Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ay 2 sene oldu nerdeyse emziriyorum daha tam tersi iştahım açılıyo bi bana yaramadı emzirmek ahahhaha :KK53: tebrik ederim canım gerçekten bu haftan çok başarılı geçmiş
Teşekkür ederimm. :KK37:Ben de kilo aldım kızım 9 aylık olana kadar. Sürekli açım diyodum. Şimdi tam tersine döndü :KK70:

Çok ağrım var kızlar ya hala anlamadım düşmeden mi âdetimde bitti sayılır ondan mı?
:mad:
Ortopediden randevu aldım haftaya gidicem ona ama geçici bildiğiniz bir yöntem var mı kızlar içtiğim ilaçlar bile sadece hafifletiyor işe yaramadı.

Çok ağrım var kızlar ya hala anlamadım düşmeden mi âdetimde bitti sayılır ondan mı?
:mad:
Ortopediden randevu aldım haftaya gidicem ona ama geçici bildiğiniz bir yöntem var mı kızlar içtiğim ilaçlar bile sadece hafifletiyor işe yaramadı.
Hiçbir fikrim yok :( bacağın ağrıyor di mi? Geçici çözüm acile mi gitsen acaba ya da kas gevşetici falan bilemedim. Yanlış bi şey önermek istemem

Hiçbir fikrim yok :KK43: bacağın ağrıyor di mi? Geçici çözüm acile mi gitsen acaba ya da kas gevşetici falan bilemedim. Yanlış bi şey önermek istemem
Acile gidince ağrı kesici iğne yapıp eve yolladı canım. Bizim burada baya burunlu acildeki doktorumuz. Bir de benden bıktı sanırım. Sürekli gittiğim için ebeveynlerim bana en kötü DNA'larını vermiş sağlamlarını kendilerine saklamışlar. :KK70:

Acile gidince ağrı kesici iğne yapıp eve yolladı canım. Bizim burada baya burunlu acildeki doktorumuz. Bir de benden bıktı sanırım. Sürekli gittiğim için ebeveynlerim bana en kötü DNA'larını vermiş sağlamlarını kendilerine saklamışlar. :KK70:
aynısını düşünüyorum 🤣

kızlar ben diyeti falan bıraktım
zaten ağustosta tatile gidecem
eylülde sil bastan tekrar başlamayı düşünüyorum
şuan kendime sadece stres yaptigimi farkettim yine dikkat edicem ama diyey gibi bişey içinde hissetmek istemiyorum regl olmadim wc sorunum var ben bunları stres ettim ve daha çok duzelmiyo sanki rahat bırakınca çok daha rahat oluyo bı sure böyle denicem 🤣

kızlar ben diyeti falan bıraktım
zaten ağustosta tatile gidecem
eylülde sil bastan tekrar başlamayı düşünüyorum
şuan kendime sadece stres yaptigimi farkettim yine dikkat edicem ama diyey gibi bişey içinde hissetmek istemiyorum regl olmadim wc sorunum var ben bunları stres ettim ve daha çok duzelmiyo sanki rahat bırakınca çok daha rahat oluyo bı sure böyle denicem 🤣
Vücudunu en iyi tanıyan sensinn. Eylüle de çok yok zaten o zaman daha iyi olur umarım :KK36:

Kız kaç kilo oldun taze mezun 🤣
ay bilmiyorum ki en son 61.3tüm bida tartılmadm yarın tartılıyım söylerim sende durum nasıl
Teşekkür ederimm. :KK37:Ben de kilo aldım kızım 9 aylık olana kadar. Sürekli açım diyodum. Şimdi tam tersine döndü :KK70:
Hadi ya ben bide şey duydum emzirmeyi bırakıncada kilo veriliyomuş bakalm belki bırakınca daha da zayıflarız

ay bilmiyorum ki en son 61.3tüm bida tartılmadm yarın tartılıyım söylerim sende durum nasıl

Hadi ya ben bide şey duydum emzirmeyi bırakıncada kilo veriliyomuş bakalm belki bırakınca daha da zayıflarız
canım ben tartiyi kaldırdım bir sürede görmek istemiyorum tatil dönüşü eylülde tekrar çıkartırım ortaya 🤣🤣

Bence o gene de ortalarda dursun arada bak sen gene de ne olur ne olmaz. Sonra 5 kilo fazlalıkla tatilden dönme canım
tamam canım öyle yaparım. inşallah yürüme hareket etme imkanım da olur da en azından yediklerimi yerleşmeden eritirim. şöbiyet yemeden dönmem 🤣🤣

Vücut şaşırıyor da ondan mı acabaa :KK36: benim bırakmama daha çok var gerçi bakalım sende de olcak mıı

Back
X