Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Valla var ya mama bile seçen her marka sütü bile içmeyen kedi bugün sokak kedisi gibi uzatılanı yedi şok oldum ya.
Artık ne kadar lezzetli olduysa . Of valla acıkmaya başladım bi ıspanaklı börek çayla iyi giderdi şimdi of of .. işkence çekiyorum artık ya

Ilerleyen saatlerde başıma gelecek olan sana erken saatte gelmiş hele saat 10 oldu mu 11 12 benim kivrandigim saatler böle 11 oldu mu açlıktan yine zararlı şeyler canım istemeye başlıyor çok zorluk çekiyorum umarim cuma tartıda karşılığını alırım ama malesef hep 400 gram filan gidiyor çakıl gibi şöyle 2 kilo gitse hadi bari 1 kilo ya bari 900 gram.gitse ona bile raziyim 81 den şakır şakır indi 74 e inmiş ben 81 den 75 e bile 2 aydır inemedim ya nasıl biseydir anlamadım 75.0 i dahi göremedim temmuzu 74 ile kapatmakti hayalim ama çok zor
Çünkü beynini çok olumsuz sartlandiriyosun canım artı olarak çakıl emziriyor metabolizması çok hızlı çalışıyor. Cok kafana takıyorsun hergun böyle mesajlarını okuyorum kendini biraz salsan,ve tamamen kaçamak yapmadan beslenirsen inan sen de verirsin. Kalbimizin atması her şey beynimiz sayesinde sen beynine sürekli 400 gidiyor az gidiyor diye komut veriyorsun. Halbuki bir hafta tartılma (çünkü vücut haftanin 1 2 günü çok ödem toplar sonra salarmis sen bu ödemi görür de kendimi yine olumsuz etkilersen olmaz) ve kendime sürekli ben 900 Gr veriyorum de gel de bak gör.

Çünkü beynini çok olumsuz sartlandiriyosun canım artı olarak çakıl emziriyor metabolizması çok hızlı çalışıyor. Cok kafana takıyorsun hergun böyle mesajlarını okuyorum kendini biraz salsan,ve tamamen kaçamak yapmadan beslenirsen inan sen de verirsin. Kalbimizin atması her şey beynimiz sayesinde sen beynine sürekli 400 gidiyor az gidiyor diye komut veriyorsun. Halbuki bir hafta tartılma (çünkü vücut haftanin 1 2 günü çok ödem toplar sonra salarmis sen bu ödemi görür de kendimi yine olumsuz etkilersen olmaz) ve kendime sürekli ben 900 Gr veriyorum de gel de bak gör.
Deniyim cnm insallah gider

Deniyim cnm insallah gider
Sen merak etme kendi sürekli de ben sporumu diyetimi en iyi şekilde yapıyorum ve gayret ediyorum kilom da gidiyor de stres yaparsan çok veremezsin gerçekten çok etkiliyor birşeyi kafaya takınca olmuyor rahat bırakırsan o şey dönüp dolaşıp seni buluyor 😍 tecrübeyle sabit 1 ay boyunca gram veremedim haziran ayı hep sabit geçti benim için sonra farkettim süreci ben uzatmsim

Kızlar bu sefer eminim regli olduğuma 😁 kesin bilgi. Sabah tartılmıştım 74.8 çıktım. Bugün çok spor yapamam sanırımm. Goncama da dinden sözüm var bebeyi uyutunca film izlicez 🤭 1000 kez zıpladım. 120sn plank yaptım. Belki yatmadan 20dk cık kardiyo yaparım. 60sn daha plank da yapabilirim artı olarak. İnşallah cumaya 74.5😍 ama şimdi içimdeki pis kandan kurtulacağım için haftaya güzel ekşi görürüm diye düşünüyorum :KK36:
Daha dün geldin ve an itibari ile 10 kilo gitmiş oldu :KK70: şaka gibi 😂 benimde bu gurup ta giden kilom tam 10 kilo ama benim ki 7 ay sürdü aahhaaahaa :KK70: ay sen koşarken biz sürünerek ilerliyoruz resmen :KK70:

Valla süper kilona bayıldım ins 2 kiloyu da kolayca verrsin darısı başıma 6.5 kilom kaldı benimde 15.5 kg verdim 6.5 verip 69 oluncada 65 için uğraşıcam
İnşallah canım teşekkür ederim 😍💗 kabızlık sorunu çok yaşıyorum afedersin yaa😣😣😭 yoksa verilir de... Sen de çok güzel kilo vermişsin canım 15.5 süper. Bel ve kalça ölçün ne? İnşallah canım sen 65 ol çıtı pıtı olursun boyun da baya uzun manken gibi olursun

Daha dün geldin ve an itibari ile 10 kilo gitmiş oldu :KK70: şaka gibi 😂 benimde bu gurup ta giden kilom tam 10 kilo ama benim ki 7 ay sürdü aahhaaahaa :KK70: ay sen koşarken biz sürünerek ilerliyoruz resmen :KK70:
Daha gidecek 25 kilo vaarrr. Benim süründüğüm günler de gelcek. (Umarım gelmez) 🤣🤣🤣 hızlı gittiği için biraz tuhafım aslında ama p.tesi giydiğim pantolonu 70 kilo iken giyemiyordum. O yüzden mutluyum :KK70:

Ahh ahh gözümün önündeydi canım ramazanda da aynı şey oldu aynı şeyleri yedik o benden fazla yedi ben ekmek bile yemedim doğru dürüst o 5 kilo verdi ben hic🤷‍♀️🤯
Biz bir ara erkek arkadaşımla her akşam yemeğe veya tatlıya dışarı gidiyorduk 2hafta falan. Ben 5kg aldım o 1.5 kg verdi 😏

Ilerleyen saatlerde başıma gelecek olan sana erken saatte gelmiş hele saat 10 oldu mu 11 12 benim kivrandigim saatler böle 11 oldu mu açlıktan yine zararlı şeyler canım istemeye başlıyor çok zorluk çekiyorum umarim cuma tartıda karşılığını alırım ama malesef hep 400 gram filan gidiyor çakıl gibi şöyle 2 kilo gitse hadi bari 1 kilo ya bari 900 gram.gitse ona bile raziyim 81 den şakır şakır indi 74 e inmiş ben 81 den 75 e bile 2 aydır inemedim ya nasıl biseydir anlamadım 75.0 i dahi göremedim temmuzu 74 ile kapatmakti hayalim ama çok zor
Boy kitle endeksiyle alakalı mavim ya. Bende gıdım gıdım gidiyor gıcık oluyorum

Back
X