalan olmaz

spor kondisyonundan kaslar kuvvetli tabi

biz silince böyle parlamıyor böyle pırıl pırıl olmuyor nasıl kuvvet var nasıl bastırıyorsun vs. Diye diye bana bütün evi sildirdiler

dedim maşallah ya negüzel siz karşıya gecip gaz veriyonuz ben kendimi parçalym burda devam edin bu gazla ben komple binayı parlatırım

bastıra bastıra kol kaslarım gelişti ev harika ışıldadı düşün 8tane kapıyı tek başıma kolarak cif le ov temizle durula kurula parladılar arkasından koca sürgülü camları ,duvarları derken apartmanı boydan hortum takıp yıkamadığım kaldı

komple mutfağıda aynı şekil sildim

tabi taa kahvaltı ya orda idim ce gece 2ye kadar yaptm

bir ara yiğenim basket kursu vardı ona götürüp getirdik sonra aralıksız gece 2ye kadar sildim gece eşim geldi aldı bu sabah her yerim tutulmuş resmen