Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Şeytan diyo git ıspanaklı börek al kahvaltıda ye .
Zaten uzun zamandır canım çekiyor . Zaten kilo da veremiyorum haftalardır.
Biktim artık ben ya of . Diyet falan yapmak istemiyorum . Çok sıkıldım . Emeğimin karşılığını alamıyorum
Canım sen ölçülüyor musun? Sen çok sağlam spor yapıyorsun kas kütlen artmış olabilir mi? Kas yağdan çok daha ağır olduğu için tartıda artı görebilirsin. Mezurayla ölçül bence. Baktırabiliyorsan Tanitayla yağ kas oranına da baktır. Bu kadar sporla eksi görmemen üzücü olsa da sen bayağı ince görünüyorsun, canını sıkma lütfen

Canım sen ölçülüyor musun? Sen çok sağlam spor yapıyorsun kas kütlen artmış olabilir mi? Kas yağdan çok daha ağır olduğu için tartıda artı görebilirsin. Mezurayla ölçül bence. Baktırabiliyorsan Tanitayla yağ kas oranına da baktır. Bu kadar sporla eksi görmemen üzücü olsa da sen bayağı ince görünüyorsun, canını sıkma lütfen
Malesef yağ kas ölçümü yok ben de merak ediyorum onu . Mezura ile.olcum yapiyorum.ama onda da haftalik pek oynama olmuyor spor salonunda olcmuslerdi aydan aya ölcürüyorum orda . Imcelmsim biraz

**14.Takım 632.Etap***

Mavi95 (75.8/75.9/-0.1/%0.01 )
ucukgenclik (66.2/66/0.2/%0.30)
dugi (56.2/56.1/0.1/%0.18)
kaptinn(58.8///%)

antiaging (68.9/68.5/0.4/%0.58)
cakilinannesi (76.3/74.5/1.8/%2.36)
Dlrykc (53.8/53.6/0.20/%0.4)
yellow girl (62.3///%)
Verano_porteno (62.6/62.2/0.4/%0.64)

14. Takım ortalaması :

tugbaFB tugbaFB yüzde doğru mu bilmiyorum ama Ekledim.degisiklik yok malesef 75.9 çıkıyor

Çok yüklenme cnm.agrin olmasın.
Doğru diyorsun canım. Sabah yürüyüş yaptım nerde eski tempo eve geldim belim ağrıyor diye direk ilaç içtim. Yaşlandım düşmekten. Bir insan hayatı boyunca kaç kez düşer ya:mad: ben sürekli kendimi yere oturmuş merdivenden yuvarlanmış düşmüş buluyorum

B Baharyagmuru35 canım istediğini ye bence bugün şuanki kilon belli yarın çok fark olursa sen zaten hata yaptığını anlayacaksın ama kendin hatalarını ve doğrularını ayırt etmelisin. Ben de birçok kez Yoruldum diye izne çıkma planı yaptım ama bak listede unutuldum izni devam ettim belki etmesem şuan 70 ve üstü olacaktım o yüzden pes etme sende ne olur

B Baharyagmuru35 canım istediğini ye bence bugün şuanki kilon belli yarın çok fark olursa sen zaten hata yaptığını anlayacaksın ama kendin hatalarını ve doğrularını ayırt etmelisin. Ben de birçok kez Yoruldum diye izne çıkma planı yaptım ama bak listede unutuldum izni devam ettim belki etmesem şuan 70 ve üstü olacaktım o yüzden pes etme sende ne olur
Kahvaltı yapıyorum şuan diyet ama bi parmak sosis de koydum yanına omletin benim keediyle yiyoruz 🤣

Son düzenleme:
Doğru diyorsun canım. Sabah yürüyüş yaptım nerde eski tempo eve geldim belim ağrıyor diye direk ilaç içtim. Yaşlandım düşmekten. Bir insan hayatı boyunca kaç kez düşer ya:mad: ben sürekli kendimi yere oturmuş merdivenden yuvarlanmış düşmüş buluyorum
Bence biraz daha dinlen pazartesi başlarsın canım ya çok geçmiş olsun 😓

**14.Takım 632.Etap***

Mavi95 (75.8/75.9/-0.1/%0.13 )
ucukgenclik (66.2/66/0.2/%0.30)
dugi (56.2/56.1/0.1/%0.18)
kaptinn(58.8///%)

antiaging (68.9/68.5/0.4/%0.58)
cakilinannesi (76.3/74.5/1.8/%2.36)
Dlrykc (53.8/53.6/0.20/%0.4)
yellow girl (62.3///%)
Verano_porteno (62.6/62.2/0.4/%0.64)

14. Takım ortalaması :

kaptinn kaptinn nerdesin canım

Kahvaltı yapıyorum şuan diyet ama bi parmak sosis de koydum yanına omletin benim keediyle yiyoruz 🤣
Afiyet olsun canım size. Biz de bugün valla kahvaltıyı tam yaptık. Bende haftalar sonra hindi salam yedim. Kediye kaşarlı salamlı tabak yaptı babam masada yanımızda bizle yedi.
Tatlı minnoşunda evi oldu hastalık sayesinde canım ya. Çok büyük sevap işlediniz bence. Ona da size de sağlıklı güzel ömürler. :KK36:

Afiyet olsun canım size. Biz de bugün valla kahvaltıyı tam yaptık. Bende haftalar sonra hindi salam yedim. Kediye kaşarlı salamlı tabak yaptı babam masada yanımızda bizle yedi.
Tatlı minnoşunda evi oldu hastalık sayesinde canım ya. Çok büyük sevap işlediniz bence. Ona da size de sağlıklı güzel ömürler. :KK36:
O zaten 2 yıldır bizimmleydi cam guzeliydi ev guzeli oldu cadi 🤣 sagol cnm.
Sizin kedi de maşallahı var kasarlar selamlar maşallah afiyet olsun 🤣🤣

O zaten 2 yıldır bizimmleydi cam guzeliydi ev guzeli oldu cadi 🤣 sagol cnm.
Sizin kedi de maşallahı var kasarlar selamlar maşallah afiyet olsun 🤣🤣
Çok şımarık bizimki ya ben burada değilken babamla annem ona hep tavukla dönerle büyüttüğü için ben mamaya alıştırıyorum onlar kendi yediklerine o da onlara şımarıklık yapıyor evde bir bana tırnakla diş geçiriyor onlar hep miyav miyav sizi seviyorum modu. :KK70:

3. gün menümde karbonhidratı azaltınca kalorim 1000 civarı kalıyor. 1300'e çıkmam lazım. İştahım da azaldı. Bugün de tavuk yiyeceğim :KK35:. Kabak çekirdeğini özledim yanına eklesem iyi olur mu?

Kizlar size bisey danismak istiyorum cünki ben baya kararsiz kaldim...
SImdi benim esimin busene tatil yapma durumu malesef yok benim bi uc hafta Kadar iznim var

simdi söyle bi imkanim var kayinvalidemler haftaya cumartesi arabayla türkiyeye gitcekler arabada yer oldugu icin bende onlarla gidebilirim ve onlar beni kendi annemlerin oldugu yere birakcaklar ordan izmire devam etcekler...
bende annem babam abim abimin esi ve Kücük kardesimin oldugu yere gitcem onlarla tatil yapcam
yazligimiz var bi süre orda kaliriz bir süre köyde ve Istanbul tekirdag gibi gidip gezme imkanlarim var bir iki gün falan
annemde zaten dislerini yaptiracagi icin Hemde ona destek olmus olurum gibi düsündüm...

siz olsaniz gidermisiniz?
Süper olur . Fırsatı kaçırmazdım ben. En kötü tatil tatilsizlikten iyidir. :halay:. Ben de yarın çıkıyorum.

3. gün menümde karbonhidratı azaltınca kalorim 1000 civarı kalıyor. 1300'e çıkmam lazım. İştahım da azaldı. Bugün de tavuk yiyeceğim :KK35:. Kabak çekirdeğini özledim yanına eklesem iyi olur mu?
bi kaç gün bence vucudu şaşırtmak için 1000 kalori alabilirsin canım
1 avuç yenilebilir kabak çekirdeğide
badem,fındık,ceviz de tüketebilirsin canım ara öğünlerinde

Back
X